Καλημερα σε ολους....θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το cover......και σαν cover αλλα και σαν παραγωγη......ευχαριστω εκ των προτερων.......
get_up_stand_up_cover.mp3
get_up_stand_up_cover.mp3
θα συμφωνισω εδω!audiokostas είπε:Έχω την εντύπωση ότι η τραγουδίστρια (ωραία φωνή) ενδιαφέρεται να τραγουδήσει το τραγούδι και όχι να το ερμηνεύσει. Και ειδικά τέτοιο τραγούδι το θέλει ....
+2112Χάσατε μια ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα δικό σας εξαιρετικό κομμάτι. Αυτό το λέω γιατί σαν Get up ... η διασκευή σας ουδεμία σχέση έχει. Αλλάξτε τους στίχους και έχετε κάτι δικό σας που θα μπορείτε να υπετηφανέυεστε.
Ωραία παραγωγή πάντως και ήχος και τραγουδίστρια και μουσικοί.
Nestoras είπε:Αλλάξτε τους στίχους και έχετε κάτι δικό σας που θα μπορείτε να υπετηφανέυεστε.
Εμένα μου αρέσει ακριβώς επειδή δεν έχει καμία σχέση. Προφανώς το Get up το πήρατε σαν αφορμή για να φτιάξετε κάτι δικό σας, και επομένως στην πραγματικότητα είναι δικό σας, όπως και όλα τα creative covers, σε αντιδιαστολή προς τις πιστές επανεκτελέσεις.Nestoras είπε:Χάσατε μια ευκαιρία να παρουσιάσετε ένα δικό σας εξαιρετικό κομμάτι. Αυτό το λέω γιατί σαν Get up ... η διασκευή σας ουδεμία σχέση έχει.
Μήπως φταίει...ότι γράφεις σε μπομπίνες? ;D ;Dwyndorf είπε:Ευχαριστώ πολυ που πήρατε χρόνο να ακούσετε και να γράψετε την γνώμη σας......γεγονός είναι ότι ανέβασα επειδή ήθελα να δω αν το ακούω μόνο εγω έτσι......μετα το mastering κάποια πράγματα δεν ακούστηκαν σωστά.....αν και το θέμα του mastering είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα ,μπορω να πω πως μετα το υπερβολικο eq που του έκανε (χωρίς λογο) αλλοιώσε αρκετα το mix, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα ( όπως η μποτες) να μην ακούγονται όπως της θέλαμε . Το θέμα του punch ήταν κάτι που προσέξαμε αρκετα ακόμα και απο το tracking αλλα με το ισοπεδοτικο eq απλα πήγε περίπατο......τι να κανείς ....το κρίμα είναι ότι το κομμάτι ηδη είναι στην διαδικασία να κυκλοφορήσει οποτε ότι έγινε έγινε .... :-\.......ευχαριστώ και παλι για τον χρόνο σας......
Μη στενοχωριέστε παιδιά. Ωραιότατο είναι! Κάθε παραγωγή σηκώνει βελτιώσεις, και για αυτό τις πρότεινα(αμε), εν αγνοία ότι είναι έτοιμο για κυκλοφορία. Άμα έχετε τη δυνατότητα να τις κάνετε στο μέλλον έχει καλώς, αλλά και έτσι είναι μια πολύ καλή δουλειά.wyndorf είπε:το κρίμα είναι ότι το κομμάτι ηδη είναι στην διαδικασία να κυκλοφορήσει οποτε ότι έγινε έγινε
+1longshadow είπε:Ε τώρα με αυτά που λες με κάνεις να θέλω να ακούσω και το unmastered.
Ξέρω ακριβώς τι εννοείς.....είναι και ψιλό επίτηδες , απο την άποψη ότι θέλαμε να είναι λίγο στενό....όσο αναφορα το unmastered θα το κάνω αυριο το πρωί που θα ειμαι studio(ρεπαρο!!!) έχει το ενδιαφέρον του και επίσης θα ήθελα να δω άμα ακούω σωστά αυτο που ακούω.....Βρήκα την μίξη πολύ "στενή" σε ότι αφορά την στερεοφωνία.
Ακούγοντας το κομμάτι σαν mono, η διαφορά ήταν πολύ μικρή.
Ναι ε??? με προβληματιζεις........Ο ήχος δεν μου άρεσε καθόλου. Ακούγεται σαν να βγαίνει από κακό μεγάφωνο. Αυτό που ακούω εγώ στα μόνιτορς μου είναι ένα φχχφχχχφχχχ κυρίως από τα χάι χατ. Λείπει εύρος στον ήχο.
Μου αρεσεις ;D.....πολυ σωστό!!!!!!!distortioned hammond