kwstas79
Noiz Addict
Μπα, ο αδερφος είναι μηχανολόγος και έχω μια ιδέα για το μπάχαλο εκεί πάνω (εχώ πάει και σε live!)... αλλά ας μην hijack-αρουμε άλλο το θέμα... 8)και συ φοιτητης?
Μπα, ο αδερφος είναι μηχανολόγος και έχω μια ιδέα για το μπάχαλο εκεί πάνω (εχώ πάει και σε live!)... αλλά ας μην hijack-αρουμε άλλο το θέμα... 8)και συ φοιτητης?
Βρε συ, μαζί σου!ο ηχος ειναι πιο φυσικος αλλα τοσο πολυ που εχει προχωρησει η τεχνολογια δεν ξεχωριζουν πλεων τα ακουστικα με τα ηλεκτρονικα...ασε που για να βγαλεις καλο ηχο στα φυσικα τοσο για home χρηση οσο και για live k recording θα σου βγει η παναγια...αλλα παρολο αυτα ειναι αλλη φαση οπως σου πα...παιξε σε 2 τετοια σετ και θα καταλαβεις...δεν γινεται να παιξεις slipknot σε e-drums px...οχι οτι δεν θα εχεις καλο ηχο πολυ καλυτερο θα χεις αλλα δεν παει πως να το κανουμε...η φαντασου τον weckl να τα χωνει jazz σε ενα e-drum...αλλη η μαγεια του ξυλου και του μεταλλου φιλε...
Αν όντως (που το πιστεύω πλέον), ο ήχος έχει φτάσει να ειναι ίδιος με των ακουστικών τυμπάνων, τότε απλά έχω να πω ότι "It's all in the mind" που λέει και ο Gillan σε ένα κομμάτι των Purple... Και εμένα ως απλός παρατηρητής-κιθαρίστας δε θα με χαλούσε καθόλου να δω οποιοδήποτε γκρουπ μεγάλο να παίζει με e-drums. Ίσα ίσα που θα έδινε και ποικιλία ήχων μιας θα άλλαζε presets όποτε ήθελε...φαντασου τον weckl να τα χωνει jazz σε ενα e-drum...αλλη η μαγεια του ξυλου και του μεταλλου φιλε...
Εραστή των τυμπάνων, σε πάω με 1000 !!! :lol: :lol: :lol:αν θεωρεις οτι το να τρεχεις σε rally apo to pc ειναι το ιδιο με το να τρεχεις σε πιστα....καπως ετσι ειναι η διαφορα τους για μενα...και ενταξει ο ηχος δεν ειναι ιδιος ακομη φαινεται η ψευτικουρα αλλα και ολοιδιος να ταν παλι δεν συγκρινονται...