μηπως ρε συ στ54 αυτα τα HiFi ηχεια που εχεις μπερδευουν το πραμα με καποιο τροπο?studio54GR είπε:Λοιπόν σύνδεσα τον ενισχυτή στα μεγάφωνα μα η ένταση ήταν πολύ λίγη για 100άρη ενισχυτή. Άλλαξα τις εξόδου, αλλά και πάλι δεν ικανοποιήθηκα.... οπότε έγινε παραγγελία για 2 X 6201 Phillips USA, 4 X 5751 Phillips USA, 4 X VT15 και για καβάτζα μια τετράδα Svetlana matched EL34, αν χρειαστώ καμιά 50watt παραπάνω.
Πάντως και με την μικρή αυτή ένταση η καθαρότητα και η πιστότητα ήταν το κάτι άλλο...
μήπως μπορείς να μου πεις τι είναι ο δικός μου?????alderbody είπε:Και ειναι και solid pine, παρακαλω.... (συμφωνα με το Frontline της Fender του 1982 το οποιο εχω στην κατοχη μου)
τι ειναι ο δικος σου?Lukather είπε:μήπως μπορείς να μου πεις τι είναι ο δικός μου?????
http://www.noiz.gr/index.php?topic=155228.msg190979#msg190979alderbody είπε:τι ειναι ο δικος σου?μήπως μπορείς να μου πεις τι είναι ο δικός μου?????
στο εν λογω εντυπο λεει οτι οι μεγαλοι ενισχυτες της εποχης εκεινης ειχαν solid pine και 17-ply Birch plywood baffleboards.
και για καλη μου τυχη, εχει φωτο εναν Ολοιδιο Twin reverb με το μισο tolex βγαλμενο με σκοπο να φανει το πευκο απο μεσα...
εισαι σιγουρος?δεν εχω δει ποτε μου bf & sf με plywood baffleboard ολοι τους εχουν νοβοπαν....17-ply Birch plywood baffleboards.
Καλα τα λες, κι εγω ετσι τα ηξερα, αλλα καποια στιγμη θυμηθηκα τη φωτο και πηγα να την ξαναδω.Superfunk είπε:Αρα ο δικος σου (1977-1983) ειναι απο....νοβοπαν...(particle board)
solid pine cabinets ειχαν οι Fender μεχρι το 1973 περιπου,μετα νοβοπαν και τα τελευταια χρονια (στη μετα CBS εποχη ) τον πιο συνηθισμενο καπλαμα (plywood) που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι κατασκευαστες ενισχυτων/καμπινων (βγαζει επισης και μερικα ltd & custom shop μοντελα με solid pine)
μη πολυσκας ομως μια και σε αυτου του τυπου τους ενισχυτες (blackface/silverface) η καμπινα παιζει ελαχιστο ρολο μια και ειναι "σφιχτοι" απο μονοι τους οποτε ισως και μια πιο "ουδετερη" καμπινα απο νοβοπαν ή plywood τους ταιριαζει καλυτερα...
σε πιο "χαλαρους" ενισχυτες (tweed ας πουμε) οντως η solid pine cabinet ταιριαζει περισσοτερο...
εισαι σιγουρος?δεν εχω δει ποτε μου bf & sf με plywood baffleboard ολοι τους εχουν νοβοπαν....17-ply Birch plywood baffleboards.
οχι,6L6 φορουσαν (οι οποιες εχουν την ΙΔΙΑ ισχυ με τις EL34)studio54GR είπε:Οι black face 135 μπας και φορούσαν EL34 αυτή η αλλαγή αρκεί αφού από τα 100w σε πάει στα 150w περίπου αφού αλλάζει την 6L6 άνετα και είναι μεγαλύτερη απλά σε ισχύ?
Από wikipedia:studio54GR είπε:Οι black face 135 μπας και φορούσαν EL34 αυτή η αλλαγή αρκεί αφού από τα 100w σε πάει στα 150w περίπου αφού αλλάζει την 6L6 άνετα και είναι μεγαλύτερη απλά σε ισχύ?
Ανεβάσανε την τάση......Jasemeister είπε:Από wikipedia:Οι black face 135 μπας και φορούσαν EL34 αυτή η αλλαγή αρκεί αφού από τα 100w σε πάει στα 150w περίπου αφού αλλάζει την 6L6 άνετα και είναι μεγαλύτερη απλά σε ισχύ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Twin_Reverb
Between 1977-1982 the power was increased to 135 watts. This increase was partly due to the output section being changed to the ultralinear topology, as different power transformer and power supply design resulted in much higher plate voltages.
Fender Super Six Reverb Λαμπάτος
€1,400
Λαμία
Fender Made in Japan Hybrid II Stratocaster
€1,400
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Supersonic 60w
€1,000
Αθήνα
Fender Jaguar 60th Anniversary Limited USA
€2,400
Μαραθώνας