G.A.S. προτασεις για κιθαρα

mike_rhd

Της παρέας
Καλησπερα σε ολους και καλο καλοκαιρι!! :)

Παρα τη δυσκολη εποχη που περναμε (τις οικονομικες κρισεις μου μεσα... >:( )

εχω καταφερει να μαζεψω ενα σεβαστο ποσο. Και μιας και με πιασε ΠΑΛΙ G.A.S. , ;D

σκεφτομαι να μου κανω κανα δωρακι :)

Παιζω blues κυριως. Απο γκαζι το πολυ μεχρι aerosmith η ZZ Top (πολυ TOP by the way 8))

ΔΕΝ εχω κατι υποψην μου γι αυτο ζηταω τη βοηθεια σας, τη γνωμη σας.

Να πω οτι stratocaster δεν θελω μιας και εχω ηδη μια.

Το ποσο που αναφερω ειναι 2000 € πανω κατω.

Ευχαριστω ολους, Mike :)

αφου δεν θες strat που ειχα μια να σου προτεινω

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0119000723

......τοτε σου προτεινω μια κρυφη που επιθυμια....οπου θα ειναι και η τελευταια αγορα που θα κανω......εαν ποτε την κανω....

http://www.music-man.com/instruments/guitars/axis-super-sport-bfr.html

εναλλακτικα

http://www.peavey.com/products/browse.cfm/action/drill/cat/311/HPSpecialSeries.cfm

;)

Φίλε Mike, εγώ σε κόβω για τέλε έτσι όπως μας τα λες. Με το ωραιότατο budget που αναφέρεις, θα κοιτούσα προς vintage reissue μοντέλα μεριά.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου! :) οντως πειρασοσμος η musicman, μακαρι να την αποκτησεις συντομα ;)

για να δουμε καμια αλλη προταση :)

φιλικα,mike

jazzjocker το μονο που με κραταει απο την τελε (την πολυαγαπημενη του νοιζ ;D)

ειναι οτι με προβληματιζει μηπως με το "γκαζι" που θελω δεν τα παει καλα :-[

μπορει να λεω και βλακειες βεβαια ;D

mike_rhd είπε:
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου! :) οντως πειρασοσμος η musicman, μακαρι να την αποκτησεις συντομα ;)

για να δουμε καμια αλλη προταση :)

φιλικα,mike

φιλε τωρα ειδα οτι παιζεις κατα κυριο λογο blues................οποτε μαλλον ακυρες οι 2 επιλογες μου.....αλλα δεν πειραζει...........μου αρεσουν εμενα και εμαθες τον πονο μου........ ;D

ειναι οτι με προβληματιζει μηπως με το "γκαζι" που θελω δεν τα παει καλα
Κάνε edit γρήγορα και σβήστο. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει :)

Και μια τελε μπορει να βγαλει γκαζια με τους καταληλους μαγνητες και ενισχυτη :)

Το απο πανω το εγραψα αλλα δεν προλαβα να το προσταρω ;D

Παντως, εσυ δεν κλεινεις προς τα καπου; Για να μη γινονται προτασεις στο ασχετο.

Ψάξε για κάτι καλό με P90 μαγνήτες  :)

Οι Τελε είναι για ολώρους  ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η αληθεια ειναι πως εχω σχεδον αποκλεισει τους μονους μαγνητες λογω του οτι εχω ηδη μια κιθαρα με τετοιους.

Ισως κατι με διπλους ή Ρ-90 οπως λεει κ ο μακης :)

Απλα επειδη επικρατει ενα χαος με τοοοοοοσα μοντελα, ειπα να ζητησω μια βοηθεια.

Thanks για τις απαντησεις :)

Φιλικα,mike

ffmakis είπε:
Ψάξε για κάτι καλό με P90 μαγνήτες  :)

Οι Τελε είναι για φλώρους  ;D ;D ;D
φυρι φυρι για -90 karma το πας.....

Υπάρχουν και Tele με πολλαααααα γκαζια.

αν έπαιζα blues κι είχα στρατ, κι είχα και δύο χήνες για κάψιμο με gas, θα έπαιρνα χωρίς σκέψη μια les paul

Πολλά λεφτά ρε mike :-\, την prs singlecut την είχες πουλήσει? Δεδομένου του οτι

είσαι G.A.S.ιάρης ;D, οτι αγοράζεις και πουλάς συχνά, οτι παίζεις κλασικά πράγματα

καλό θα ήταν να πάρεις κάτι πολύ σίγουρο, μια Gibson lp πχ. και μάλιστα μετάχειρη.

Λόγω κρίσης μπορείς να παζαρέψεις και να βρείς κάποια standard σε πολύ καλή

κατάσταση με 1300-1400. Το μεγάλο ατού είναι οτι αν το μετανιώσεις την πουλάς

χάνοντας ελάχιστα ;)

Με πρόλαβε ο gdevelek όσο έγραφα, δύο ψήφοι για les paul λοιπόν

:)Ασε φιλε μεγαααααλη ιστορια με αυτη την PRS :)

Εχω αρχισει να πιστευω οτι μαλλον μια gibson θα με καλυψει.. :-*

Βεβαια τωρα επεσε το ματι μου σε μια Nick Huber junior με εναν Ρ-90, και απ ο,τι εχω ακουσει ειναι πολυ καλες κιθαρες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mike_rhd είπε:
Βεβαια τωρα επεσε το ματι μου σε μια Nick Huber gunior με εναν Ρ-90, και απ ο,τι εχω ακουσει ειναι πολυ καλες κιθαρες.

Εδώ είσαι, άσε την Junior.

Φιλε εγω μπορω να σου προτεινω κατι που ταιριαζει σε αυτο που παιζεις μου τις ειχε προτεινει παλιοτερα ο δασκαλος μου αλλα επειδη ηταν πολλα τα λεφτα δεν προχωρισε .Η εταιπια λεγεται Flaxwood και αν δεν κανω λαθος εχει 2-3 μοντελα με P-90 οριστετο site http://www.flaxwood.com/home/ κοιταξε τες εχει και δειγματα ηχου απο κατω.

ευχαριστω για την προταση φιλε μου, αν και ειναι λιγο προχωρημενες για τα γουστα μου :)

Αυτα ειναι μακη ;D ;D ;D Λοιπον παιδια μην σας ταλαιπωρω αλλο, ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, θα το ψαξω και εγω λιγακι το θεμα και ελπιζω συντομα να καταληξω καπου ;D ;D

Να στε ολοι καλα και... keep rockin' ! 8)

Φιλικα,Mike

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back