Παραέχεις δίκιο φίλτατε. ;Delavd είπε:Ειλικρινά πάντως έχω την εξής απορία:
αν είχατε ΟΝΤΩΣ την ευκαιρία να φτιάξετε μια Les Paul όπως ακριβώς τη θέλετε, θα τη φτιάχνατε σαν τις εικόνες που ποστάρετε;
Γιατί οι περισσότερες μου φαίνονται τουλάχιστον...υπερβολικές... :![]()
Εσύ θα συνεχίσεις με SG είπαμε. Αφού σου πάει τρέλα το cherry. ;D ;DAlchemist είπε:Και μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες!![]()
Μάλιστα sahib, ζητώ συγχώρεση και μια Gibson SG Standard Cherry για να μπω στο σωστό δρόμο. 8)Earendil είπε:Εσύ θα συνεχίσεις με SG είπαμε. Αφού σου πάει τρέλα το cherry. ;D ;DΚαι μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες!![]()
Άντε, χαλάλι, εξάλλου βάσει της LP που έφτιαξες, αποδεικνύεις ότι έχεις γούστο.Alchemist είπε:Μάλιστα sahib, ζητώ συγχώρεση και μια Gibson SG Standard Cherry για να μπω στο σωστό δρόμο. 8)Εσύ θα συνεχίσεις με SG είπαμε. Αφού σου πάει τρέλα το cherry. ;D ;DΚαι μία από μένα, επειδή πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις μια κιθάρα όπως τη θες!![]()
Μερσί για το γούστο, όσο για το δεύτερο δεν το πολυκατάλαβα αλλά το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ είμαι κιθαρίστας! ;DEarendil είπε:Άντε, χαλάλι, εξάλλου βάσει της LP που έφτιαξες, αποδεικνύεις ότι έχεις γούστο.
Καθόλου περίεργο, αν σκεφτείς ότι ΔΕΝ είσαι κιθαρίστας... :-X
Μα ούτε ο PRS δεν θα την έκανε τόσο...PRS ρε Μενέλαε! ;Dmenelaos είπε:Πάρτε και τη δικιά μου (βγάλτε αν θέλετε τα βουνά από την ταστιέρα, τη δέχομαι και σκέτη)
Μα δεν είναι κούκλα......; Χρόνια τώρα θέλω μια κιθάρα σε cream με gold hardware.....!!!
και με αυτοκόλλητο Barca ε;Earendil είπε:Εσύ θα συνεχίσεις με SG είπαμε. Αφού σου πάει τρέλα το cherry. ;D ;D