Εύκολο στήσιμο parallel/series/split

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Θρύλος του Noiz
Πολύ καλό φαίνεται το εν λόγω συστηματάκι.Από ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα όμως,δεν βρίσκω να πωλείται κάπου,ακόμη και στους ιστοτόπους των retailers που προτείναι η SD.Αν έχεις βρεί κάποιον,αν μπορείς παρακαλώ,ανάφερε τον,θα με διευκολύνεις πολύ. :)

panz είπε:
  Εμένα μου φαίνεται μπούρδα :P
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους με ισχυρά επιχειρήματα άλλωστε.

Μια παροιμία με τον Νταλάρα την ξέρετε; Σιγά τη μούφα! Ti να γλυτώσεις τη τρούπα στο σώμα της 1859 les paul?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
panz είπε:
Μια παροιμία με τον Νταλάρα την ξέρετε; Σιγά τη μούφα! Ti να γλυτώσεις τη τρούπα στο σώμα της 1859 les paul?
Η μόνη περίπτωση στην οποία έχει κάποια χρησιμότητα. Διαφορετικά και το κλασικό και δοκιμασμένο διακοπτάκι κάνει άψογα τη δουλειά (και χωρίς να φοβάσαι μήπως το πατήσεις κατά λάθος) ;)

Παιδιά... τι λέτε?  :)

Μια χαρά είναι το "κολπάκι". Ευχαριστούμε mscmkr (προσωπικά θα έχω υπόψη μου να το αναζητήσω αν ποτέ το χρειαστώ).  :)

Εγω το εβαλα ηδη "στο ματι"...! :-*

Τα διακοπτακια του ειναι συρομενα,δυσκολο μου φαινεται να πατηθουν απο λαθος,

επισης εχουν μεγαλυτερη διαρκεια ζωης απο τα κλασσικα μινι,

που ειναι ακρως αναλωσιμα...! :(

Αλλα μη μ'ακουτε,..ειμαι προκατηλειμενος Duncan-ακιας απ'τα 18 μου... ;D

(ασχετα αν ποτε-ποτε χρησιμοποιω και κατι αλλο..)

Θα το θελω μεχρι να πειστω οτι ειναι μαπα! ;D

Άκρως αναξιόπιστες πηγές το τιμολογούν στα 65$ το ζευγάρι.

Αναμονή λοιπόν για αξιόπιστες πηγές!Αν και πόσο ακριβότερο να είναι?Ακούγεται λογική τιμή.

Πάντως για μένα είναι δώρο εξ ουρανού για κάτι που ετοιμάζω. Το μόνο ερώτημα είναι πόσο "εύκολοι" θα είναι οι διακόπτες...

Ο Wymore έχει κανά 20ρι μεταφορικά από ότι θυμάμαι για κάτι που τον είχα ρωτήσει παλιότερα.

Ναι οκ. Δεν σε αμφισβητώ. Απλώς λέω την τιμή που βρήκα από το SD forum.

Όχι ρε συ, δεν υπάρχει θέμα. Απλά το λέω αν κάποιος ενδιαφέρεται να το συνυπολογίσει.

Αν μη τι αλλο, ειναι εξυπνο κολπακι και παραδεισος για τους switchακηδες ;)

ευγε mscmkr!  κατι μου λεει οτι συντομα θα το δουμε απο σενα... :)

Ότι θα δείτε, θα δείτε. Σύντομα... δεν νομίζω... (αργεί η #$%#%# η Warmoth...)

Και αμα θες να ειναι βιδωμενοι οι μαγνητες σου στο ξυλο τι κανεις ?

ZIKO είπε:
Και αμα θες να ειναι βιδωμενοι οι μαγνητες σου στο ξυλο τι κανεις ?
Βιδωνεις πρωτα τους μαγνητες και μετα το πλαισιο! ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back