kabamaru-x-
Της παρέας
ολα τα εχετε μαθει...
οχι φιλε μου γιατι κυκλοφορουν φημες πως μια φορα ειχες φτερνιστει πανω στο ουτι οποτε εχασε αξια. ;D ;D ;Ddkall είπε:Εχω στην κατοχη μου , ενα ουτι του 1915 , ενα ακορντεον του 1925 , μια ραπτομηχανη Singer του 1910 , 3-4 ρολογια του 1850-1900 , ενα καπελο του
Εγγλεζικου εκστρατευτικου σωματος του 1915 ααα!! και ενα αυθεντικο καπελο
borselino
Μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου εκατομυριουχο ??
Του....2000πόσο? ;DAlter είπε:λοιπον κι εγω εχω μια fender που της μοιαζει, κι εχω κι ενα fender blues deluxe![]()
;D
ελα σε 60 χρονια να σου δοσουμε 200.000 ευρω ;D(θα εχει αλλαξει και η αξια των χρηματων τοτε)Alter είπε:λοιπον κι εγω εχω μια fender που της μοιαζει, κι εχω κι ενα fender blues deluxe![]()
;D
...που ηταν αυτο το σπιτι?kabamaru-x- είπε:πριν μερικα χρονια δουλευα σε ενα επιπλοποιειο που λετε κ μια μερα ετυχε να κανουμε παραδωση σε ενα σπιτι.μπαινοντας μεσα στο σπιτι ειδα σε ενα σταντ μια στρατ...οση ωρα δουλευαμε δεν επαιρνα τα ματια μου απο πανω της αφου να φανταστειτε γυρισε η νοικοκοιρα κ μου ειπε¨εσυ μαλλον παιζεις κιθαρα...ελα να την δεις μου λεει.ειναι του 54...εμεινα παγωτο...μ αφησε κιολας να την ακουμπησω.λολ
στη χωρα της....φαντασιας!! ;D ;D...που ηταν αυτο το σπιτι?
ηταν του 54 (+25...)Superfunk είπε:μαλιστα μια ειχε και...CBS large headstock με bullet... ;D ;D)
E τώρα κοστίζουν 2 μισθούς μέσου έλληνα οι ακριβές Strat :-\Superfunk είπε:ποσο μαλλον μια Fender Strat (που καλα καλα δεν τις εβρισκες στις ΗΠΑ...) η οποια πρεπει να κοστιζε οσο οι μισθοι 3 ετων για τον μεσο Ελληνα....
ΟΚ, γνωστο το θεμα, αλλα μπορει στο εν λογω ..σπιτι να αποκτηθηκε η Θεα μετα ...τον εμφυλιο. ;DSuperfunk είπε:Γενικα ακριβες ηλεκτρικες κιθαρες αρχισαν να ερχονται στην Ελλαδα μετα τα μεσα της δεκαετιας του 60 (και κυριως στη δεκαετια του 70) απο τους μουσικους που συνοδευαν τους λαϊκους μας τραγουδιστες στις περιοδειες τους στις ΗΠΑ,μεχρι τοτε στην Ελλαδα υπηρχαν μονο φτηνες ιταλικες κοπιες (ΕΚΟ και ξερο ψωμι),κανονικα σε μαγαζια μουσικων οργανων Fender πρεπει να αρχισαν να ερχονται καπου στις αρχες της δεκαετιας του 70..
Για αυτο αλλωστε η συντριπτικη πλειονοτης των "vintage" Fender & Gibson στη χωρα μας ειναι 70s...
To 54 στη μετεμφυλιακη Ελλαδα ουτε..μαντολινο δεν μπορουσαν να αγορασουν οι Ελληνες ποσο μαλλον μια Fender Strat (που καλα καλα δεν τις εβρισκες στις ΗΠΑ...) η οποια πρεπει να κοστιζε οσο οι μισθοι 3 ετων για τον μεσο Ελληνα....
ξερεις ομως και ποσοι πηγαν μεταναστες στην αμερικη το '50???και οταν γυρισαν πισω φεραν και μια κιθαριτσα??? εδω ο αλλος εκανε μετοικεσια το '70 και εφερνε και το 20μετρο αυτοκινητο του...την κιθαρα του δν θα εφερνε??Superfunk είπε:Γενικα ακριβες ηλεκτρικες κιθαρες αρχισαν να ερχονται στην Ελλαδα μετα τα μεσα της δεκαετιας του 60 (και κυριως στη δεκαετια του 70) απο τους μουσικους που συνοδευαν τους λαϊκους μας τραγουδιστες στις περιοδειες τους στις ΗΠΑ,μεχρι τοτε στην Ελλαδα υπηρχαν μονο φτηνες ιταλικες κοπιες (ΕΚΟ και ξερο ψωμι),κανονικα σε μαγαζια μουσικων οργανων Fender πρεπει να αρχισαν να ερχονται καπου στις αρχες της δεκαετιας του 70..
Για αυτο αλλωστε η συντριπτικη πλειονοτης των "vintage" Fender & Gibson στη χωρα μας ειναι 70s...
To 54 στη μετεμφυλιακη Ελλαδα ουτε..μαντολινο δεν μπορουσαν να αγορασουν οι Ελληνες ποσο μαλλον μια Fender Strat (που καλα καλα δεν τις εβρισκες στις ΗΠΑ...) η οποια πρεπει να κοστιζε οσο οι μισθοι 3 ετων για τον μεσο Ελληνα....
καλα και εμενα ...γιαυτο το λεω, επειδη αυτα εχω ακουσει... παντως υπερβαλλεις λιγο..ΝΑΙ μερικοι δν εβλεπαν το φωσ του ηλιου κλεισμενοι μεσα στις κουζινες ΑΛΛΑ μερικοι επιασαν την καλη σχετικα γρηγορα....Superfunk είπε:Καλα αλλη δουλεια δεν ειχαν οι Ελληνες μεταναστες του 50 στην Αμερικα (btw η μιση μου οικογενεια ηταν απο αυτους) στρατοκαστερ θα αγοραζαν :εδω δεν ειχαν να φανε οι ανθρωποι και περασανε του κοσμου τα δεινα μεχρι να ορθοποδησουν...
Fender Jimi Hendrix Artist Series Tribute Stratocaster 1997 (USA)
€2,800
Ηράκλειο
Fender Stratocaster 1975
€2,500
Λαύριο
Stratocaster Kluson Steel lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Stratocaster Kluson Brass lefty tremolo
€40
Νέο Ψυχικό
Red tortoise pickyard(3ply)