Takis Politis
Noiz Addict
ΠΑΡΑ πολυ καλο παιξιμο και φοβερος ηχος!η tele κανει μπαμ απο χιλιομετρα!longshadow είπε:
ΠΑΡΑ πολυ καλο παιξιμο και φοβερος ηχος!η tele κανει μπαμ απο χιλιομετρα!longshadow είπε:
Εεεεε... Άκυρο, έκανα χαζομάρα στο πρόγραμμα που γράφτηκε... :-[ :-[ :-[Smurflord είπε:Πήρα το θάρρος να γράψω κι εγώ ένα μικρό ποταπό κι εντελώς μεθυσμένο σολάκι μπάσσου στο backing track... Sorry! :-[
Θάψ'τε ελεύθερα...
Ούτε κι εμένα μου άρεσε πολύ ο ήχος και δεν ξέρω γιατί μου κόβει πάντα πολλά μεσαία η ηχογράφηση ενώ τα τιγκάρω στον ενισχυτή..bluezlick είπε:ο ηχος δεν μου αρεσε καθολου.... 8)
θεμα γουστου καθαρα!
παιχτικα ειναι οκ
θα ηθελε ομως περισσοτερες αλλαγες!
τι θελω να πω?
δλδς να δουλεψεις περισσοτερο στο τι θα παιξεις σε καθε 12μετρο ωστε καθε ενα να εχει κ κατι καινουριο!
πχ το πρωτο πιο χαλαρο το δευτερο πιο γκαζωμενο το τρτιο πιο τεχνικα σολο κ παει λεγοντας
Ναι με τα ακουστικά που ψιλοπείραξα τη μίξη ακουγόταν μια χαρά αλλά το postαρα και μετά άκουσα πόσο δυνατά βγήκε!!Ο ήχος δεν με χάλασε ιδιαίτερα. ΑΛΛΑ η κιθάρα ήταν ΠΟΛΥ έξω.
Το παίξιμο - για αυτοσχεδιασμό - ήταν μια χαρά. Είχε λαθάκια και πρασινούλες αλλά ίσως να ακουγόταν διαφορετικά τα πράγματα αν η κιθάρα στη μίξη ήταν μαζί με την υπόλοιπη "μπάντα".
Το μόνο που ακούγεται χάλια είναι στο τέλος όταν πας να αρχίσεις τις Shredies (που δεν κολλάνε με τίποτα) και τελείωνει το κομμάτι...![]()