Επειδή κι εγώ είμαι εν αναμονή μιας NS Custom tele ήθελα να μοιραστώ κάποιες από τις εμπειρίες μου από την μέχρι στιγμής συνεργασία μου με τον Σταύρο (Ντούκα). Είμαι ήδη κάτοχος μιας CIJ Fender Telecaster '72 Thinline. Ήθελα μια ακόμα tele και ενώ ομολογουμένως θα μπορούσα να αγοράσω μια Fender tele από την οποία θα έχανα λιγότερα από την μεταπωλητική αξία, ακολούθησα τον δρόμο της κατασκευής μιας custom. Αυτό που με συναρπάζει είναι η αίσθηση πως είμαι μέρος της όλης διαδικασίας και ο Σταύρος σίγουρα σε κάνει συμμέτοχο σε αυτή. Ασχέτως της απόστασης, λαμβάνω φωτογραφίες με τα στάδια της συναρμολόγησης. 'Εχω δώσει σχέδια για ένα ιδιαίτερο decal που το έχει αναλάβει ο ίδιος και η επκοινωνια μας είναι σχεδόν καθημερινή.
Η tele που περιμένω είναι μια surf green custom (double binding), με μπράτσο maple και rosewood fingerboard, 12'' radius, medium jumbo frets, special wiring κλπ. Όταν ετοιμαστεί, θα κάνω post περισσότερα! Για εμένα το όλο θέμα είναι να φτιάξω την κιθάρα που θα κρατήσω για πάντα ασχέτως με το αν λέει Fender στο headstock ή όχι.