Gibson Beano

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Θρύλος του Noiz
Αναρωτιέμαι τι άλλο θα σκεφτεί η Gibson για να αρπάξει φράγκα.

Re-issue μιας κιθάρας που εκλάπη το '67 από φωτογραφίες και τις αναμνήσεις κάποιου που έφαγε τόσα χρόνια στα ναρκωτικά.

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Eric-Clapton-1960-Les-Paul.aspx

(Και τελικά λάθος την έβγαλαν; Με καπάκια που δεν είχε;)

webpage-EC-LP.jpg

RayDTutto είπε:
(Και τελικά λάθος την έβγαλαν; Με καπάκια που δεν είχε;)
O Larry Di Marzio έχει τα δικαιώματα για το cream-white color στους humbuckers και επειδή η Gibson δεν έχει όρεξη να δώσει φράγκο για δικαιώματα,έβαλαν τελικά τα καπάκια.Κάτι παρόμοιο έγινε την #2 του Jimmy Page και μετά από εντολή του έβαλαν μαύρο humbucker.

Μάλιστα. Καλά μιλάμε ακριβέστατη την έκαναν... :D

Ένα πράγμα ήταν προφανές από τις φωτός και αυτό το έκαναν διαφορετικό...

Βρε άτιμε που το βρήκες αυτο? ;D ;D ;D

Alchemist είπε:
Ειδικά η aged και signed εκδοχή είναι τρελή ευκαιρία. 50 κομμάτια για το κοινό με MSRP στα μόλις 30.000 USD έκαστη... ::)
Με την Beano δεν μπορώ να γνωρίζω τι πορεία θα έχει η τιμή της στο μέλλον,αλλά το σίγουρο είναι οτί όταν το 2004 αγόρασα μία από τις 25 υπογεγραμμένες #1 του Jimmy Page,μετά την πούλησα με 600% κέρδος.Not bad at all... ;)

λιγο ασχετο,αλλα οπως και ναχει ειναι τουλαχιστο συγκηνιτικο να βλεπω τον κλαπτον με gibson ξανα... :'( ;D 8) ;D

kapdrums είπε:
λιγο ασχετο,αλλα οπως και ναχει ειναι τουλαχιστο συγκηνιτικο να βλεπω τον κλαπτον με gibson ξανα... :'( ;D 8) ;D
Εδω πριν απο λιγο καιρο ξεθαψαν ολοκληρο Χεντριξ οι αθεοφοβοι να μας πουλησουν τη γκιμπσον του  ;D

georgekz750 είπε:
Εδω πριν απο λιγο καιρο ξεθαψαν ολοκληρο Χεντριξ οι αθεοφοβοι να μας πουλησουν τη γκιμπσον του  ;D
Είχε ο Χέντριξ γκιμπσον; Και αφου την ξεθαψαν να την πουλήσουν γιατι δεν είναι στο σαιτ;  ???

Ναί σωστά...μου έχει κολλήσει το κλισέ γκίμπσον-->λες πωλ  ;D

Celf είπε:
Ναί σωστά...μου έχει κολλήσει το κλισέ γκίμπσον-->λες πωλ  ;D
...και "κόντρα" στα κλισέ η gibson είχε παρουσιάσει αυτό

http://www.ilikemusic.com/music_news/Jimi_Hendrix_Guitar_Package_With_Gibson-7949

άρρωστο (με την κακή έννοια)

ειλικρινά αναρωτιέμαι τι σκεφτόντουσαν...

(καλά, για την beanο είναι πιο σαφές το τι κάνουν)

S9F είπε:
Με την Beano δεν μπορώ να γνωρίζω τι πορεία θα έχει η τιμή της στο μέλλον,αλλά το σίγουρο είναι οτί όταν το 2004 αγόρασα μία από τις 25 υπογεγραμμένες #1 του Jimmy Page,μετά την πούλησα με 600% κέρδος.Not bad at all... ;)
Δεν την έχεις δηλαδή να τη δοκιμάσω στη Θεσσαλονίκη που μου έιχες πει? Η μηπως εχεις δύο?

Καλά συγνώμη, τόσοι και τόσοι μεγάλοι έχουν παίξει με Gibson. Δεν μπορούν να βγάλουν κανα signature από αυτούς;

έχω πληροφορίες ότι στη gibson συνεργάζονται με μέντιουμ για να μάθουν πώς ήταν η lp του hendrix, θα είναι το επόμενο μοντέλο τους

205___Jimi_Hendr_4b19265ba0e2a.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back