thanasis b
Της παρέας
Γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτες τις κιθαρες? εχουν ουσιαστικες διαφορες απο μια απλη std american?
The Custom Classic Stratocaster® guitar is the Custom Shop’s version of our American Series Strat. Features include a thin-finished alder or ash body (depending on color), lightly-figured “C”- or “V”-maple neck, rosewood or maple fingerboard with a 9.5” radius, 22 medium-jumbo frets, and Fender® deluxe staggered cast/sealed machine heads. The Custom Classic also features three Modern Classic single-coil pickups, including the Hot Classic bridge pickup with custom steel inductance plate. Also on board, three-ply parchment pickguard, aged White plastic parts, and a Custom Classic two-point synchronized tremolo with milled solid-stainless saddles, solid steel spring block and pop-in arm.
σωστα!Jasemeister είπε:Ποιός καλύτερος να σου πει από την ίδια τη Fender?
http://www.fendercustomshop.com.au/classicseries/
lol μόλις παρατήρησα ότι πήρα το link από το αυστραλιανό site του Custom Shop![]()
Σε σχέση με τους άλλους δυο που φορά θα έχει μεγαλύτερο Output αλλά κατα πόσο γκαζωμένος θα είναι, άγνωστο.Ο χοτ(!) μαγνητης ειναι πιο γκαζωμενος?
Τουλάχιστον, θα'λεγα και κανα χιλιάρικο παραπάνω.να υποθεσω οτι η τιμη της θα ειναι περιπου στα 1500 και ανω??
γιατι υπαρχει καποια εταιρια που εκανε την επανασταση στις ηλ κιθαρες? ;DThe Genius Loci είπε:[grinia mode]
Υποτίθεται ότι ΔΕΝ μπορείς να δουλεύεις ΠΟΛΥ κόσμο για ΠΟΛΥ καιρό.
Πως τα καταφέρνει τώρα η Fender, βγάζοντας ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΓΙΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ!
[/grinia mode]
(ναι, ξύπνησα στραβά σήμερα... ;D ;D ;D)
Δεν ξέρω τι εννοείς επανάσταση. Μήπως κάτι σαν τις Steinberger? Τις Parker? Τις δεκάδες μικρότερες εταιρείες που, τουλάχιστον, δεν ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝ ένα μοντέλο του 50 με άλλο χρώμα?thanasis b είπε:γιατι υπαρχει καποια εταιρια που εκανε την επανασταση στις ηλ κιθαρες? ;D
Εννοείς τα τελευταία 25 χρόνια? 8) ;D ;D ;DJasemeister είπε:TGL πόσες strat αγοράσει/πουλήσει μέχρι τώρα; ;D
;DThe Genius Loci είπε:Μετά άρχισα να γίνομαι υποψιασμένος και γκρινιάρης σαν τον φιδαετό στο avatar μου, τον οποίο παρεμπιπτόντως γνωρίζω προσωπικά, και ο οποίος θα γινόταν εκτός εαυτού αν του κάνανε πάσα το ίδιο κλασσικό... φίδι, αλλά με νέο non catalog color. :![]()
εννουσα οτι δεν εχω δει καμια εταιρια (η τουλαχιστον αμα υπαρχει δεν το ξερω) που να βγαλει ενα μοντελο και μετα απο ενα χρονο να βγαλει κατι τελειως διαφορετικο.. ακομα και αυτες που ανεφερες τις ιδιες κιθαρες πουλανε καθε χρονο!The Genius Loci είπε:Δεν ξέρω τι εννοείς επανάσταση. Μήπως κάτι σαν τις Steinberger? Τις Parker? Τις δεκάδες μικρότερες εταιρείες που, τουλάχιστον, δεν ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝ ένα μοντέλο του 50 με άλλο χρώμα?
Αλλά είμαστε ήδη off topic.
Κοίταξε, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η Strat, η Tele, η Les Paul κλπ, είναι "αρχετυπικά" όργανα στην κατηγορία τους και από τις περιπτώσεις που το γλυκό πέτυχε με την πρώτη. Ωστόσο θεωρώ απαράδεκτο εταιρείες τέτοιου μεγέθους και τέτοιας Ιστορίας, όχι μόνο να επαναπαύονται στη δόξα του παρελθόντος, αλλά και να επιμένουν να μας δουλεύουν με μικροαλλαγές που παρουσιάζουν σαν "επανάσταση".thanasis b είπε:εννουσα οτι δεν εχω δει καμια εταιρια (η τουλαχιστον αμα υπαρχει δεν το ξερω) που να βγαλει ενα μοντελο και μετα απο ενα χρονο να βγαλει κατι τελειως διαφορετικο.. ακομα και αυτες που ανεφερες τις ιδιες κιθαρες πουλανε καθε χρονο!
Αν και να πω την αληθεια μου πολυ θα γουσταρω μια Στρατ gibson και μια λες πολ φεντερ!! (δεν αποσκοπω σε κοντρα η οτιδηποτε αλλο απλα αναφερθηκα σε χαρακτηριστηκα μοντελα και εταιριες)
Υπάρχουν πάντως και μερικοί Γιαπωνέζοι προδότες του Εθνικού Ιδανικού (δεν θυμάμαι αν είναι ο Αυτοκράτορας ή ο Ροζ Πάνθηρας... ένα από τα δύο πάντως...), και στέλνουν μέσω ebay οπουκαιδήποτε. Check it out. 8)kwstas79 είπε:Οι γιαπωνέζοι είναι άνθρωποι απάνθρωποι. Βγάζουν απίστευτα μουσικά όργανα και τα κρατάνε για πάρτη τους. Αλητεία.
Fender Made in Japan Hybrid II Stratocaster
€1,400
Αθήνα
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Gibson Les Paul Standard '60s Figured Top 2022 Iced Tea
€2,000
Αθήνα
Fender Supersonic 60w
€1,000
Αθήνα
Fender Jaguar 60th Anniversary Limited USA
€2,400
Μαραθώνας
Fender Custom Vibrolux Reverb