Ένα τελευταίο...Say Goodnight (SpyrosCh)

SpyrosCh

Της παρέας
Εδώ είχα την ιδιαίτερη χαρά και απόλαυση να έχω με το μέρος μου τις δυνάμεις (ή μάλλον, υπερ-δυνάμεις) του Nikodemos και του τσελίστα Θοδωρή Παπαδημητρίου, καθώς και 2 υπέροχες φωνές..Το κομμάτι είναι το "κλείσιμο" αν θέλετε τις ιστορίας και σαφώς και ισχύει  ότι και στα προηγούμενα..με τη διαφορά ότι το έχω επισυνάψει στο soundcloud σε .wav αυτή τη φορά - με download επιλογή!

(Επίσης, θυμάμαι ότι όταν πέρναγα το μπάσο, για κάποιο λόγο είχα στο μυαλό μου τον audiokosta μετά της κυρίας του, οπότε there's a gentle hat tip there. :D :P)

Να ευχαριστήσω και δημόσια τον Νικόδημο (και τον Θοδωρή) για τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ τους, και να πω ότι ως φόρο τιμής χρησιμοποίησα αυτούσιο το stereo export που μου έστειλε (well, περίπου :P), γιατί ήταν ήδη εκπληκτικό.

Σας ευχαριστώ αν του δώσετε χρόνο! Καλό βράδυ

http://soundcloud.com/spyrosch/say-goodnight

Φιλε μου η αρτιότερη μουσική που έχω ακούσει εδω μέσα ανεξαρτήτως στύλ.

Με αυτο που άκουσα ο πήχυς είναι ήδη πολύ ψηλά!

Σε ευχαριστώ.

Οου, φακ γιες. Υπέροχο, αναμένω το άλμπουν εναγωνίως (δις). Επίσης το θέμα στο πιάνο στο τέλος, το αναγνώρισα από το trailer ή μου φαίνεται?

Απ τους πιο ολοκληρωμενους συνθετες-τραγουδοποιους-μουσικους οπως θελει ας το πει κανεις που υπαρχουν στο Noiz.

Πολυ ωραια η καληνυχτα σου φιλτατε Σπυρο!

Ακουσα όλα τα κομμάτια που έχεις ανεβάσει και συνειδητοποίησα οτι έχω καποιες δεκαετίες να ακούσω Μουσικη!

Εύγε!

gvour είπε:
Απ τους πιο ολοκληρωμενους συνθετες-τραγουδοποιους-μουσικους οπως θελει ας το πει κανεις που υπαρχουν στο Noiz.
Και μάλιστα με πολύ πρωτότυπη και προσωπική άποψη και "γραφή".

Πολύ όμορφο, αν και θεωρώ ότι αν είναι μέρος κάποιου concept project, χάνει πολύ όταν ακουστεί μόνο του (κάτι σαν να βλέπεις μόνο ένα κομμάτι μιας ταινίας).

Το ''χοντροεχουν'' θα ελεγα.Φιλε μου θα συμφωνησω με τον nasokosm .Εισαι απιθανος .

Μονο μια ''ανοητη''; ερωτηση τα τυμπανα ειναι programming ;

Μπραβο και παλι μπραβο . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Το μονο που δε μου αρεσε ηταν οτι δε το εγραψε η μπαντα μου :P Απιστευτο αποτελεσμα, μπραβο παιδια!

Τι λες τώρα?! Άψογο!Ξέρεις τι έχω παρατηρήσει στη μουσική σου και το γουστάρω απίστευτα?Ότι είσαι unpredictable συνθετικά.Μηδέν κλισέ και στην πορεία του εκάστοτε κομματιού ο ακροατής έρχεται συχνά προ ευχάριστων εκπλήξεων.Κάτι μου λέει πως το Wound θα είναι ένα album που πολύ δύσκολα θα βαρεθώ.So ,hurry up ;)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και καλό μήνα!

Περικλή ναι, δυστυχώς τα τύμπανα είναι programming..

:)

Συγχαρητήρια SpyrosCh, πάρα πολύ καλή δουλειά! Ειδικά το σόλο στο τέλος του τραγουδιού είναι όλα τα λεφτά!!!  ;D

SpyrosCh είπε:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και καλό μήνα!

Περικλή ναι, δυστυχώς τα τύμπανα είναι programming..

:)
Τι δυστυχως ρε φιλε μια χαρα ειναι !!!(μπερδευτηκα ειναι αληθεια αλλα το 'ψαξα )

Οταν γραψεις κανονικα ..βοηθαω παικτικα γιατι η μουσικη σου ειναι ΑΑΑ 8) 8) 8)

Σπύρο, τα λόγια είναι περιττά πολλές φορές μπροστά στη μουσική. Ειλικρινά, μπράβο!

Μένω στα λεγόμενα του yameth: ''Συνθέτεις, ηχογραφείς και μιξάρεις με ένα τόσο ''απλό'' εξοπλισμό και το αποτέλεσμα είναι αντάξιο και καλύτερο επαγγελματικών προδιαγραφών.

Γνωρίζεις αυτά που έχεις και όμως παρουσιάζεις κάτι το πολύ παραπάνω..

Καλή συνέχεια. Αναμένουμε τον Ιούλιο είπες ε;

Τι στο καλό, είμαι στις κακές μου σήμερα;

Παρακολουθώ τον Σπύρο από την αρχή και έχω εκφράσει διθυραμβικά σχόλια κατά το παρελθόν. Εδώ σήμερα κάτι δεν μου πάει καλά με τα φωνητικά στο κύριο μέρος του τραγουδιού (ειδικά όταν είναι μαζί) αλλά και το κομμάτι καθ' αυτό δεν έχει αυτό το κάτι που θα το απογείωνε, μάλλον έχει την αλλαγή στο 2.05. Αισθάνομαι όμως ότι στο κυρίως θέμα τα φωνητικά δεν είναι in pitch. Στο τέλος στο break είναι τέλεια ή μάλλον τέλεια. Το σόλο της κιθάρας είναι εξαιρετικό, είναι πολύ πίσω όμως-delay?, θέμα παραγωγής;

To ότι ένα νέο παιδί ασχολείται με αυτό το δύσκολο είδος μουσικής και καταφέρνει να είναι πειστικός, είναι κάτι που με χαροποιεί και περιμένω πολλά από τη πάρτυ του.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα

Back