ενα θεμα απο ρε mixolydian σε 3/4...

Θες να μας πεις και 2 λόγια για τον κιθαριστικό εξοπλισμό που χρησιμοποίησες, καθώς και με τι μέθοδο ηχογράφησες την κιθάρα?

elavd είπε:
Θες να μας πεις και 2 λόγια για τον κιθαριστικό εξοπλισμό που χρησιμοποίησες, καθώς και με τι μέθοδο ηχογράφησες την κιθάρα?
OK...Η κιθαρα οπως ειπα ειναι η guild s-300..(αν την βρειτε ποτε στο ebay χτυπηστε την και θα με θυμηθειτε)...χρησιμοποιω το reckording out του mesa boogie dc-3 κατευθειαν στο line in του υπολογιστη....βεβαια η ελλειψη σωστης καρτας ηχου σημαινει οτι δεν εχω "instrument in" και αναγκαζομαι να κατεβαζω αρκετα τα πριμα του ενισχυτη για να μην ακουγεται αυτη η "κονεκτιλα"!.. :) ;)....στα εφφε, το delay ειναι το carl martin red repeat, το reverb ειναι ενα vst που ονομαζεται glaceverb και το "ελαφρυ" overdrive που ακουγεται ειναι το barber ltd silver...τελος η ρυθμικη κιθαρα εχει ενα vst εφφε που ονομαζεται spinner...

longshadow είπε:
φιλε gpolic το μπασο προερχεται απο το προγραμμα "broomstick bass"....τοσο το μπασο οσο και τα τυμπανα ειναι προγραμματισμενα νοτα νοτα και οχι παιγμενα γιατι δεν διαθετω midi keyboard...οσο για το μετρημα, σωστα το μετρας ,απλα μετρας σε ογδοα..(4+2=6 ογδοα)....για να καταλαβεις τα τεταρτα ακου την "κουδουνα" που εβαλα...
Ναι τωρα το επιασα, απλως μου ερχεται πιο ευκολα το 6 στο μετρημα.

σαν σκεψη ειναι πολυ ωραιο. ταξιδιαρικο χαλαρο!

απλος θα το θελα με περισσοτερες αλλαγες στα σολο!

δλδς! να εβαζες στην μεση ενα σολο με overdrive κ μετα κατι με slide.

γενικα να ειχε ποικιλια ωστε να με τραβαει την προσοχη για καποιο λογο!

Thanks bluezlick...ελπιζω να ακουσες το ολοκληρωμενο κι οχι το πρωτο....Διαπιστωνω οτι ακομη και μετα την επισημανση με ΚΕΦΑΛΑΙΑ που εχω κανει στο πρωτο ποστ, το αρχικο και ημιτελες εχει κατεβει και ακουστει σχεδον τις τριπλασιες φορες απ' το πιο ολοκληρωμενο που βρισκεται στο τελος της πρωτης σελιδας....Δεν ηθελα να αντικαταστησω το ημιτελες που υπαρχει στο πρωτο ποστ γιατι θα ακυρωνα την κριτικη των φιλων που απαντησαν πρωτοι, οταν υπηρχε μονο αυτο το mp3 προς ακροαση..... ;)

trigga είπε:
Σε αρκετά σημεία μου θύμισες λίγο απο john scofield.Καλό είναι αυτό τώρα?
Ε, μαλλον κοπλιμεντο θα πρεπει να το θεωρησω αυτο!....βεβαια απορω λιγο με την συγκριση απ'την στιγμη που τα παιξιματα μου στο κομματι δεν εχουν τιποτα το "outside" οπως εχουν κατα κορον του Scofield (δεν πρεπει να εχω χρησιμοποιησει καμμια "εκτος κλιμακας" νοτα)....Ισως ο ηχος και το γενικοτερο mood του κομματιου να σου θυμισαν κατι απο αυτον... ;)    edit:τωρα που το ξανακουω υπαρχουν αλλαγες στην τονικοτητα, αλλα αυτες βρισκονται μεσα στο θεμα του κομματιου , οχι στο solo το οποιο ειναι πανω σε ενα ακκορντο... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
longshadow είπε:
Thanks bluezlick...ελπιζω να ακουσες το ολοκληρωμενο κι οχι το πρωτο....Διαπιστωνω οτι ακομη και μετα την επισημανση με ΚΕΦΑΛΑΙΑ που εχω κανει στο πρωτο ποστ, το αρχικο και ημιτελες εχει κατεβει και ακουστει σχεδον τις τριπλασιες φορες απ' το πιο ολοκληρωμενο που βρισκεται στο τελος της πρωτης σελιδας....Δεν ηθελα να αντικαταστησω το ημιτελες που υπαρχει στο πρωτο ποστ γιατι θα ακυρωνα την κριτικη των φιλων που απαντησαν πρωτοι, οταν υπηρχε μονο αυτο το mp3 προς ακροαση..... ;)
ολοκληρομενο ακουσα  ;D

keep on playing man!

O ήχος της κιθάρας-ενισχυτή περισσότερο θα λεγα παρά το συγκεκριμένο παίξιμο.Τις outside δεν τις έχεις αλλά μόνο αυτές λείπουν για να γίνει τελείως scofield.Σε πολλά σημεία μου φάινεται οτι scofieldίζης απλά με τη διαφορά οτι δεν έχεις νότες εκτός.

Και ναι κοπλιμέντο είναι......φτιάσε και τπτ πιο τζαζομπλουζέ ναουμ.....

Άσχετο αλλά αυτές τις εκτός τις σκίζει για πολύ ώρα ο γιαννακης.Την παλεύεις να ακούς για τόση ώρα πρασινιές?

trigga είπε:
Άσχετο αλλά αυτές τις εκτός τις σκίζει για πολύ ώρα ο γιαννακης.Την παλεύεις να ακούς για τόση ώρα πρασινιές?
Αν συνεχισεις να ακους και να παιζεις jazz  θα την παλευεις κι εσυ...εγω μπορει να μην παιζω (πια ,καποτε το προσπαθουσα) αλλα ακουγα και ακουω...

ΡΕ συ μακρυνάρι σε σκιά σε λέω είναι ο πιο υπερβολικός σε εκτός κλίμακας παίξιμο.Όλοι οι άλλοι γνωστοί κλασσικοί που ακούω ώς τώρα δεν κάθονται μισή ώρα εκτός αλλά παίζουν λίγο και ξαναεπανέρχονται.Αυτό μάλιστα μαρέσει και το κάνω κ γώ(λέμε τώρα).

aligator είπε:
επανερχονται λεει ο κοσμος..χωρισ το ''ξανα''.. :-\
Αν όμως κάποιος:

1)πάει ==> έρθει

2) ξαναπάει => επανέρθει

3) πάει για 3η φορά? τότε ξανα-επανέρχεται  8)

τένκ γιου αγόρι με τα ξανθά μαλλιά και την αλογίσια χαίτη.......

αλιγάτορ δεν έμαθες ακόμα με ποιόν έχεις να κάντς μι φαίνιτι ναούμ.....

Πάρα πάρα πολυ καλό μου άρεσαν πολύ οι συνδέσεις και ο ήχος τέλειος μπράβο  :)

edit: Αν δεν σου κάνει κόπος μπορείς να μας πεις τις συχορδίες? ακούγονται πολύ όμορφα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back