Graphite guitars

ZIKO

Της παρέας
Ποιος θα ηθελε να δοκιμασει αυτην την κιθαρα ?

http://www.compositeelectrics.com/

Εγω παντως χαλαρα . Και τα βιντεακια που ακουσα ηταν καλα και ας ηταν με line6 ενισχυτη

Εχω την εντύπωση ότι τα Status Graphite προηγούνται.

WilliamSats είπε:
Τους πρόλαβαν εδώ και κάτι χρόνια.(πάνω απο 10)

http://www.rainsong.com/
Αυτές είναι ακουστικές. Η τεχνολογία του γραφίτη δεν είναι καινούργια. Και οι Steinberger τως '80s από γραφίτη ήταν.

ναι αλλα η μια κανει 500 ευρω και η αλλη κανει 2000 λιρες! marathon βαλε στο ρουτερ σου καρβουνο να κανουμε κανενα καλο κιθαρονι  ;D

Βέβαια εξαρτάται και απο το κράμα του carbon fiber και το ψήσιμο. Είναι σαν τη μπριζόλα, αν την παραψήσεις δεν τρωγετε με τίποτα ;D ;D ;D

(χμ...δεν είναι άλλο το graphite απο το carbon?)

ZIKO είπε:
ναι αλλα η μια κανει 500 ευρω και η αλλη κανει 2000 λιρες! marathon βαλε στο ρουτερ σου καρβουνο να κανουμε κανενα καλο κιθαρονι  ;D
Επειδή, ίσως δεν το ξέρετε, αλλά μέλος του Noiz, έχει κατασκευάσει Ελληνικές Cαrbon ακουστικές. Έχω παίξει και μου άρεσαν (χωρίς να είμαι ο καταλληλότερος να κρίνω ακουστικά όργανα). Πρέπει τώρα να είναι στην Version Beta3... αλλά επειδή είναι τελειομανής δεν πολυμιλάει

ZIKO είπε:
marathon βαλε στο ρουτερ σου καρβουνο να κανουμε κανενα καλο κιθαρονι  ;D
Έχω την εντύπωση ότι δεν γίνεται. Οι Carbon γίνονται με καλούπια (από ότι είδα). Όχι με router

Ναι ρε συ λογικο ειναι πλακα κανω γιαυτο και η μουτσουνα διπλα. Οι moderators ειλικρινα δουλευουν 24ωρο σε αυτο το forum.

Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε και λίγο ανοιχτό μυαλό. Εάν πριν από κάποια χρόνια έρχοταν κάποιος και μας έλεγε για "σιδερένιες" κιθάρες θα τον πέρναμε με τις πέτρες...έρχεται όμως ο Trussart και μας κάνει να θέλουμε με κάθε τρόπο μία...ακόμα και στο σχήμα της κακάσχημης Tele

...απεταξάμην τον πειρασμό...

p1_ug0jbvlej_so.jpg

....περνεις και WD-40 μαζι με την κιθαρα ??

WilliamSats είπε:
(χμ...δεν είναι άλλο το graphite απο το carbon?)
Αμ, δεν είναι;;;

dkall είπε:
....περνεις και WD-40 μαζι με την κιθαρα ??
Eισαι τρελλος?? ??? Αυτο θα την καθαρισει!!!

Κοκα-κολα παιρνεις για την ανανεωση της σκουριας που φευγει! ;D

(μη γελατε,ειναι τροπος γρηγορης "παλαιωσης"!)

Άραγε η σκουρία "βγαίνει" στα χέρια και στα μπλουζάκια? ;D

Αύριο θα ξέρω...και θα σας πώ την Τρίτη

marathon είπε:
...απεταξάμην τον πειρασμό...
Ναι καλά ;D ;D ;D Βλέπω το review (της νέας απόκτησης) να έρχεται σε απ'ευθείας σύνδεση απο την Πόλη Του Φωτός.

WilliamSats είπε:
Ναι καλά ;D ;D ;D Βλέπω το review (της νέας απόκτησης) να έρχεται σε απ'ευθείας σύνδεση απο την Πόλη Του Φωτός.
Ενα πράγμα που ο περισσότερος κόσμος δεν προσέχει στα δάνεια και την πατάει είναι ότι είναι δάνεια.

Είναι η ρίζα της λέξης δανεισμός, δανείζω και όχι του κατέχω, ανήκω, χαρίζω, ξοδεύω.
Παρ όλο που τις συγκεκριμένες τις θεωρώ (εκτός από καλές κιθάρες) έργα τέχνης, πρέπει να ομολογήσω ότι η Audiokostios λογική είναι συντριπτική και αποτρεπτική σε τέτοιες περιόδους. Φάτε μάτια ψάρια...κλαπς κλαπς

Trending...

Νέα θέματα

Back