Μ' έπιασες απ' τα μούτρα βρε κιαρατά και δεν το πήρα χαμπάρι?
Από που βρε?
Μήπως απ' την μύτη?
Απ' τα αυτιά?
Πάω να κοιταχτώ στον καθρέφτη να δω αν έχω τίποτα μώλωπες.
Σοβαρά τώρα, συνεχίζεις να με εκπλήττεις ευχάριστα.
EDIT: Ο ήχος και πάλι φοβερός.
Δώσε λεπτομέρειες.
Η ρυθμικη καθαρη κιθαρα ειναι S-Gear... bassman παλι ?. Μπροστα εχει εναν κομπρεσσορα, μετα τον ενισχυτη slap delay (πολυ χαμηλα στο μιξ του), IR York Audio Dlx Reverb κ στο τελος πολυ πολυ πολυ λιγο plate reverb.
H κιθαρα... τυμπανα ειναι το ιδιο πρησετ, καθολου delay κ reverb ομως κ της μουρλης μετα στην ποστ επεξεργασια με compression, eq κ limiter να... μπισταει
Το μπασο 2 καναλια (το ιδιο σημα κ τα δυο). Στο ενα καναλι low pass filter στα 110 Ηz να ακουω μονο τ πολυ μπασα κ προσπαθω να παρω απο εκει το warmth. Στο αλλο καναλι hi pass στα 110 Hz κ εκει προσπαθω να το κανω να εχει παρουσια κ πρεσενς. Κ τα δυο μαζι ακουγονται σαν μπασο. Ξεχωριστα ειναι χαλια κ τα δυο. Απλα τα σπλιταρω στα 110 και ζηταω διαφορετικο πραγμα απο το καθε καναλι γιατι αλλιως τα κανω πολυ muffled ολα. (Α κ φυσικα τα στελνω κ τα 2 στο ιδιο bus μετα για επεξεργασια)
Lead ηθελα να φτιαξω ηχο προς Ριτσι Κοτσιρα κ επειδη δε μου εκαναν οι επιλογες απο S-Gear ανοιξα Neural.
κιθαρα------>Nembrini TS808----->MatchlesDC30 στο NAM (μην το δει ο Νεκκων ?)------> YA matchless 2 12''--------
--------> Repeater Delay (Group Audio)
Το καφρο ριφ στο τελος το εγραψα με τον lead ηχο... βαριομανε ακομα κ να κλεισω τα delay με automation ?
@fusiongtr παντως Στρατο οπου εχω χρησιμοποιησει York Audio IR μου λες καλα λογια για τον ηχο!
Θα ελεγα πως το κανεις επειδη τα χρησιμοποιει ο Χεντερσον, αλλα το λες πριν το γραψω ρε γ@μωτη ?