Epiphon Gibson LP Limited Edittion

Aggelos22i

Μόνιμος θαμώνας

θελω να μου πειτε την γνωμη σας για αυτην την Les Paul αν καποιος την εχει ξαναδει! μου την εχει δωσει ο κολλητος μου που παιζει σπανια κιθαρα πλεων και του την προσεχω σαν τα ματια μου εχει σφραγιδες limited edittion και στο Head γραφει Epiphone ενω στην καμπανα που ρυθμιζεις το μπρατσο γραφει Gibson και απο πισω γραφει U.S.A και εναν κωδικο αν καποιος την γνωριζει να μου πει πληροφοριες!

επισης ξεχασα να προσθεσω κατι το χρωμα της αλλαζει αναλογα με την φωτεινοτητα αν την δεις σε φωτεινο μερος ειναι καπως λαχανι οσο πιο σκοτεινα ειναι τοσο πιο σκουρο γινετε το χρωμα της

δεν υπαρχει καποιος Gibsonας που να γνωριζει για αυτη την κιθαρα συγνωμη που επιμενω αλλα ρωταω γιατι εχω ψαξει να την βρω και δεν βρισκω κατι θελω τα φωτα σας!

Φιλε μου μια Epiphone οσο και limited edition να ειναι παραμενει Εpiphone, απλα ισως να βγηκαν πιο λιγα κομματια απο τη συγκεκριμενη απ'οτι συνηθως, δε νομιζω δηλαδη να εχει καμια σπουδαια αξια.

Aggelos22i είπε:
στο Head γραφει Epiphone ενω στην καμπανα που ρυθμιζεις το μπρατσο γραφει Gibson και απο πισω γραφει U.S.A και εναν κωδικο αν καποιος την γνωριζει να μου πει πληροφοριες!
To πιό πιθανό (και εύκολο) είναι να έχει αλλάξει ο φίλος σου το truss cover...τώρα για το νούμερο, ρίξε μία ματιά εδώ...

http://www.guitardaterproject.org/epiphone.aspx

marathon αψογος το λινκ που μου εδωσες ισως μου λυσει την απορια! επισης το μονο που ξερω ειναι οτι την αγορασε 460.000 δρχ. το 97 και οτι η θηκη της ειναι η μαυρη της Gibson U.S.A (αυτο αναγραφει)

Aggelos22i είπε:
επισης το μονο που ξερω ειναι οτι την αγορασε 460.000 δρχ. [/size=40pt]το 97

:o :o :o :o :o :o

(Ήμαρτον...και...έλεος από πάνω...)

hot_sauce είπε:
ε...έβαλες το νούμερο στο σάιτ?
οχι αυτη τη στιγμη ειμαι στο μαγαζι.. αργοτερα που θα παω σπιτι ομως δεν θα το παραλειψω!

Aggelos22i είπε:
επισης το μονο που ξερω ειναι οτι την αγορασε 460.000 δρχ. το 97 και οτι η θηκη της ειναι η μαυρη της Gibson U.S.A (αυτο αναγραφει)
Δεν ξέρεις εάν τη πήρε καινούργια ή μεταχειρισμένη...εάν έχει ξαναβαφτεί...από το πίσω μέρος βλέπω 5 τεμάχια...και για τα προσωπικά μου γούστα η επιλογή της ανυλίνης είναι ατυχής σε τέτοια σώματα

S9F είπε:
ειναι απιθανο να ειναι παλια η κιθαρα και να εχει συνεργαστει η Epiphone με την Gibson και να εχουν βγαλει καποια συλλεκτικα κομματια?

S9F είπε:
:o :o :o :o :o :o

Λές να πλήρωσε την Epiphone για Gibson? ;)

ειναι απιθανο να ειναι παλια η κιθαρα και να εχει συνεργαστει η Epiphone με την Gibson και να εχουν βγαλει καποια συλλεκτικα κομματια?
Είναι απίθανο να έβγαλαν μία κιθάρα που η μισή να γράφει Epiphone και η άλλη μισή Gibson ;)

Έχει ένας φίλος μου μια ολόιδια, πρέπει να την αγόρασε γύρω στα μέσα του '90 και έχω παίξει λίγο με αυτή (όσο μπόρεσα δηλαδή γιατί οι χορδές ήταν μες στη σκουριά). Μια απλή epiphone είναι. Το μόνο καλό είναι ότι (υποθέτω)  είναι κορεάτικη άρα σε καλύτερη μοίρα από τις σημερινές made in china.

Αυτό για την τιμή ασχολίαστο...

marathon είπε:
Λές να πλήρωσε την Epiphone για Gibson? ;)
;)... :-\ :-X

Είναι απίθανο να έβγαλαν μία κιθάρα που η μισή να γράφει Epiphone και η άλλη μισή Gibson ;)
Ακριβώς...

δηλαδη η σφραγιδα που γραφει USA ειναι παραμυθι? η κιθαρα δεν φενετε να εχει βαφτει ξανα και αν εχει ξαναβαφτει ποιος θα εδωσε τοσα χρηματα να την πετυχει τοσο αψογα? προσωπικα πιστευω πως η κιθαρα ειναι αρκετα παλια και ισως εχουν βγει λιγα κομματια την εχω βρει ξανα στο ιντερνετ αλλη μια μονο αλλα σε μπλε χρωμα

αυτή που σου εβαλα παραπάνω γράφει ¨Gibson Les Paul Epiphone Limited Edition 1997 και ειναι ΚOREA στα 300$

Aggelos22i είπε:
η κιθαρα δεν φενετε να εχει βαφτει ξανα και αν εχει ξαναβαφτει πιος θα εδωσε τοσα χρηματα να την πετυχει τοσο αψογα?
200 ευρώ κάνει ένα ΑΨΟΓΟ Κακανιάριο βάψιμο με προδιαγραφές εποχής μάλιστα...εγώ (λέω τώρα... ;D), θα τα έδινα για να τη πουλήσω 460.000 δρχ ;) ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back