Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Status
Not open for further replies.

ok λοιπόν... ομολογώ... το αδίκησα το κοράσιον... αλλά είχαν πάει το πανδαλόνι της Καλλίπυγου στο πλυντήριο όταν την είδα εγώ... δεν πταίω... ε δεν είχα και στο χωριό μου μουσεία... που να ξεύρω τας διαδικασίας των...

πρέπει να αποκαταστηθεί η ιστορική αλήθεια όμως όπως και το τελικώς αγνόν κίνητρον της καλλιτέχνιδος... απλά την αρχαιοελληνικήν μας κληρονομιά τιμούσε με την ανάλογη πόζα η έρμη... mea culpa...?

kalipigos 01.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συνεχίζω το ρεπορτάζ. ?

Εδω βλέπουμε close up , και από different angles ?

https://www.instagram.com/p/C6W2SZQCLgE/?hl=el&img_index=1

Μέχρι τώρα ήξερα ότι οι φωτογραφίες με ανθρώπινα μέλη είχαν 3 κατηγορίες:

1. "Τέχνη"

2. "Σέξυ."

3. "Προκλητικές"

Μόλις ανακάλυψα μια ολοκαίνουργια κατηγόρια.

4. "Γελοιότητα.".  ?

Image1.jpg

Image2.jpg

Συνεχίζω το ρεπορτάζ. ?
Αυτό το "ποπο-έπος" που δημιουργήθηκε στο νήμα, είναι δική σου δουλειά κ. συνήγορε ??

Έχεις λυσσάξει με αυτόν τον ποπό...

Άντε να έρθει η 11η του μηνός, μπας και ησυχάσει το κεφάλι μας με την Eurovision saga και τα... παρελκόμενα της. ?

Αυτό το "ποπο-έπος" που δημιουργήθηκε στο νήμα, είναι δική σου δουλειά κ. συνήγορε ??

Άντε να έρθει η 11η του μηνός, μπας και ησυχάσει το κεφάλι μας με την Eurovision saga και τα... παρελκόμενα της. ?
Λάθος είσαι. 

Τον κώλο της (κατ' ευφημισμόν) αυτή τον προβάλει και κάνει την ατζέντα  

Ας εμένε στο μουσικό (πάλι κατ ' ευφημισμόν ) να εμένα και γω.

Το να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε "επίπεδο " σε ένα νήμα που η πρωταγωνιστρια δεν έχει....είναι αλυσιτελές.?

Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία προσέγγιση σου στο επίμαχο θέμα έχει μια καλλιτεχνική χροιά. 

Η κατηγοριοποίηση σου των φωτογραφιών ανθρωπίνων μελών, έχει μια προοπτική που θα την χαρακτήριζα από το "μάτι του φωτογράφου"  - και δεν την είχα σκεφτεί.

Το γεγονός δε, ότι οι φωτογραφίες σε ώθησαν να ανακαλύψεις και μια νέα διάσταση (κατηγορία), με βάζει σε σκέψεις αναφορικά με το αν η καλλιτέχνιδα με αυτόν τον σε πρώτη ανάγνωση "επιφανειακό" τρόπο, προσπάθησε να ωθήσει τη σκέψη μας σε ένα νέο gestalt που ενδεχομένως έχει δημιουργήσει. 

Θα το επεξεργαστώ και θα επανέλθω... ?? 

με βάζει σε σκέψεις αναφορικά με το αν η καλλιτέχνιδα με αυτόν τον σε πρώτη ανάγνωση "επιφανειακό" τρόπο, προσπάθησε να ωθήσει τη σκέψη μας σε ένα νέο gestalt που ενδεχομένως έχει δημιουργήσει. 

Θα το επεξεργαστώ και θα επανέλθω... ?? 
Θα σε διευκολύνω εγώ,  για να μην κουράζεσαι. 

Η "καλλιτέχνιδα",παρά τα αντίθετα επιχειρήματα,  σε όλα τα επίπεδα, μουσικό, συνθετικό,  οπτικό,  φωτογραφικό,  δεν έχει ιδέα που πάνε τα τέσσερα (4).

Τίποτα δεν είναι καλλιτεχνική άποψη, αλλά ανικανότητα. 

Μην ποιούμε την ανάγκη φιλοτιμίαν. 

Το οτι δεν έχουμε καλλίτερη,  για εμένα δεν είναι επιχειρήμα.

Ας έβρισκαν .....χειρότερη...μικρό το κακό ?

Δεν πολυισχύει.

Εγκατέστησα πάλι το Τικ-Τοκ πριν δύο ημέρες, μετά από κάποιο καιρό.

Είναι τίγκα σε βίντεο από/για/υπερ/σατυρικά της Σάττι.

Το υλικό που έβαλες εσύ εδώ, το έχω δει μόνο εδώ και - ας ληφθεί υπ'όψιν - βλέπω πολύ υλικό τώρα την περίοδο των εορτών.

7b470e8a2aad1d6156ec1d3aea1870cd.mp4

Attachments

• 7b470e8a2aad1d6156ec1d3aea1870cd.mp4
    5.9 MB
Δεν πολυισχύει.

Εγκατέστησα πάλι το Τικ-Τοκ πριν δύο ημέρες, μετά από κάποιο καιρό.

Είναι τίγκα σε βίντεο από/για/υπερ/σατυρικά της Σάττι.

Το υλικό που έβαλες εσύ εδώ, το έχω δει μόνο εδώ και - ας ληφθεί υπ'όψιν - βλέπω πολύ υλικό τώρα την περίοδο των εορτών.

7b470e8a2aad1d6156ec1d3aea1870cd.mp4
Σου έβαλα και link από τι Instagram της για να μην κουράζεσαι. 

Εσύ μπορεί να μην το είδες, αλλά το είδα εγώ.

Τι να κάνουμε, εγώ βλέπω Instagram,, εσύ τικτοκ.

Μια χαρά ισχύει λοιπόν, και btw εχει και άλλες φωτογραφίες του κωλου (της) που βαρέθηκα να κάνω print screen.

Πάλι το ισοζύγιο δεν θα ήταν υπερ σου.

Μιλάμε για πολλά βίντεο στο τικτοκ, ο κόσμος έχει πάρει θέση για όλο αυτό που γίνεται.

Το "θέμα" είναι ότι το θέμα είναι ελαφρύ, για κάποιο λόγο προσπαθείτε να το βαρύνετε και μετά λέτε ότι δεν σας βγαίνει στο ζύγι;

Το "θέμα" είναι ότι το θέμα είναι ελαφρύ, για κάποιο λόγο προσπαθείτε να το βαρύνετε και μετά λέτε ότι δεν σας βγαίνει στο ζύγι;
Τι θέμα δεν είναι ελαφρύ.

Το θέμα είναι γελοίο, και απλά το αναδεικνύω.

"Πήγαμε σε κωλάδικο στην Εθνική Οδό, και σοκαριστήκαμε από την έλλειψη καλαισθησίας και την αναντιστοιχία του ύφους με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μετά την τραγωδία στην Ουκρανία".

"Πήγαμε σε κωλάδικο στην Εθνική Οδό, και σοκαριστήκαμε από την έλλειψη καλαισθησίας και την αναντιστοιχία του ύφους με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μετά την τραγωδία στην Ουκρανία".
Δεν κατάλαβες μάλλον τη θέση μου.

Εγώ δεν τα χω με την eurovision.

Με την γελοιότητα της εκπροσώπησης μας, τα έχω.

Το κωλάδικο στην Εθνική οδό, μια χαρά αισθητική έχει.

Το κωλάδικο της Σατί δεν έχει , από όπου και να το παίσεις (μακριά από εμένα ?).

Επιτέλους κάπου πρέπει να μπει ένα στοπ σ' αυτόν το κατήφορο, υπάρχουν και μικρά παιδιά που βλέπουν, αυτό το παράδειγμα δίνουμε? Χάθηκαν οι ωραίοι πωποί?

Θέλουμε πωπούς της προκοπής και τους θέμε ΤΩΡΑ

Και βέβαια κατάλαβα.

Το ανέδειξες ως "γελοιότητα" μία.

Το ανέδειξες δύο.

Το ανέδειξες τρεις.

ΟΚ.

Από ένα σημείο και μετά (και αυτό το λέω για ΄μένα) τέτοια επιμονή αρχίζει και θυμίζει το "κράζεις;... θαυμάζεις!" με το οποίο κάποια μεγάλη αλυσίδα παιγχνιδιών κλπ, πορεύεται.

Σε τελευταία ανάλυση, κάθε χώρος έχει το υπόγειό του (κρυφό και φανερό). Άσε μας να λέμε τις μαλακίες μας, δε βλέπω να τσακώνεται κανείς.

Εγώ δεν τα χω με την eurovision.

Με την γελοιότητα της εκπροσώπησης μας, τα έχω.
ΙΜΗΟ η eurovision χρειάζεται βαθμό "γελοιότητας"- είναι κάτι σαν "θέσφατο" του διαγωνισμού. 

Από την εποχή που η μουσική έδωσε τη θέση της στην εικόνα στον απόλυτο βαθμό, η εξτραβαγκάνζα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έγινε καθεστώς. 

Οπότε δεν νομίζω ότι η Σάττι κάνει κάτι εκτός του "πλαισίου" - και πόσο μάλιστα δε, σε μια εποχή instagram, tiktok και των άλλων διαβόλων και τριβόλων που παρακολουθείτε.

Και βέβαια κατάλαβα.

Το ανέδειξες ως "γελοιότητα" μία.

Το ανέδειξες δύο.

Το ανέδειξες τρεις.

ΟΚ.

Από ένα σημείο και μετά (και αυτό το λέω για ΄μένα) τέτοια επιμονή αρχίζει και θυμίζει το "κράζεις;... θαυμάζεις!" με το οποίο κάποια μεγάλη αλυσίδα παιγχνιδιών κλπ, πορεύεται.

Σε τελευταία ανάλυση, κάθε χώρος έχει το υπόγειό του (κρυφό και φανερό). Άσε μας να λέμε τις μαλακίες μας, δε βλέπω να τσακώνεται κανείς.
1.Και θα το αναδείξω ξανά, με κάθε ευκαιρία, άλλες τόσες και παραπάνω.

2. Μπορείς να πιστεύεις ότι "θαυμάζω", κανένα πρόβλημα.

3. Γιατί , τσακώθηκα εγώ;

ΙΜΗΟ η eurovision χρειάζεται βαθμό "γελοιότητας"- είναι κάτι σαν "θέσφατο" του διαγωνισμού. 

Από την εποχή που η μουσική έδωσε τη θέση της στην εικόνα στον απόλυτο βαθμό, η εξτραβαγκάνζα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έγινε καθεστώς. 
Δεν διαφωνώ σε αυτό.

Διαφωνώ όμως ότι η Σατί είναι στο πλαίσιο.....ούτε trash δεν μπορεί να είναι....τόσο ανίκανη. ?

Status
Not open for further replies.

Trending...

Back