το ξέρω αλλα δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει και η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι :aris 17561 είπε:Υπάρχει και το ebay ...
να σου πω την αλήθεια μπήκα και έριξα μια ματια και είδα ότι έχει πολλές ευκαιρίεςaris 17561 είπε:Μην το φοβάσαι καθόλου. Υπάρχει στο νοιζ ένα θέμα με τίτλο ο 10 λόγος του σωστού ebayερ όπου εκεί σου λέει ακριβώς τι πρέπει να προσέξεις...επίσης υπάρχει άλλο ένα θέμα που είναι και στικι που λέει πως φέρνουμε κιθάρα από αμερική. Αν εφαρμόσεις αυτα που λένε τα 2 θέματα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα...
Θα την πάρεις από μαγαζί και όχι από ιδιώτηMarios99 είπε:όμως πως θα ξέρω αν είναι σίγουρα original και δεν μoυ πασάρουν καμια μαϊμού? :-\
έχετε να παραθέσετε κανένα link γιατί κακά τα ψέματα με έχετε βάλει στον πειρασμό για την 1 μου αγορά στο ebaymarathon είπε:Θα την πάρεις από μαγαζί και όχι από ιδιώτη
Ebay...εάν εννοείς Αμερική, δεν είναι σίγουρο ότι κερδίζεις αρκετά ώστε να το ρισκάρεις. Δηλ εκτός από την τιμή που βλέπεις, πρέπει να προσθέσεις (σίγουρο) τελωνείο...εάν είναι ακριβή η κιθάρα κάποια ασφάλεια στα μεταφορικά κλπ. κλπ...Marios99 είπε:έχετε να παραθέσετε κανένα link γιατί κακά τα ψέματα με έχετε βάλει στον πειρασμό για την 1 μου αγορά στο ebay;D ;D
Οπότε η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ λύση είναι αυτή και μην ακούς πολλά λόγια για να μην κλαίς στο τέλοςMarios99 είπε:;D οποτε μετά η μονη λύση είναι αυτή:http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_stand_trad_pro_hcs.htm
αυτό είπα και εγώ στην αρχή ;D αλλα όταν λεςmarathon είπε:Οπότε η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ λύση είναι αυτή και μην ακούς πολλά λόγια για να μην κλαίς στο τέλος
τι εννοείς? ???Θα την πάρεις από μαγαζί και όχι από ιδιώτη
Στο Ebay υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε και ιδιώτες...εγώ προσωπικά αγοράζω μόνο από μαγαζιά.Marios99 είπε:τι εννοείς? ???