Έπιασα ράδιο με το κανούριο μου wah!

Jasemeister

Master of Ceremonies
Noiz Addict
"This is Radio Wah."  :D :D :D

Παίζοντας σπίτι μου με το καινούριο wah που αγόρασα (review προσεχώς) διαπίστωσα πριν λίγο ότι πιάνω ραδιόφωνο και ξεράθηκα στα γέλια!!!

(έγραψα τον ενισχυτή απ'το phones out κατευθείαν στην είσοδο της κάρτας ήχου και πάω από καθαρό σε drive και μετά πάλι καθαρό. Προς το τέλος βγάζω και την κιθάρα απ'το βύσμα).

Παρεπιπτόντως, πήγα σε προβάδικο απόψε και εκεί που προσπάθησα με την τρελή χαρά να παίξω με το wah, μόλις το ενεργοποιούσα άλλαζε και κανάλι τον ενισχυτή!!! Από βρώμικο σε καθαρό και τούμπαλιν!! Ε ρε γέλια σήμερα  :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
χεχε! Radio Wah Wah (κατα το Radio GA GA των Queen looool!)

αλήθεια ποιο πήρες? μεγειές!

το δικό μου το τρισελεεινά κλασσικό GCB-95 έχει απευθείας επικοινωνία με δορυφόρο ώρες ώρες, λέω να του κάνω καμιά ρύθμιση για να ακούω τις εκπομπές του Howard Stern  ;D ;D ;D

Jasemeister είπε:
"This is Radio Wah."  :D :D :D

Παίζοντας σπίτι μου με το καινούριο wah που αγόρασα (review προσεχώς) διαπίστωσα πριν λίγο ότι πιάνω ραδιόφωνο και ξεράθηκα στα γέλια!!!

(έγραψα τον ενισχυτή απ'το phones out κατευθείαν στην είσοδο της κάρτας ήχου και πάω από καθαρό σε drive και μετά πάλι καθαρό. Προς το τέλος βγάζω και την κιθάρα απ'το βύσμα).

Παρεπιπτόντως, πήγα σε προβάδικο απόψε και εκεί που προσπάθησα με την τρελή χαρά να παίξω με το wah, μόλις το ενεργοποιούσα άλλαζε και κανάλι τον ενισχυτή!!! Από βρώμικο σε καθαρό και τούμπαλιν!! Ε ρε γέλια σήμερα  :D
Τι σταθμο επιασες???μηπως Πειραικη εκκλησια????Aν ολα αυτα εγιναν χτες τοτε σιγουρα μπαινουν στη σφαιρα του μεταφυσικου  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Το ωραίο θα ήταν να έπιανε το κινητό του Θέμου λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα...

mitsotak1.jpg

"Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για το καινούριο Wah στον φίλο Jasemeister, επί τη ευκαιρία της 1ης μου ραδιοφωνικής εκπομπής. Ας αρχίσουμε λοιπόν με Lamb Of God..."

Αλλάζει  σταθμούς όταν πατάς το πετάλι ??? ;D ;D ;D

Earendil είπε:
mitsotak1.jpg

"Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για το καινούριο Wah στον φίλο Jasemeister, επί τη ευκαιρία της 1ης μου ραδιοφωνικής εκπομπής. Ας αρχίσουμε λοιπόν με Lamb Of God..."
Καλά Earendil με έχεις στείλει αδιάβαστο!  ;D ;D ;D

Δεν το είχα υποψιαστεί ότι ακόμα με κυνηγάει ο μαύρος όφις! λοοοολ!

εγώ πιάνο ράδιο με τον ανάπυρο ενυσχητή μου drive όταν έχω το καρφί συνδεδεμένο μέχρι το μισό στον ενυσχητή  :P και ακούγεται πολύ καθαρά  :P

Σήμερα έπιασα και εγώ ράδιο με ένα Wah που δοκίμασα.

Το δικό σου τι μάρκα είναι Jasemeister;

Μήπως να το πήγαινες απυεθείας στον JAM να στο διορθώσει;

Του χω ζητησει πολλακις του JAM να μου φτιαξει ενα πεταλι που να πιανει ραδιοφονικες εκπομπες και συνεχεια με βριζει. Τωρα μαθαινω πως οχι μονο το εφτιαξε, το μοιραζει δεξια και αριστερα..για να κανω ενα τηλεφωνακι... ;D

Αυτό θα κάνω, να γνωριστούμε και από κοντά. Έμαθα έχει και μια ωραία τέλε....

Εννοείται ότι η διόρθωση που θα ζητήσω είναι να πιάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σταθμό  :P ;D ;D ;D

Ενας φιλος μια φορα εκει που επαιζε κιθαρα και τζαμαρανε εναν φιλο του που επαιζε drums, επιασε με τον ενισχυτη του συνομιλια πιλοτων αεροπλανου!!!!Ημαρτον....και ακουγοταν πεντακαθαρα απο το μεγαφωνο του ενισχυτη!εναν 25w ibanez τρανσιστορ! Μια αλλη φορα πριν πολλα χρονια πολυ πριν βαλω internet στο σπιτι μου, για να μην θεωρηθει μπλεξιμο γραμμων, απιασα τηλεφωνικη συνομιλια με κατι ηχεια την πλακας στο PC μου!!! Να σημειωθει οτι κανενας εκεινη τη στιγμη δεν μιλουσα στο σπιτι μου ουτε με τηλεφωνο ουτε με κινητο.... ;D Αυτο θα πει υποκλοπη!

Παιδια επαιζα σε μαγαζι και δεν ανοιγαμε πολυ τον ενισχυτη γιατι επιανε ΕΡΑ Σπορ...

Ειχαμε ακουσει πολλους αγωνες!!!!

χαχα...εγω μια μερα jamαρα με ενα φιλο μου και σε καποια φαση μ κανει...

"ρε συ...ακους τπτ?" ???

και σταματαω και γω και ακουω απτο υπερπεραν καποιον να μιλαει...

και η φωνη εβγαινε απτον rocktron που επαιζα...

χαχαχα...ειχε πιασει βουλγαρικο σταθμο!!!χαχαχα :D :D

επρεπε να τον δουλεψω τον αλλο...

να τον βγαλω τρελο!!!

χαχαχα ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back