Δεν μας είπες τελικά πως αποφάσισες να αγοράσεις synth, και μάλιστα ένα FΜ synth.
Εγώ πάντως αν είχα το ΝΟΙΖ θα είχα ρίξει ban σε όσους ποστάρουν οτιδήποτε για τη Eurovision, και ιδιαίτερα για τη Satti και τη συμμετοχή της.Το θέμα παρακαλώ είνσι για την αγαπημένη μου Σαττι και τη Eurovision. Να μείνουμε σε αυτό αλλιώς να αρχίσουν τα ban. Έχει καιρό να πεσει ban μου φαίνεται και χαλαρώνουμε ? Μόνο Σατι και Eurovision εδώ. Ευχαριστώ ?
Εγώ πάντως αν είχα το ΝΟΙΖ θα είχα ρίξει ban σε όσους ποστάρουν οτιδήποτε για τη Eurovision, και ιδιαίτερα για τη Satti και τη συμμετοχή της.
Είμαι ένας αρθρογράφος σε φόρουμ, ή -ας το πούμε έτσι, καλύτερα- λειτουργώ σαν τέτοιος.?
Το blog δεν μου κάνει, θέλω να γράφω σε διάφορα φόρουμς, ντόπια και ξένα, και να δίνω απλόχερα και δωρεάν τη γνώση μου...
Καλά.Δείξε ανοχή, μη μας τη λες και να θες να μας μπανιάρεις
Για πότε λετε για το γάμο?Καλά.Προβολή συνημμένου 43490 Όταν αγοράσω το ΝΟΙΖ (είναι θέμα εβδομάδων να αλλάξει χέρια και να έρθει στα δικά μου) εσένα δεν θα σε μπανιάρω, θα σε αφήσω άπλυτο,? για να δουν και οι υπόλοιποι ότι δέχομαι και τις αντίθετες απόψεις, όσο παλαβές κι αν είναι αυτές.
Κατά βάθος είμαι πολύ δημοκρατικός και ανεκτικός τύπος, απλά παρεξηγημένος...?
Samy, πες αλεύρι: το manual του Reface DX σε γυρεύει...?επαέ μιλάμε για ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ
Οι Τέλε δεν έχουν εγχειρίδιο.Samy, πες αλεύρι: το manual του Reface DX σε γυρεύει...?
Κάποτε έβγαζαν και στα Ελληνικά, αλλά επειδή μετάφραζαν τους τεχνικούς όρους στην κυριολεξία και δεν καταλάβαινε κανείς Χριστό, το σταμάτησαν.? Κατέβασε το Αγγλικό σε pdf για να μπορείς να κάνεις και search λέξεις και είσαι έτοιμος.τα εγχειρίδια είναι μέχρι και στα Ρουμάνικα, αλλά στα Ελληνικά δεν έχει
Εγώ πάντως αν είχα το ΝΟΙΖ θα είχα ρίξει ban σε όσους ποστάρουν οτιδήποτε για τη Eurovision, και ιδιαίτερα για τη Satti και τη συμμετοχή της.Προβολή συνημμένου 43488
Και δεν χαίρεσαι?Κοιτάζω πάνω δεξιά και βλέπω ότι έχεις τα περισσότερα posts στο νήμα.
Μη με διαβάζεις τότε, δεν σε υποχρεώνει κανείς.
Ε όχι και αποτροπιασμός, πλακίτσα κάνω, όπως και οι περισσότεροι σ'αυτό το θρεντ, με πρώτο τον OP. Ότι σοβαρό ήταν να ειπωθεί για το θέμα ειπώθηκε, η πλάκα μάς έμεινε, γιατί και το όλο θέμα μόνο για πλάκα ενδείκνυται.Φιλικά στο λέω.Δεν γίνεται να δηλώνει κάποιος επί 112 σελίδες τον αποτροπιασμό του.
Αρχίζω να πιστεύω ότι επίτηδες έβγαλαν αυτή την πατάτα, για να γίνει ψιλοχαμούλης και να υπάρξει (αρνητική) διαφήμιση.όλοι κάτι έχουν να πουν για αυτήν και το τραγούδι της
Μεγάλο λάθος της YAMAHA.προτίμησα κι έφερα ζμπιτ ψες μια μινιατούρα dx, ανήλικη και απροστάτευτη δίπλα στις Τέλε
VID_20240324_160535.mp4