Evaluating a 57 strat!

εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον harilatron και τον elavd.

δεν πειράζεις καλού-κακού μια τέτοια κιθάρα ούτε στο ελάχιστο.

αν και δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία να αναρωτηθώ αν θα άλλαζα τάστα η όχι γιατί ήδη θα την είχα πουλήσει  ;D

50 χιλιάρικα είναι αυτά... ;D ;D

Πάντως όλοι την κιθάρα θέλουμε να την χαζέψουμε. Έτσι δεν είναι?

(Προσωπικά θα ήθελα να σχολιάσω και τον παραλογισμό της βιντατζοαγοράς. Όχι το κόστος, αλλά το ύφος των διαφόρων γκουρού που μυρίζουν τις χορδές και κόβουν χιλιάρικα. ;D)

Εχω στην κατοχη μου , ενα ουτι του 1915 , ενα ακορντεον του 1925 , μια ραπτομηχανη Singer του 1910 , 3-4 ρολογια του 1850-1900 , ενα καπελο του

Εγγλεζικου εκστρατευτικου σωματος του 1915  ααα!! και ενα αυθεντικο καπελο

borselino

Μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου εκατομυριουχο ??

dkall είπε:
Εχω στην κατοχη μου , ενα ουτι του 1915 , ενα ακορντεον του 1925 , μια ραπτομηχανη Singer του 1910 , 3-4 ρολογια του 1850-1900 , ενα καπελο του

Εγγλεζικου εκστρατευτικου σωματος του 1915  ααα!! και ενα αυθεντικο καπελο

borselino

Μπορω να θεωρησω τον εαυτο μου εκατομυριουχο ??
οχι φιλε μου γιατι κυκλοφορουν φημες πως μια φορα ειχες φτερνιστει πανω στο ουτι οποτε εχασε αξια. ;D ;D ;D

πριν μερικα χρονια δουλευα σε ενα επιπλοποιειο που λετε κ μια μερα ετυχε να κανουμε παραδωση σε ενα σπιτι.μπαινοντας μεσα στο σπιτι ειδα σε ενα σταντ μια στρατ...οση ωρα δουλευαμε δεν επαιρνα τα ματια μου απο πανω της αφου να φανταστειτε γυρισε η νοικοκοιρα κ μου ειπε¨εσυ μαλλον παιζεις κιθαρα...ελα να την δεις μου λεει.ειναι του 54...εμεινα παγωτο...μ αφησε κιολας να την ακουμπησω.λολ

Εεε  φταρνιζομαι μια φορα το μηνα επανω του , ειναι το καλυτερα φυλασομενο

μυστικο , μετα την Νορμανδια, των παλαιων οργανοποιων , λειτουργει σαν φυσικος υγραντηρας για να διατηρουνται τα ξυλα κουρδισμενα οπως οταν κατασκευαστηκε το οργανο

Alter είπε:
λοιπον κι εγω εχω μια fender που της μοιαζει, κι εχω κι ενα fender blues deluxe  ;) :D ;D
ελα σε 60 χρονια να σου δοσουμε 200.000 ευρω ;D(θα εχει αλλαξει και η αξια των χρηματων τοτε)

kabamaru-x- είπε:
πριν μερικα χρονια δουλευα σε ενα επιπλοποιειο που λετε κ μια μερα ετυχε να κανουμε παραδωση σε ενα σπιτι.μπαινοντας μεσα στο σπιτι ειδα σε ενα σταντ μια στρατ...οση ωρα δουλευαμε δεν επαιρνα τα ματια μου απο πανω της αφου να φανταστειτε γυρισε η νοικοκοιρα κ μου ειπε¨εσυ μαλλον παιζεις κιθαρα...ελα να την δεις μου λεει.ειναι του 54...εμεινα παγωτο...μ αφησε κιολας να την ακουμπησω.λολ
...που ηταν αυτο το σπιτι?

...που ηταν αυτο το σπιτι?
στη χωρα της....φαντασιας!! ;D ;D

δεν υπαρχει περιπτωση στην Ελλαδα να υπαρχει αυθεντικη στρατ του 54...εχω δει και εχω δει...αυθεντικες στρατ του 54..στην Ελλαδα... ::)..μαλιστα μια ειχε και...CBS large headstock με bullet... ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
μαλιστα μια ειχε και...CBS large headstock με bullet... ;D ;D)
ηταν του 54 (+25...)   ;)

τι να ξερεις κι εσυ τωρα...  ;D  ;D  ;D

ειμαι σιγουρος οτι ο "μαστορας" που την ειχε το πιστευε ακραδαντα...

Γενικα ακριβες ηλεκτρικες κιθαρες αρχισαν να ερχονται στην Ελλαδα μετα τα μεσα της δεκαετιας του 60 (και κυριως στη δεκαετια του 70) απο τους μουσικους που συνοδευαν τους λαϊκους μας τραγουδιστες στις περιοδειες τους στις ΗΠΑ,μεχρι τοτε στην Ελλαδα υπηρχαν μονο φτηνες ιταλικες κοπιες (ΕΚΟ και ξερο ψωμι),κανονικα σε μαγαζια μουσικων οργανων Fender πρεπει να αρχισαν να ερχονται καπου στις αρχες της δεκαετιας του 70..

Για αυτο αλλωστε η συντριπτικη πλειονοτης των "vintage" Fender & Gibson στη χωρα μας ειναι 70s...

To 54 στη μετεμφυλιακη Ελλαδα ουτε..μαντολινο δεν μπορουσαν να αγορασουν οι Ελληνες ποσο μαλλον μια Fender Strat (που καλα καλα δεν τις εβρισκες στις ΗΠΑ...) η οποια πρεπει να κοστιζε οσο οι μισθοι 3 ετων για τον μεσο Ελληνα....

Superfunk είπε:
ποσο μαλλον μια Fender Strat (που καλα καλα δεν τις εβρισκες στις ΗΠΑ...) η οποια πρεπει να κοστιζε οσο οι μισθοι 3 ετων για τον μεσο Ελληνα....
E τώρα κοστίζουν 2 μισθούς μέσου έλληνα οι ακριβές Strat  :-\

Κάτι είναι κι αυτό... :-\ :-X

Superfunk είπε:
Γενικα ακριβες ηλεκτρικες κιθαρες αρχισαν να ερχονται στην Ελλαδα μετα τα μεσα της δεκαετιας του 60 (και κυριως στη δεκαετια του 70) απο τους μουσικους που συνοδευαν τους λαϊκους μας τραγουδιστες στις περιοδειες τους στις ΗΠΑ,μεχρι τοτε στην Ελλαδα υπηρχαν μονο φτηνες ιταλικες κοπιες (ΕΚΟ και ξερο ψωμι),κανονικα σε μαγαζια μουσικων οργανων Fender πρεπει να αρχισαν να ερχονται καπου στις αρχες της δεκαετιας του 70..

Για αυτο αλλωστε η συντριπτικη πλειονοτης των "vintage" Fender & Gibson στη χωρα μας ειναι 70s...

To 54 στη μετεμφυλιακη Ελλαδα ουτε..μαντολινο δεν μπορουσαν να αγορασουν οι Ελληνες ποσο μαλλον μια Fender Strat (που καλα καλα δεν τις εβρισκες στις ΗΠΑ...) η οποια πρεπει να κοστιζε οσο οι μισθοι 3 ετων για τον μεσο Ελληνα....
ΟΚ, γνωστο το θεμα, αλλα μπορει στο εν λογω ..σπιτι να αποκτηθηκε η Θεα μετα ...τον εμφυλιο.  ;D

Εννοω οτι ας μην αποκλειουμε το γεγονος οτι ο τυπος μπορει να την αγορασε προσφατα (και να τα εσταξε κανονικοτατα...)

γι' αυτο επιμενω....      που-ειναι-αυτο-το-σπιτι?    :D

Superfunk είπε:

ξερεις ομως και ποσοι πηγαν μεταναστες στην αμερικη το '50???και οταν γυρισαν πισω φεραν και μια κιθαριτσα??? εδω ο αλλος εκανε μετοικεσια το '70 και εφερνε και το 20μετρο αυτοκινητο του...την κιθαρα του δν θα εφερνε?? ;)

Καλα αλλη δουλεια δεν ειχαν οι Ελληνες μεταναστες του 50 στην Αμερικα (btw η μιση μου οικογενεια ηταν απο αυτους) στρατοκαστερ θα αγοραζαν ::) εδω δεν ειχαν να φανε οι ανθρωποι και περασανε του κοσμου τα δεινα μεχρι να ορθοποδησουν...

Superfunk είπε:
Καλα αλλη δουλεια δεν ειχαν οι Ελληνες μεταναστες του 50 στην Αμερικα (btw η μιση μου οικογενεια ηταν απο αυτους) στρατοκαστερ θα αγοραζαν ::) εδω δεν ειχαν να φανε οι ανθρωποι και περασανε του κοσμου τα δεινα μεχρι να ορθοποδησουν...
καλα και εμενα ...γιαυτο το λεω, επειδη αυτα εχω ακουσει... παντως υπερβαλλεις λιγο..ΝΑΙ μερικοι δν εβλεπαν το φωσ του ηλιου κλεισμενοι μεσα στις κουζινες ΑΛΛΑ  μερικοι επιασαν την καλη σχετικα γρηγορα....

(επισης μην αποκλειεις την δευτερη γενια ελληνοαμερικανων μεταναστων που κατα το 65 τελειωναν πανεπιστημιο στην αμερικη...;) οποτε πηραν μια κιθαρα δεκαετιας (δλδ του '50 ) επειδη ηταν και ποιο φτηνη !!)

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back