θα μπορουσε να πει καποιος ποιες οι διαφορες αναμεσα σε αυτες τις κιθαρες πρως τον ηχο και το μπρατσο? Epiphone Les Paul Standard Ebony vs epiphone les paul std plus cherry vs epiphone les paul custom ευχαριστω εκ τον προτερων!!
Κοίτα στις κιθάρες αυτές η μόνη διαφορά που βλέπω είναι μόνο στο τι είδους ξύλα υπάρχει πάνω στο καθένα. Τώρα το τι ήχο βγάζει το καθένα δεν ξέρω, πάντως απ' ότι φαίνεται δεν πρέπει να'ναι δραματικά διαφορετικός (μην σε πώ και ίδιος). Tο μόνο που χεις να κάνεις είναι να πας να δοκιμάσεις
χαχαχαχα αγωνια γιατι εχω βρει μια Epiphone Les Paul Custom.
Μοντέλο παραγωγής 1998
Made in Korea και εχω αλλες 2 προτασεις για Epiphone Les Paul Standard Ebony και epiphone les paul std plus cherry εχετε να προτεινετε καποιες απο τις 3οις
Εγώ προτείνω να μη δωσεις 500-600 euro για epiphone να δωσεις 930-970 euro και να παρεις μια Gibson les paul studio που συμπεριλαμβανει και θηκη-βαλιτσα ειναι made in U.S.A. (για να μην ψαχνεσαι με china,korea κ.τ.λ.) και ειναι πιο ευκολοπαιχτη απο τις περισσοτερες Gibson les paul.
p.s.:ειναι κριμα που η epiphone σταματησε απο το 2008 τη σειρα ''elitist''.....απιστευτα οργανα για οποιον προλαβε......παρτε ματι παρακατω απο το ''τοτε'' site της epiphone
παιδια να διευκρινίσω κατι και οι 3 ειναι απο αγγελιες του νοιζ και στην ιδια τιμη 300, η custom kai std einai kai oi 2 made in korea αλλα θα παω για την custom αποτι φενετε.το serial number τις ειναι I02111752 μηπως ξερετε κανενα site να δουμε αν ειναι ολα οκ?
Συμφωνώ απολύτως με κάποιον που σου πρότεινε να αγοράσεις μια Gibson αντί για Epiphone...Κάνε λίγο υπομονή και πάρε μια μεταχειρισμένη Studio ή -ακόμα καλύτερα- μια Standard...Η Epi -αν και καλή για τα λεφτά της- πολύ σύντομα θα σου φανεί λίγη...
Εγω παλι διαφωνω καθετως στη λοξα - για να μη πω κομπλεξ - που εχουν μερικοι με τις gibson... Οκ παιδια... Μια epiphone custom για παραδειγμα δεν εχει σε τιποτα να ζηλεψει μια gibson studio εκτος απο τo logo της gibson... Επιτελους κρινετε τις κιθαρες βασει αλλων κριτιριων... Φιλικα παντα...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.