Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.
Αυτό δεν έχει πέτα,  αλλά στην ανάγκη...
Εμένα τώρα γιατί μου κάνει λίγο ενδυμασία jedi... ?

Jedi1.jpg

9 ώρες πριν, cos_dr είπε

Εν το μεταξύ απο πίσω περνάνε δύχτια,δερμάτινα,καρφιά,μπάλες μπιλιάρδου στο στόμα,λες και είσαι σε έκθεση bdsm.

Κάτι ήξερα που σας έλεγα να πάμε με το αγαλματάκι του Πρίαπου.

10 ώρες πριν, cos_dr είπε

Βρε καλά τα έλεγα... Οι "Jedi" έχουν έρθει στη μόδα ?

Αρχίζει το... ματσάκι σήμερα (ΕΡΤ 22:00). Εμείς βέβαια είμαστε μεθαύριο, αλλά θα πάρουμε μια πρώτη γεύση. 

Corrected.?
21:15  είναι το pre game. 22:00 το ματσάκι- ΕΡΤ1 καθότι μέλος ΕΒU με τα δικαιώματα μετάδοσης. Η Nova θα αναμεταδώσει ΕΡΤ.  

21:15  είναι το pre game. 22:00 το ματσάκι- ΕΡΤ1 καθότι μέλος ΕΒU με τα δικαιώματα μετάδοσης. Η Nova θα αναμεταδώσει ΕΡΤ.  

Αυτό είναι για εσάς τους καλλιτέχνες.

Εμείς οι κάφροι θα βλέπουμε την Πανάθα να περνάει Final 4.

Αυτό είναι για εσάς τους κάφρους.

Εμείς οι καλλιτέχνες θα βλέπουμε την Πανάθα να περνάει Final 4.
Fixed ?

Εμείς οι κάφροι θα βλέπουμε την Πανάθα να περνάει Final 4.
Έχεις δίκιο... σας είχα ξεχάσει. Καλή επιτυχία.

Ηταν μια καλή ευκαιρία η φετινή Eurovision για να βγάλουν πολλοί τη χολή τους και να κυνηγήσουν τους δαίμονες τους και ότι άλλο τους στοιχειώνει, βρίζοντας και ρίχνοντας κατάρες και αναθεματα, ακόμα και μεταξύ τους, πάνω στη Σαττι. Θα προσεύχονται δε να αποτύχει παταγωδώς για να βγάλουν και την τελευταία τους ρανιδα τοξικότητας στα social media ?

Ενδεικτικά 

Screenshot_20240507_144012_edit_971231462568985.jpg Screenshot_20240507_144222_edit_971179548820034.jpg Screenshot_20240507_144528.jpg

Εγώ από τις 21:00 είμαι στο 3ο όνειρο ?

Έτσι.Σαν το χωριό δεν έχει.

Βραδινό στις 7,ειδήσεις στην ΥΕΝΕΔ στις 8 και 9 η ώρα ύπνο...Με τη σημαία να ανεμίζει στην οθόνη και τον τσοπάνη να βαράει τη φλογέρα.

Ξυπνάς την επομένη στις 6 και έχεις κοιμηθεί 9ωρο λέμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Status
Not open for further replies.

Trending...

Back