Φτιάξτε τη Les Paul σας

Έτομος κι ο Jase. Ξανα merci κύριε Λιάκο μας. ;)

Αυτό το extension που προτείνω είναι πιο ευέλικτο. Πχ κάνει screenshot όλη την Html σελίδα.

αυτή είναι η πρώτη.

guit.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και ιδού η δικιά μου, η δεύτερη.. Δεν έχω παίξει με Les Paul, αλλά αν σκεφτώ να αγοράσω δική μου κιθάρα στο μέλλον, να, μια τέτοια θα έπαιρνα.. αν και ξέχασα να αλλάξω τα κουμπιά της.

καλά μωρέ.. και τι έγινε;;

Οριστε και η δικια μου

Να ειχε κ επιλογη για 7-χορδη καλα θα ηταν  :P  ;D ;D ;D

Εγώ αυτή θα την έφτιαχνα αλλά μόνο αν γινόταν κάτι με το neck joint να μην είναι σαν τούβλο

elavd είπε:
Ειλικρινά πάντως έχω την εξής απορία:

αν είχατε ΟΝΤΩΣ την ευκαιρία να φτιάξετε μια Les Paul όπως ακριβώς τη θέλετε, θα τη φτιάχνατε σαν τις εικόνες που ποστάρετε;

Γιατί οι περισσότερες μου φαίνονται τουλάχιστον...υπερβολικές... ::)
Παραέχεις δίκιο φίλτατε. ;D

Και μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες! :)

Alchemist είπε:
Και μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες! :)
Εσύ θα συνεχίσεις με SG είπαμε. Αφού σου πάει τρέλα το cherry. ;D ;D

Earendil είπε:
Μάλιστα sahib, ζητώ συγχώρεση και μια Gibson SG Standard Cherry για να μπω στο σωστό δρόμο. 8)

Alchemist είπε:
Μάλιστα sahib, ζητώ συγχώρεση και μια Gibson SG Standard Cherry για να μπω στο σωστό δρόμο. 8)
Άντε, χαλάλι, εξάλλου βάσει της LP που έφτιαξες, αποδεικνύεις ότι έχεις γούστο.

Καθόλου περίεργο, αν σκεφτείς ότι ΔΕΝ είσαι κιθαρίστας... :-X

Earendil είπε:
Άντε, χαλάλι, εξάλλου βάσει της LP που έφτιαξες, αποδεικνύεις ότι έχεις γούστο.

Καθόλου περίεργο, αν σκεφτείς ότι ΔΕΝ είσαι κιθαρίστας... :-X
Μερσί για το γούστο, όσο για το δεύτερο δεν το πολυκατάλαβα αλλά το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είμαι κιθαρίστας! ;D

Πάρτε και τη δικιά μου (βγάλτε αν θέλετε τα βουνά από την ταστιέρα, τη δέχομαι και σκέτη :))

Μα δεν είναι κούκλα......; Χρόνια τώρα θέλω μια κιθάρα σε cream με gold hardware.....!!!

menelaos είπε:
Πάρτε και τη δικιά μου (βγάλτε αν θέλετε τα βουνά από την ταστιέρα, τη δέχομαι και σκέτη :))

Μα δεν είναι κούκλα......; Χρόνια τώρα θέλω μια κιθάρα σε cream με gold hardware.....!!!
Μα ούτε ο PRS δεν θα την έκανε τόσο...PRS ρε Μενέλαε! ;D

Ο Alchemist εξακολουθεί να προηγείται. :P :D

Earendil είπε:
και με αυτοκόλλητο Barca ε;

....για να μην ξεχνιόμαστε... 8)

Μέχρι τώρα αυτό το flashάκι είναι το καλύτερο που έχω βρεί. Υπάρχει κάτι άλλο για μη les paul μοντέλα? Εκτός από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν, μια και τα βρήκα αρκετά κατώτερα απ'το συγκεκριμένο...  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back