Epiphon Gibson LP Limited Edittion

Aggelos22i είπε:
δηλαδη αποκλειετε να ειναι σπανια η εστω δισευρετη η εστω καλη κιθαρα?
Σπάνια και δυσεύρετη όπως σου πόσταρε ο yannis37

μια παρόμοια με λιγο ψαξιμο και me bigsby του 97 και αυτή

http://www.epiphonelespaul.org/for-sale/epiphone-les-paul-guitar-for-sale/26789/gibson-les-paul-epiphone-limited-edition-1997
βλέπεις ότι δεν είναι...

καλή τώρα, εάν εσένα σου αρέσει...είναι καλή.

αυτη που εδειξε ο yannis37 στο λινκ εχει μεγαλες διαφορες και οχι μονο το τρεμολο και το χρωμα ειναι διαφορετικο

Aggelos22i είπε:
αυτη που εδειξε ο yannis37 στο λινκ εχει μεγαλες διαφορες και οχι μονο το τρεμολο λαι το χρωμα ειναι διαφορετικο
Το τρέμολο κάνει 50-60$ και από ότι βλέπω στο link του Γιάννη..."ΝΑΙ, έβγαλαν μία κιθάρα που η μισή γράφει Epiphone και η άλλη μισή Gibson  ::) ;D

Τώρα, θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις μία σπάνια κιθάρα...το guitardater είναι φίλος σου...όπως και το Ebay για να βρείς πόσο κάνει ;)...Στο εύχομαι!

Aggelos22i είπε:
αυτη που εδειξε ο yannis37 στο λινκ εχει μεγαλες διαφορες και οχι μονο το τρεμολο και το χρωμα ειναι διαφορετικο
δεν ειπα οτι ειναι η ιδια κιθαρα ....αλλά ειναι μια απο τις limited epiphone εκεινης της εποχής.

πιο πολύ στο εβαλα για να δεις τιμή επειδή ρωτησες ποια μπορει να ειναι η αξία της

Καλά κανείς και το ψάχνεις το θέμα αλλά να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μπορεί να στεναχωρηθείς λίγο.

Όπως λέει και ο Marathon είναι 5 κομμάτια το σώμα (εγώ 3 τα βλέπω... μπορεί να κάνω εγώ λάθος) και αν ήταν κάτι το wow πιστεύω θα ήταν όχι μόνο στο όνομα.

Έτσι το έψαχνα και εγώ με μια no-name Les Paul (1980-85)που έχω και στο τέλος ανακάλυψα ότι είναι από κόντρα πλακέ (Plywood)  ;D... άστα βραστα δηλαδή!

Δεν σταμάτησα όμως ποτέ να την αγαπάω και μάλιστα άλλαξα και όλα τα ηλεκτρικά /καλώδια / CTS pots / oil caps / έβαλα και τους Tonerider και η κιθαρουλα μου φυσάει!

http://www.noiz.gr/index.php?topic=177690.msg455580#msg455580

... μόνο που είναι ασήκωτη η ρουφιάνα  :-*

σωστος παιζει να ειναι και πιο παλια τοτε του παιδιου και ισως να μην κανει 460,000 να κανει 400,000

Παραθέτω εικόνα με την κιθάρα του εν λόγω φίλου από live . Την πήρε από θεσσαλονίκη το '98, 220.000δρχ.

καλή τώρα, εάν εσένα σου αρέσει...είναι καλή.
+1

Sir Muttley, και εγώ στην αρχή 3 κομμάτια είδα αλλά αν κοιτάξεις καλύτερα είναι όντως 5

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σόρρυ λάθος κουμπί  :P

green_epi.jpg

μηπως εχει παρει και αλλα πραγματα και βγηκαν στο συνολο 400,000δρχ? και εγω κρατησα στο μυαλο μου αυτα τα χρηματα?

υ.γ. εμενα δεν μου πεφτει λογος δεν την εχω πληρωσει απο την τσεπη μου αλλα παιδια η κιθαρα εχει αρκετα ωραιο ηχο αληθεια..

2 σόδες μετά και ακόμα να χωνέψω την τιμή που διάβασα...

460.000 ΔΡΧ.

:o  My sweet Lord...

μην πιανεστε απ την τιμη γιατι μπορει να μην ακουσε καλα και να μιλουσε για 460 σημερινα ευρώ.

Επίσης έχε υπόψη σου ότι οι κιθαρίστες γενικά και τρώνε και ταϊζουν παραμύθι.

Ξέρεις πόσες στρατ έχω παίξει εγώ που τις έχει παίξει και ο Clapton;

Sir Muttley είπε:
τώρα που το λες ...τα βρήκα 4... ψάχνω το πέμπτο :-\
Aπό την άλλη...συμμετρικά και ας μην φαίνεται ;)

τον πηρα τηλεφωνο και τον ξυπνησα (εννοειτε με εκραξε) την ειχε αγορασει 360,000δρχ. αλλα ειχε αγορασει και κατι αλλα και πηγε 460 (ελπιζω να μην παρεξηγηθω) αλλα και παλι πολλα δεν ειναι τα 360χιλιαρικα?

το μονο που με χαλαει πραγματικα αν οντως η κιθαρα ειναι μαπα ειναι οτι αγοραστηκε απο γνωστο μουσικο οικο.. και ειναι πραγματικα λιγο κριμα για το παιδι. Το μονο που μενει ειναι να πατησω τον κωδικο της στο λινκ που μου δωσατε εκει θα φανει η αληθεια!

υ.γ. ελπιζω να μην ειναι κακο που εχω αυτη την περιεργεια αν θελετε δεν εχω προβλημα να αναφερω το καταστημα που αγοραστηκε το οργανο  :)

Aggelos22i είπε:
το μονο που με χαλαει πραγματικα αν οντως η κιθαρα ειναι μαπα ειναι οτι αγοραστηκε απο γνωστο μουσικο οικο.. και ειναι πραγματικα λιγο κριμα για το παιδι. Το μονο που μενει ειναι να πατησω τον κωδικο της στο λινκ που μου δωσατε εκει θα φανει η αληθεια!

υ.γ. ελπιζω να μην ειναι κακο που εχω αυτη την περιεργεια αν θελετε δεν εχω προβλημα να αναφερω το καταστημα που αγοραστηκε το οργανο  :)
Εγώ δεν λέω ότι είναι μάπα!... απλά ότι είναι πολλά τα 360.000

Μια χαρά κιθάρα είναι

... μάπα είναι η δικιά μου ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back