Ο λογιστής μου με ήπιε πως ήδη σε έχω απολύσει, άκου στιβ μίλε κι εσύ πλυντήριο ε?Δισκάρα. Και ο μετέπειτα ντράμερ του Steve Miller.
Γιατί, δουλεύει τίποτα πλέον? Εγω απορώ πως εκπέμπουν ακόμα τα κανάλια ?Το ερτflix σταμάτησε να δουλεύει
Once fired, always fired.Ο λογιστής μου με ήπιε πως ήδη σε έχω απολύσει, άκου στιβ μίλε κι εσύ πλυντήριο ε?
έφτιαξεΓιατί, δουλεύει τίποτα πλέον? Εγω απορώ πως εκπέμπουν ακόμα τα κανάλια ?
Εδώ την χαρακτηρίσαμε ως κακή εκδοχή Nina Hagen.To San Marino αντέγραψε την. Lena lovitz.
Ναι αυτήν αντέγραφε και αυτή.Εδώ την χαρακτηρίσαμε ως κακή εκδοχή Nina Hagen.
once πλυντήριο allways πλυντήριο, διατί...Once fired, always fired.
3 λεπτά πριν, LK είπε
Σοβαρά τώρα.
Αν μιλάμε για Eurovision, για performance, για τραγούδι, για φωνή, για μπαλέτο... για γυναίκα... μετά από αυτό, όλα τα άλλα ωχριούν
Δεν ξέρω τι είπατε, αυτή η εμφάνιση είναι....not of this earth.....Τα πάμε. ?
Την αδίκησαν και τότε.Αυτή έπρεπε να ήταν πρώτη. Είναι η πραγματική νικήτρια, ακόμα και της φετινής της Eurovision
Δεν ξέρω τελικά τι ήταν, βλεπω πως αυτός ο EURO-PAPAS θα το πάρει το κύπελο φέτος, ο NEDERLANDERΔεν ξέρω τι είπατε, αυτή η εμφάνιση είναι....not of this earth.....
Ο Γιόχαν Κρόιφ της Γιουροβίζιον.Δεν ξέρω τελικά τι ήταν, βλεπω πως αυτός ο EURO-PAPAS θα το πάρει το κύπελο φέτος, ο NEDERLANDER
Πρώτος ο Ευρωπάπας, μετά ελβετία, ουκρανία σίγουρα θα πέσει γραμμή?, η RAVEN θα τα πάει καλά, την έχω στην πεντάδα, το Ισραήλ μετά, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία και η Μαρίνα από 9η έως 13 θέση το βλέπω.