FIRST VIDEOCLIP-Mια τρυφερη ιστορια αγαπης...

G

Guest

Μια τρυφερη ιστορια αγαπης για να μοιραστουμε μαζι σας, ελπιζουμε να περασετε καλα ακουγοντας-βλεποντας το :)

παιδια τα σπαει πραγματικα - και το κομματι και το βιντεο κλιπ - ΜΠΡΑΒΟ

η τζουλια πως και δεχτηκα να μπει σε opel ? εντυπωση μου κανει  ;D ;D

Να'σται καλα συνεχιστε ετσι

@Neeq

Thank you. Σκεφτομασταν να μεταμορφωσουμε το opel σε porche ψηφιακα, αλλα θα επαιρνε πολυ χρονο :). Οποτε αφησαμε απλα τη θαλασσα στου Παπαγου, το Ηρωδειο, και τον πυργο του Αιφελ για ατμοσφαιρα :)

Πολλές φορές δεν είναι ανάγκη μουσικά να είναι ένα κομμάτι το Eleanor Rigby, για να το πείς σούπερ. Εδώ μιλάμε για στίχο που κόβει κ@λους, βίντεο γ@μ@το, οπότε κομμάτι εξαιρετικό. Μπράβο μάγκες.

Υ.Γ. Η Τζούλια φων@ρα. ;)

Thumbs up!! ;D           (ε όχι και η Τζούλια...)

Moυ αρέσει που είναι "πιπεράτο" (δεν το περίμενα), και ως εκ τούτου αποκλείεται από κανάλια και μέινστριμ ραδιόφωνα... αν και διάφορα παρόμοια είχαν παρελάσει από εκεί την εποχή των Ψόφιων Κοριών κλπ. Αλήθεια, πού βρίσκεται αυτή η εκκλησία με την φοβερή θέα προς θάλασσα;

blue είπε:
το είπε και ο από πάνω σου (που τυχαίνει να τον ξέρω και είναι γαμώ τα παιδιά)
Εχεθς δξκξο, γυα καποξο λθγθ θμως δε τθ καγαλαδα!! ;D ;D ;D

Tα σπαει!

Και νομιζω δινει πολυ στο κομματι ο ρομαντικος στιχος.

Exete dikio.Den ινε οι Tzoylia.

bloody_sunday είπε:
(ε όχι και η Τζούλια...)
Εχεθς δξκξο, γυα καποξο λθγθ θμως δε τθ καγαλαδα!! ;D ;D ;D
Exete dikio.Den ινε οι Tzoylia.
ορίστε : μερικοί άνθρωποι έχουν αγοράσει το dvd και ακούνε τις διαφορές. Να γίνουν experts.

@βλοοδυ : είναι η αγία σκέπη στου Παπάγου.

:o :o :o :o :o :o

Ειστε φοβεροι!

Εκτος του οτι βιντεο-μουσικη παραγωγη ειναι ακρως επαγγελματικου επιπεδου,αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι η κοπελ.. , ειναι η θεατρικοτητα και η παρουσια ΟΛΩΝ,οχι μονο του πρωταγωνιστη,στο κλιπ.

Ειστε καλλιτεχνες.

Μπραβο!

Τι γυναικα ειν τουτη ρε παιδια?

Πολυ custom shop μιλαμε.. :o

Να ειστε καλα!Διασκεδασα! ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδή ειστε όλοι αμπαλοι, θα εκθειάσω πρώτος τον φόρο τιμής που απέδωσε ο μπασιστας στον Μεγάλο Πατρικ Ογκουνσότο 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back