Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Λυσσάξατε ?

Geroi.jpg

Το ερτflix σταμάτησε να δουλεύει, τηλεόραση δεν έχω, οπότε δεν θα δω άλλο διαγωνισμό, η κατάσταση είναι τραγανή έτσι κι αλλιώς

Το ερτflix σταμάτησε να δουλεύει 
Γιατί, δουλεύει τίποτα πλέον? Εγω απορώ πως εκπέμπουν ακόμα τα κανάλια ?

H Εσθονία είναι από τα κομμάτια που  το βάζεις να το ακούσεις δυνατά  και αρχίζουν να χτυπάνε οι τοίχοι από τα άλλα διαμερίσματα και να φωνάζουν εεεεεεεεεε... ?

Once fired, always fired. 
once πλυντήριο allways πλυντήριο, διατί...

''Θεσσαλονίκη: Απείλησε ότι θα σκότωνε τη σύζυγό του επειδή η κόρη τους δεν έπλυνε τα πιάτα την ημέρα του Πάσχα'' ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ... ήχος πολυβόλου μετά ?

Δεν μας έφταναν όλα αυτά, τώρα έχουμε και υπέρβαρες σαν μέλη χορευτικού σχήματος της Eurovision.? 

Ε ναι, γιατί όχι? Ας μην είμεθα ρατσισταί με τις υπέρβαρες, "Equality" παντού, προσεχώς και στα Bolshoi...?

3 λεπτά πριν, LK είπε

Σοβαρά τώρα. 

Αν μιλάμε για Eurovision,  για performance,  για τραγούδι,  για φωνή,  για μπαλέτο... για γυναίκα... μετά από αυτό,  όλα τα άλλα ωχριούν

Τα πάμε. ?

Την αδίκησαν και τότε.Αυτή έπρεπε να ήταν πρώτη. Είναι η πραγματική νικήτρια, ακόμα και της φετινής της Eurovision

Τα πάμε. ?

Την αδίκησαν και τότε.Αυτή έπρεπε να ήταν πρώτη. Είναι η πραγματική νικήτρια, ακόμα και της φετινής της Eurovision
Δεν ξέρω τι είπατε, αυτή η εμφάνιση είναι....not of this earth.....

Δεν ξέρω τι είπατε, αυτή η εμφάνιση είναι....not of this earth.....
Δεν ξέρω τελικά τι ήταν, βλεπω πως αυτός ο EURO-PAPAS θα το πάρει το κύπελο φέτος, ο NEDERLANDER

Πρώτος ο  Ευρωπάπας, μετά ελβετία, ουκρανία σίγουρα θα πέσει γραμμή?, η RAVEN θα τα πάει καλά, την έχω στην πεντάδα, το Ισραήλ μετά, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία και η Μαρίνα  από 9η έως 13 θέση το βλέπω. 

Που είναι η Παπαρίζου?

Δεν ξέρω τελικά τι ήταν, βλεπω πως αυτός ο EURO-PAPAS θα το πάρει το κύπελο φέτος, ο NEDERLANDER
Ας μην προτρέχουν οι ειδήμονες.

Υπάρχει και ο...

Lasagna.jpg

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back