Μήπως ο... τρομάρας εννοεί bassman TV 10 ή TV DUO 10 που είναι στα 150 και 350W αντίστοιχα;myster_maze είπε:Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς ενισχυτές! Και η κύρια διαφορά είναι τα 50 ταπεινά Watt τoυ Bassman σε σύγκριση με τα 200 ολόκληρα Watt τoυ Orange!
Μέχρι το '' 4 '' στο gain …το πολύ..... ;DΠρόκειται για απίστευτο μηχάνημα, καθαρό ....
Ε, τότε και πάλι Orange! ;Dlgbesios είπε:Μήπως ο... τρομάρας εννοεί bassman TV 10 ή TV DUO 10 που είναι στα 150 και 350W αντίστοιχα;
Δεν χρειάζεται παραπάνω! ;DΜέχρι το '' 4 '' στο gain …το πολύ..... ;D![]()
Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω γιατί όπως έχω ξαναπεί είναι η top επιθυμία μουmyster_maze είπε:Ε, τότε και πάλι Orange! ;D
Απο το ''παραπάνω'' αρχίζουν τα καλά 8)Δεν χρειάζεται παραπάνω! ;D
Χαχά, εννοείται! Απλά είχαμε την λέξη καθαρό στο πεδίο. ;Dlgbesios είπε:Απο το ''παραπάνω'' αρχίζουν τα καλά 8)
Just for the record-50W ήταν στους πρώτους. 75W στα μοντέλα από το '78 (νομίζω) μέχρι το ΄82 που έβγαινε.myster_maze είπε:Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικούς ενισχυτές! Και η κύρια διαφορά είναι τα 50 ταπεινά Watt τoυ Bassman σε σύγκριση με τα 200 ολόκληρα Watt τoυ Orange!
Σωστά! Κάτσε να δούμε όμως, τελικά ποιόν Bassman εννοεί ο tromaras.Terry RoscoeBeck5 είπε:Just for the record-50W ήταν στους πρώτους. 75W στα μοντέλα από το '78 (νομίζω) μέχρι το ΄82 που έβγαινε.
;Dmyster_maze είπε:Σωστά! Κάτσε να δούμε όμως, τελικά ποιόν Bassman εννοεί ο tromaras.
Θα πάθει λουμπάγκο δεν θα του αρέσει ηχητικά και θα τον πουλήσει σε μένα μισοτιμής ;D ;D ;DKostasP είπε:τι θα κανεις σε περιπτωση που παρεις τον Orange;
Τον orange ηθελα αρχικα αλλα δελεαστηκα απο την αγγελια του bassman tenKostasP είπε:Toν συγκεκριμενο Fender δεν τον εχω ακουσει. Εχω τον Bassman 50 σε καμπινα κιθαρας Orange 4x12 και για μπασο δε μου αρεσει, για κιθαρα ειναι παρα πολυ καλος.
Πως κατεληξες σε αυτους τους δυο ενισχυτες οι οποιοι εχουν και μεγαλη διαφορα τιμης; Θες οπωσδηποτε λαμπατο; Με καμπινα τι θα κανεις σε περιπτωση που παρεις τον Orange;
;D ;D ;D στα 2/3 της αρχικης θα τον παρεις αν δεν μου αρεσει,μην τριβεις τα χερια σου!!!lgbesios είπε:Θα πάθει λουμπάγκο δεν θα του αρέσει ηχητικά και θα τον πουλήσει σε μένα μισοτιμής ;D ;D ;D
;D ;D ;Dlgbesios είπε:Θα πάθει λουμπάγκο δεν θα του αρέσει ηχητικά και θα τον πουλήσει σε μένα μισοτιμής ;D ;D ;D
Μην το παραβλέψεις αυτό γιατί είναι σίγουρα εξίσου σημαντικό με την επιλογή του ενισχυτή σου (να μην πω κ ίσως παραπάνω!).myster_maze είπε:Φυσικά θέλεις και μια καλή καμπίνα με καλά μεγάφωνα, αυτό μην το παραβλέψεις! Εννοείται ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν προβλέπεται για χρήση δωματίου.
tromaras είπε:μην τριβεις τα χερια σου!!!
Orange AD200b + obc410 halfstack
€2,000
Χαϊδάρι
Orange Crush Bass 25 Black
€170
Θεσσαλονίκη
Orange OBC410HC Καμπίνα Μπάσου 600watt
€950
Θεσσαλονίκη
Orange Terror Bass 500 & Orange OBC 410
€1,050
Αθήνα