Αυτό το "ποπο-έπος" που δημιουργήθηκε στο νήμα, είναι δική σου δουλειά κ. συνήγορε ??Συνεχίζω το ρεπορτάζ. ?
Λάθος είσαι.Αυτό το "ποπο-έπος" που δημιουργήθηκε στο νήμα, είναι δική σου δουλειά κ. συνήγορε ??
Έχεις λυσσάξει με αυτόν τον ποπό...
Άντε να έρθει η 11η του μηνός, μπας και ησυχάσει το κεφάλι μας με την Eurovision saga και τα... παρελκόμενα της. ?
Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία προσέγγιση σου στο επίμαχο θέμα έχει μια καλλιτεχνική χροιά.Τον κώλο της (κατ' ευφημισμόν) αυτή τον προβάλει και κάνει την ατζέντα
Θα σε διευκολύνω εγώ, για να μην κουράζεσαι.με βάζει σε σκέψεις αναφορικά με το αν η καλλιτέχνιδα με αυτόν τον σε πρώτη ανάγνωση "επιφανειακό" τρόπο, προσπάθησε να ωθήσει τη σκέψη μας σε ένα νέο gestalt που ενδεχομένως έχει δημιουργήσει.
Θα το επεξεργαστώ και θα επανέλθω... ??
Τον κώλο της (κατ' ευφημισμόν) αυτή τον προβάλει και κάνει την ατζέντα
Σου έβαλα και link από τι Instagram της για να μην κουράζεσαι.Δεν πολυισχύει.
Εγκατέστησα πάλι το Τικ-Τοκ πριν δύο ημέρες, μετά από κάποιο καιρό.
Είναι τίγκα σε βίντεο από/για/υπερ/σατυρικά της Σάττι.
Το υλικό που έβαλες εσύ εδώ, το έχω δει μόνο εδώ και - ας ληφθεί υπ'όψιν - βλέπω πολύ υλικό τώρα την περίοδο των εορτών.
7b470e8a2aad1d6156ec1d3aea1870cd.mp4
Τι να κάνουμε, εγώ βλέπω Instagram,, εσύ τικτοκ.
Τι θέμα δεν είναι ελαφρύ.Το "θέμα" είναι ότι το θέμα είναι ελαφρύ, για κάποιο λόγο προσπαθείτε να το βαρύνετε και μετά λέτε ότι δεν σας βγαίνει στο ζύγι;
Δεν κατάλαβες μάλλον τη θέση μου."Πήγαμε σε κωλάδικο στην Εθνική Οδό, και σοκαριστήκαμε από την έλλειψη καλαισθησίας και την αναντιστοιχία του ύφους με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μετά την τραγωδία στην Ουκρανία".
Επιτέλους κάπου πρέπει να μπει ένα στοπ σ' αυτόν το κατήφορο, υπάρχουν και μικρά παιδιά που βλέπουν, αυτό το παράδειγμα δίνουμε? Χάθηκαν οι ωραίοι πωποί?Αυτό το "ποπο-έπος" που δημιουργήθηκε στο νήμα, είναι δική σου δουλειά κ. συνήγορε ??
Έχεις λυσσάξει με αυτόν τον ποπό...
ΙΜΗΟ η eurovision χρειάζεται βαθμό "γελοιότητας"- είναι κάτι σαν "θέσφατο" του διαγωνισμού.Εγώ δεν τα χω με την eurovision.
Με την γελοιότητα της εκπροσώπησης μας, τα έχω.
1.Και θα το αναδείξω ξανά, με κάθε ευκαιρία, άλλες τόσες και παραπάνω.Και βέβαια κατάλαβα.
Το ανέδειξες ως "γελοιότητα" μία.
Το ανέδειξες δύο.
Το ανέδειξες τρεις.
ΟΚ.
Από ένα σημείο και μετά (και αυτό το λέω για ΄μένα) τέτοια επιμονή αρχίζει και θυμίζει το "κράζεις;... θαυμάζεις!" με το οποίο κάποια μεγάλη αλυσίδα παιγχνιδιών κλπ, πορεύεται.
Σε τελευταία ανάλυση, κάθε χώρος έχει το υπόγειό του (κρυφό και φανερό). Άσε μας να λέμε τις μαλακίες μας, δε βλέπω να τσακώνεται κανείς.
Δεν διαφωνώ σε αυτό.ΙΜΗΟ η eurovision χρειάζεται βαθμό "γελοιότητας"- είναι κάτι σαν "θέσφατο" του διαγωνισμού.
Από την εποχή που η μουσική έδωσε τη θέση της στην εικόνα στον απόλυτο βαθμό, η εξτραβαγκάνζα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έγινε καθεστώς.