απλά σταμάτα να το ψάχνεις μπροστά απο μια οθόνη ....... θα τρελαθείςTheYeti είπε:Η ιστορια εχει ως εξης!Ημουν αμετανοητος Gibsonακιας!Μια φορα επαιξα με Fender και αυτο ηταν!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(κυριολεκτω)σκεφτομαι να κραταω μια τετοια!Εχω ακουσει γνωμες ΑΠΕΙΡΕΣ(και εδω κυριολεκτω)οτι μπορεις να παρεις μεξικανα και να της αλλαξεις μαγνητες και θα "φυσαει".Μετα ακουω οτι η μεξικανες ειναι μουφα κατασκευαστικα(εχει και αυτο τη σημασια του)μετα ακουσα για τις αμερικανες σπεσιαλ!ΤΑ ΙΔΙΑ παλι!Μετα για τις Ιαπωνεζες!Τα ιδια παλι!Και ψαχνομαι οσο μπορω!
Μην ακούς φήμες. Επίσης, όλοι έχουμε από μια γνώμη, συνήθως διαφορετική... Αρα πρέπει να το ψάξεις μόνος σου και να παίξεις όσες μπορείς. Μην κατηγορείς δε μια κιθάρα από το κακό σετάπ ή άλλα αναλώσιμα. Όποια και να αγοράσεις, κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει σέρβις και σετάπ αμέσως.TheYeti είπε:Η ιστορια εχει ως εξης!Ημουν αμετανοητος Gibsonακιας!Μια φορα επαιξα με Fender και αυτο ηταν!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(κυριολεκτω)σκεφτομαι να κραταω μια τετοια!Εχω ακουσει γνωμες ΑΠΕΙΡΕΣ(και εδω κυριολεκτω)οτι μπορεις να παρεις μεξικανα και να της αλλαξεις μαγνητες και θα "φυσαει".Μετα ακουω οτι η μεξικανες ειναι μουφα κατασκευαστικα(εχει και αυτο τη σημασια του)μετα ακουσα για τις αμερικανες σπεσιαλ!ΤΑ ΙΔΙΑ παλι!Μετα για τις Ιαπωνεζες!Τα ιδια παλι!Και ψαχνομαι οσο μπορω!
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου!Αλλα ειμαι απο νησι κ δεν εχω τη δυνατοτητα να βγω παγανια στα καταστηματα και να δοκιμαζω!Εδω δεν εχει βασικα.Κ εχω και μια σταθερη δουλεια που με κραταει εδω.Οποτε καταλαβαινεις.. :-\kostas80 είπε:απλά σταμάτα να το ψάχνεις μπροστά απο μια οθόνη ....... θα τρελαθείς![]()
καλο ειναι οταν ακουμε mαλακιες να τις αγνοουμε.. :".Μετα ακουω οτι η μεξικανες ειναι μουφα κατασκευαστικα(εχει και αυτο τη σημασια του)μετα ακουσα για τις αμερικανες σπεσιαλ!ΤΑ ΙΔΙΑ παλι!Μετα για τις Ιαπωνεζες!Τα ιδια παλι!Και ψαχνομαι οσο μπορω!
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender stratocaster 1977
€1,400
Καλλιθέα
Fender Stratocaster
€1,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster 1967
€14,000
Ηλιούπολη
Fender Stratocaster (Player Series)