Επισκευη ηλεκτροακουστικης

skordalis21

Θαμώνας
Γεια χαρα παιδες κ καλη χρονια να χουμε. Εχω μια stagg ηλεκτροακουστικη οvation. κ εχει προβλημα στα ηλεκτρικα της. θα ηθελα να μου προτεινετε εναν καλο τεχνιτη ειδικο σε ηλεκτρικα για κιθαρες μιας κ το καταστημα που βρισκεται κοντα μου , μου τη γυρισε κ λεει οτι δε μπορεσε να τη φτιαξει. Συγκεκριμενα η βλαβη ειναι οτι δε κανει επαφη το καλωδιο με τους μαγνητες μεσα κ οταν μεσα απο τις τρυπιτσες πιεζεις το καλωδιο με ενα κατσαβιδι πχ ποτε κανει ποτε δεν κανει επαφη.

 
Ποιες τρυπίτσες;

Ρίξε μια ερώτηση στον Βασίλη Κουϊκόγλου του "χορδόφωνον", έχει βάλει ηλεκτρικα σε πολλά ακουστικά όργανα, 2107782330

 
Δεν ανοίγει από πουθενά; Από που θα άλλαζες το βύσμα πχ; Μήπως ανοίγει από πίσω; Η από τον πρεοενισχυτή; μάλλον θες μάστορα  ???

 
skordalis21 είπε:
οταν μεσα απο τις τρυπιτσες πιεζεις το καλωδιο με ενα κατσαβιδι πχ ποτε κανει ποτε δεν κανει επαφη.
Άρα μιλάς για μία κόλληση μόνο.

Αν δεν το κατέχεις το σπόρ (κατσαβίδια, κολλητήρια κλπ) πήγαινέ την σε ένα τεχνικό και σε 10 λεπτάκια (το πολύ) θα είναι έτοιμη.

 
ποιους μαγνητες μεσα?! ξεβιδωσε το eq με την μπαταρια και κοιτα μεσα να δεισ αν κανενα καλωδιο εχει  φυγει! λογικα ενα καλωδιο ξεκιναει απο τη γεφυρα και παει στο κουτι και απο εκει ενα δευτερο παει στο jack!

αν δεις προβλημα και δεν ειναι στη συνδεση της γεφυρας τοτε κανει και ο ηλεκτρολογος της γειτονιας ;D

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παιδες ειδατε τι εγραψα στην αρχη? Τη πηγα εκει που μενω σε ενα μαγαζι που κανει σερβις σε κιθαρες κ δε μπορεσε να τη φτιαξει ( κ φυσικα δεν πηρε ευρω) κ μου ειπε οτι πρεπει να τη πας σε μαστορα που να το κατεχει το θεμα με τα ηλεκτρικα των κιθαρων κ να βρει απο το στολλα εξαρτημα. Οποτε θελω να μου προτεινετε μαστορες που ξερετε οτι ειναι αξιοπιστοι σε τετοια θεματα κ οχι παπατζηδες

 
sorry τωρα αλλα το σερβις του μαγαζιου μαλλον περιοριζεται σε αλλαγη χορδων για να τα παιρνει απο τους πιτσιρικαδες! σου στελνω πμ ;D

 

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top