Ειχε 3θεσιο splitter...Nestoras είπε:Τι μανία με τους 2πλούς.![]()
Fender Strat Minus.george956 είπε:Εχω μια τετοια.... πεταξα το μεταλικο nut και εβαλα κοκαλινο, πεταξα και τους σενσορες και εβαλα tonerider pure vintage και την εφερα εκει που ηθελα ;D
Να συμπληρώσω ότι κάποιες plus deluxe φορούσαν το στάνταρ 2 point tromolo και όχι το floyd. Επίσης οι σένσορες, πάλι στις plus deluxe, κυκλοφόρησαν και σε κόκκινο-χρυσό-μπλε.jaguarbass12 είπε:Δύο χρόνια νωρίτερα η Fender κυκλοφόρησε την Strat Plus Deluxe με τρεις διαφορετικούς σένσορες (μπλε, ασημί, κόκκινο) και έναν καβαλάρη Floyd Rose Deluxe Locking που κλείδωνε τις χορδές στο lsr nut
Οι Plus Deluxe είχαν πάντοτε έναν ασημί σένσορα στη μέση. Χρυσό σένσορα στο κέντρο διέθετε μόνο η Ultra (μερικές Ultras είχαν έναν ασημένιο σένσορα στο κέντρο και οι κουκίδες στην ταστιέρα ήταν κανονικές λευκές).sfaku είπε:Να συμπληρώσω ότι κάποιες plus deluxe φορούσαν το στάνταρ 2 point tromolo και όχι το floyd. Επίσης οι σένσορες, πάλι στις plus deluxe, κυκλοφόρησαν και σε κόκκινο-χρυσό-μπλε.
Έχει ένας φίλος Plus deluxe σε φινίρισμα natural με χρυσό (μαμίσιο) στη μέση.jaguarbass12 είπε:Οι Plus Deluxe είχαν πάντοτε έναν ασημί σένσορα στη μέση. Χρυσό σένσορα στο κέντρο διέθετε μόνο η Ultra
Μήπως η κιθάρα του φίλου σου είναι εφοδιασμένη με τον ενεργό mid-booster των 25dB? Έχω δει αρκετές κιθάρες Plus και American Deluxe να φοράνε αυτό ενεργό κύκλωμα το οποίο σχεδιάστηκε αρχικά για τους χρυσούς μονοπήνιους της Clapton signature series εκείνης της εποχής.sfaku είπε:Έχει ένας φίλος Plus deluxe σε φινίρισμα natural με χρυσό (μαμίσιο) στη μέση.
Ήδη έχω μία, που όντως είναι κ-ι-θ-α-ρ-ά-κ-λ-α.qesh είπε:Nestora go for it δεν θα το μετανοιωσεις.
Όχι, μόνο tbx έχει από "εξωτικά" χαρακτηριστικά.jaguarbass12 είπε:Μήπως η κιθάρα του φίλου σου είναι εφοδιασμένη με τον ενεργό mid-booster των 25dB?
Fender Strat Plus 1989
€2,000
Αθήνα
Fender Stratocaster American Standard USA 2006 60th Anniversary
€1,400
Αθήνα
Fender SCN Bridge USA Μαγνήτης
€50
Αθήνα
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Yngwie Malmsteen Overdrive / YJM
€250
Νέα Σμύρνη