Δε το καταλαβαινω...korman709 είπε:ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα δε μου αρεσουν οι strat...μονο les paul ...
Ω ναι, μα το Δία!!!blackie είπε:Δε το καταλαβαινω...
Εστω...
http://www.thomann.de/gr/vintage_v100cs.htm
Λες πωλ για να παιζεις τα μπλουζ...![]()
Άντε, μεγειές! Καλόπαικτη. Μια χαρά είναι η ltd για είδη από Blues έως πολύ πιο rock stuff.korman709 είπε:πηρα τελικα την esp που αναφερω στο θεμα,προιον ανταλλαγης με συνθ...
αντε τωρα να βρω ενισχυτη μιας και εχω εναν σαπιο no name 10W.....![]()
πολύ καλή επιλογή, 20 βατ αλλά 12άρι μεγάφωνο και δύο κανάλιαkorman709 είπε:ενισχυτη εαν δε βρω στις αγγελιες θα παρω εναν Kustom στα 88 ευρω... ;D
ακυρο το βρηκα...πολυ σκονισμενος βρε αδερφε....korman709 είπε:δωσε λιγο link για να μην ψαχνω σε παρακαλω.
Κοίτα, έχω μια ltd ex-50, αλλά τι θέλεις να ρωτήσεις ακριβώς? Πολλά τεχνικά, ηχητικά κλπ θέματα της κιθάρας είναι universal και ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Ψάχνεις απλά άλλους ιδιοκτήτες της ec-50?korman709 είπε:Kαποιος που να χει την ιδια κιθαρα με μενα? ηθελα να τον ρωτησω μερικα πραγματα...θα περιμενω μηνυμα,ευχρστω.
"Κάποιος"? "2 φωνές"? "Τόσο χάλια" ??? Τι είναι αυτά?korman709 είπε:βασικα καποιος που ακουσε την κιθαρα ειπε οτι βγαζει "2 φωνες", δλδ κακοι μαγνητες...τι να κανω? αξιζει να τους αλλαξω?τοσο χαλια ειναι η κιθαρα ρε παιδια?σαν πρωτη την πηρα...και να την πουλησω ποσο να τη δωσω?100 ευρω?δε λεει τπτ...προιον ανταλλαγης βεβαια με ενα m1...