gibson les paul custom zakk wylde-fake or not?

randy_rhoads

Μόνιμος θαμώνας
Καλησπερα σε ολους!Θα ηθελα να σας δειξω μερικες φωτογραφιες διοτι πιστευω οτι αυτη η κιθαρα ειναι ρεπλικα.Για ευνοειτους λογους δεν εχω φωτογραφια του σειριακου κωδικου αλλα με προβληματισε διοτι ηταν με νουμερα σε αντιθεση με αλλες που ειδα που ξεκινανε με 3 γραμματα και 3 αριθμους.ευχαριστω πολυ.

1332003851287.jpg

1332003866204.jpg

1332003873228.jpg

1332003880986.jpg

1332003890910.jpg

1332003901764.jpg

1332004399623.jpg

1332008584152.jpg

1332008823733.jpg

1332008590412.jpg

να προσθεσω οτι το πλαστικο μπροστα απο την βεργα ηταν χρυσο και εγραφε zakk wylde κλπ κλπ σε αντιθεση με αλλες που εχουν ενα απλο πλαστικο τιπου studio χωρις να λεει κατι επανω

στην συγκεκριμενη αρκει να κοιταξεις μονο κ μονο το headstock κ καταλαβαινεις με την μια οτι ειναι ενα κακο αντιγραφο.... ;)

κ για να μην παρεξηγηθω,αν εσενα σε καλυπτει ηχητικα ακομη κ εμφανισιακα η κιθαρα σου,εγω προσωπικα παω πασο...σημασια εχει αν εσυ την βρισκεις με την κιθαρα σου...κ επειδη δεν ειναι οριτζιναλ δεν χαλασε ο κοσμος... ;)

εφχαριστω πολυ για τισ γνωμες σας, παραλιγω να ανταλαξω την δικια μου original les paul 93' και τον ενυσχιτη μου randall 100 watt + 1000 ευρο και ειπα να παρω μερικες ακομα γνωμες! θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου πειτε λεπτωμεριες για το πως αναγνωριζετε το αντιγραφω (για να ακυρωσω την συμφωνια)

randy_rhoads είπε:
εφχαριστω πολυ για τισ γνωμες σας, παραλιγω να ανταλαξω την δικια μου original les paul 93' και τον ενυσχιτη μου randall 100 watt + 1000 ευρο και ειπα να παρω μερικες ακομα γνωμες! θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου πειτε λεπτωμεριες για το πως αναγνωριζετε το αντιγραφω (για να ακυρωσω την συμφωνια)
εννοεις οτι αυτη η κιθαρα ΄΄πλασαρεται΄΄ για αυθεντικη??  ??? ???

Ελπιζω να μην υπαρχει σε αγγελια κ πραγματικα αυτος που την πουλαει για γνησια,θελει επιεικως κρεμασμα.... >:( >:( >:(

randy_rhoads είπε:
αν κ δεν ειμαι ειδημων κ εχω ΄΄περασει΄΄ καλοφτιαγμενες ρεπλικες για οριτζιναλ (κοινως τις νομισα για αυθεντικες) θα σου πω για την συγκεκριμενη.

στο headstock αν παρατηρησεις το diamond inlay ειναι μικρο σε σχεση με το οριτζιναλ (ομοιαζει με αυτο της epiphone),το open book style headstock δεν ειναι καθολου σωστο,ενω απο την φωτο μπορω να διακρινω κ ενα κακοβαλμενο nut...αν ειδα σωστα εχει πανω emg-hz,ενω η οριτζιναλ εχει emg active κ οχι passive...επισης παλια οι ρεπλικες ειχαν στο truss rod τρια βιδακια (αντι για δυο)...βεβαια κ αυτη εχει δυο,αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι απο την μαΐμουδια της.... ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
καταρχήν η γνήσια φοράει για μαγνήτες τους EMG 81/85 , επίσης είδα διαφορές στο χρώμα και το φινίρισμα, το headstock έκανε μπαμ ότι ήταν η κιθάρα κόπια και μάλιστα άσχημη και τέλος δες πως είναι η γνήσια  σε φωτογραφίες και βγάλε τα συμπεράσματά σου : http://www.musiciansfriend.com/guitars/gibson-custom-zakk-wylde-signature-les-paul--camo-bulls-eye-electric-guitar

Όταν την δώσεις πίσω δώστου και μιά μπανάνα μην πεινάσει η μαϊμού.

kai to atomo pou 8a mou tn poulage exei pesei thima apatis (einai kollitos), gia wsous dn exoun kaei me gibson dn einai ola afta twso efdiakrita an kai me provlimatisan poly ta hotspot pou mou eixane pei diaforoi idikoi! efxaristw poly kai sorry gia ta greeklish (eimai apo aggliko laptop kai dn exei ellinika

kai to atomo pou 8a mou tn poulage exei pesei thima apatis
και ειπα να στο ρωτησω αυτο.

μονο το "κερατο" να το πω ετσι ,που κανει το cutaway στη δικη σου που ειναι original gibson

ειναι πιο γλυκο ενω τις αλλης ειναι πιο μυτερο (κακο φενγκ-σουι :))

ποσα εδωσε ο φιλος σου για να την παρει?

gia wsous dn exoun kaei me gibson dn einai ola afta twso efdiakrita
δεν ειναι απαραιτητο να "καεις" για να ξερεις`η να μαθεις που θα χωσεις τοσα λεφτα....μαλλον ο ενθουσιασμος φταιει,προσεχτε βρε παιδι μου!!

κριμα για τον φιλο σου που την πατησε ετσι...θελω να ελπιζω οτι δεν εριξε οτι ειχε κ δεν ειχε απο λεφτα για να την παρει...Γιατι η αυθεντικη κοστιζει οχι αστεια,οποτε δεν ειναι να το αφησει καποιος ετσι το θεμα απο την στιγμη που τα λεφτα ειναι πολλα...δεν ξερω,αλλα μηπως θα επρεπε να αναζητησει τον πωλητη που του εδωσε τετοια κιθαρα?

να αναζητησει τον πωλητη που του εδωσε τετοια κιθαρα?
συμφωνω...και αμα κανει τον δυσκολο ,ξεχαστε τους πολιτισμενους τροπους....

(δεν ξερω τα χω παρει πολυ με τον τυπο που το εκανε αυτο θα του κοπαναγα τη μουρη ανετα >:()

droneblack είπε:
συμφωνω...και αμα κανει τον δυσκολο ,ξεχαστε τους πολιτισμενους τροπους....

(δεν ξερω τα χω παρει πολυ με τον τυπο που το εκανε αυτο θα του κοπαναγα τη μουρη ανετα >:()
το ιδιο κ γω...σε κατι τετοια ξεχνω τους πολιτισμενους τροπους... >:( >:(

Παιδια ξερετε που μπορω να βρω ρεπλικα κιθαρων οπως Gibson LP Custom η καποιας SG?

randy_rhoads είπε:
kai to atomo pou 8a mou tn poulage exei pesei thima apatis (einai kollitos), gia wsous dn exoun kaei me gibson dn einai ola afta twso efdiakrita an kai me provlimatisan poly ta hotspot pou mou eixane pei diaforoi idikoi! efxaristw poly kai sorry gia ta greeklish (eimai apo aggliko laptop kai dn exei ellinika
Πρέπει να το ψάξεις πάρα πολύ πριν πάρεις gibson πλέον. Οι ρέπλικες έχουν ξεφύγει σε ομοιότητα αν και η δική σας είναι κάπως πιο παλιά και έχει λάθη. Καταρχάς πρέπει να τσεκάρεις τα specs της original: η αυθεντική Zakk έχει emg και όχι emg-hz όπως η ρέπλικα. Άρα να ένας 1ος λόγος να πεις "όχι" στον πωλητή. Το κερατάκι (cutaway) είναι πιο πολύ σαν ESP, άρα not a Gibson... Και υπάρχουν πολλά άλλα που την προδίδουν.

Πάντως, για όσους θέλουν να πάρουν ρέπλικα, ας κάνουν το καλύτερο για την τσέπη τους κι ας την πάρουν συνειδητά κι όσο πιο φθηνά γίνεται με πολύ ψάξιμο. Έχουν τεράστιο ρίσκο να βγουν εντελώς μάπα.

Οι καλύτερες ρέπλικες που έχω πιάσει (κι έχω πιάσει 6-7) ήταν σε ποιότητα epiphone studio deluxe με ίδιους epi μαγνήτες κι ηλεκτρικά.

Οι χειρότερες ήταν μόνο για τον τοίχο καθώς είχαν από στραβό μπράτσο με χάλι τάστα μέχρι φουλ κοντραπλακέ ξυλεία...  Άρα μη δώσετε παραπάνω από όσο κάνει μια ωραία αυθεντική και classic value Εpiphone για κάτι το οποίο είναι fake κι έχει ρίσκο να σας βγει Μέγιστη πατάτα...

http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_studio_deluxe_wr.htm

http://www.thomann.de/gr/epiphone_les_paul_standard.htm

Trending...

Νέα θέματα

Back