πλέον έτσι κατέντησε όλη η σκήνη του metal. Πολύ κακία' date=' δυσκοιλιότητα, φιλοσοφικές αναζητήσεις και δυστυχώς ελάχιστη σοβαρότητα :evil: :evil:[/quote']
Γιατί πότε ακριβώς η σοβαρότητα ήταν μέρος της σκηνής;![]()
Εεε, αυτό σε εμένα πάει; Γιατί πίστεψέ με, έχω πολύ καλή γνώση.Όποιος δεν έχει γνώση γύρω από τη metal σκηνή ας μη μιλάει.
Τελεία κ παύλα.
Εεε' date=' αυτό σε εμένα πάει; Γιατί πίστεψέ με, έχω πολύ καλή γνώση.[/quote']Όποιος δεν έχει γνώση γύρω από τη metal σκηνή ας μη μιλάει.
Τελεία κ παύλα.
Για πες μου όμως λίγο...Τι εννούσες πριν όταν είπες για σοβαρότητα;
ΕυχαρίστωςΓια πες μου όμως λίγο...Τι εννούσες πριν όταν είπες για σοβαρότητα;
ΕυχαρίστωςΓια πες μου όμως λίγο...Τι εννούσες πριν όταν είπες για σοβαρότητα;Εννοούσα ότι η σοβαρότητα δεν ήταν και δεν είναι μέρος της σκηνής' date=' γιατί η σοβαρότητα δεν πάει με τη μουσική αλλά με τον άνθρωπο. Σοβαροί άνθρωποι υπάρχουν σε κάθε σκηνή. Παρ'όλα αυτά δεν θεωρώ σοβαρούς και ενδιαφέροντες ούτε το 10% των μουσικών της συγκεκριμένης σκηνής είτε από συνεντεύξεις που έχω διαβάσει, είτε από συζητήσεις με τους ίδιους. Είτε και απλά διαβάζοντας αυτά που έχουν να πουν μέσα από στίχους. Και επιπλέον, εγώ τουλάχιστον, δε βλέπω σοβαρότητα σε κάποιον ο οποίος κάθεται και πουλάει μούρη, κάτι το οποίο γίνεται από τεράστιο ποσοστό μουσικών ανεξαρτήτως σκηνής.[/quote']
Τι μουσική ακούς;;
Ακούω γενικώς rock κατά κύριο λόγο' date=' συμπεριλαμβάνοντας και το metal σε αυτήν. Αυτά που είπα φυσικά ισχύουν και εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να κρίνουμε τον κάθε άνθρωπο/μουσικό ξεχωριστά, όχι ως μέρος μιας σκηνής. Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα άτομα στη metal σκηνή -όπως και σε κάθε σκηνή- υπάρχουν όμως και άπειροι ασόβαροι τύποι.Τι μουσική ακούς;;
Μάλιστα. Όταν λοιπόν λέω ότι η σοβαρότητα κρίνεται ανά άτομο και όχι ανά σκηνή εννοώ ότι κανένας στη metal σκηνή δεν ήταν/είναι σοβαρός ε; Μάλιστα, ενδιαφέρον. Δεύτερον, τι κόλημα παίζει με τη μουσική για "αθώα παιδάκια"; Δηλαδή πρέπει να πουλάμε καφρίλα και κακία ντε και καλά; Εγώ γουστάρω να είμαι καλός άνθρωπος και τρυφερός, υπάρχει κανένα πρόβλημα; Τρίτον, πρέπει απαραίτητα να θεωρώ σοβαρούς όλους αυτούς που αναφέρεις; Τύπους σαν τον Lemmy που είναι ο ορισμός του κατεστραμένου ανθρώπου που είναι ανίκανος να κάνει οτιδήποτε στη ζωή του γιατί είναι όλη μέρα μαστουρωμένος και παίζει πέντε συγχορδίες μπας και βγάλει λεφτά να ζήσει και να πηδήξει και καμία; Συγνώμη, εγώ δεν τον θεωρώ σοβαρό μουσικό. Τι το πιο σοβαρό έχει από τον Καρβέλα; Ή έχει πει καμιά βαθειά φιλοσοφία τόσα χρόνια; Σιγά, επειδή πουλάνε και καλά αντίδραση δηλαδή πρέπει να τους θεωρώ και φιλόσοφους; Παρεμπιπτόντως, ΟΧΙ, δεν πιστεύω αυτό το πράγμα για ΟΛΟΥΣ τους μουσικούς της σκηνής (κάτι που θα έπρεπε να είναι εμφανές από το προηγούμενο post μου επί του θέματος όπου έλεγα ότι κρίνω τον καθένα ξεχωριστά και όχι βάσει μουσικής).Δεν ήταν ποτέ σοβαρή η σκηνή;;;;; :evil: :evil: :evil: δηλαδή συγκροτήματα σαν τους παλιούς καλούς iron maiden, metallica, judas priest, slayer, kreator, sodom, anthrax, death, motorhead, candlemass και πόσα άλλα ήταν ασοβάρευτα εφηβάκια που απλά έβγαζαν μουσικούλα για άλλα αθώα παιδάκια;;; Πρωτοτυπία!!!!! Έχω ακούσει τόσες και τόσες κατηγορίες από σχετικούς και άσχετους με αυτή τη μουσική αλλά αυτό πρώτη φορά το ακούω!!!! :evil:
Ξεκολλάτε ρεεεεε...
ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ!!!!!! :wink: