Ενα κοβερ στο Breathe - Pink Floyd...Για ριξ'τε ενα αυτι, κ πειτε μου γνωμες!

mixlad41

Μόνιμος θαμώνας
Λπν συμφορουμιτες, οπως λεει το θεμα εκανα κ γω ενα κοβερ απο τους τιτανοτεραστιους Pink Floyd, ελπιζω να ειναι εστω κ ελαχιστα καλο...Ειναι το Breathe κ το εχω κανει οπως κ τα προηγουμενα σε acoustic cover

Χρησιμοποιω μια Ibanez ακουστικη EW20WN σειρα Exotic Wood, mic ap'to headset tou PC, κ το Audacity...

Υ.Γ:Το slide, επειδη δν ειχα, χρησιμοποιησα ενα μεταλλικο αναπτηρα, γι\αυτο κ ακουγονται κατι τριξιματακια :P :P :P

ΓΙα να ακουσω κανα σχολιο απο τους Gilmourικους, εχουμε αρκετους εδω μεσα!

Hail Pink Floyd!

pink_floyd_-_breathe_by_stelios.mp3

Attachments

Καλό αλλα όχι και τοσο ανεβασμενο στο σαϊτ :P

edit: ακυρο μολις εμφανίστηκε. Σχολιο εντος ολίγου

Αμεσως η κακια :P Οριστε, το ανεβασα, απλα ξεχαστηκα κ πατησα αποστολη πριν βαλω το κομματι στο συννημενο :P

Καλα βρε δεν ειπα τίποτα :P

Λοιπον το παιξιμο δεν ήταν καθόλου καθαρο. Ακουγοταν συνεχεια μια κιθαρα που δεν ήξερε τι να παιξει. Επίσης η διασκευη στο ρυθμο της φωνής δε μου φάνηκε επιτυχημενη. Εν'ολίγοις κραταω μονο το σόλο και προτεινω να δουλευτουν καλύτερα τα υπόλοιπα :)

Neeq, χανονται οι κιθαρες απο την πολυ ψυχεδελεια :P Η 2η που εβαλα πρεπει να μου την εκανε, γτ η πρωτη παιζει τα αρπισματα κ εβαλα μια συνοδευτικη που πεταει κανα δυο κοφτα ακκορντα, κ γινεται λιγο μπερδεμενο...θα το φτιαξω ομως...

Σοβαρα? καλα τι διαολο, αφου κουρδισα ρε συ...τι να πω, δν μ ακουστηκε ξεκουρδιστη, αλλα τεσπα, θα παω να αλλαξω κ καμια χορδη γτ ηρθε ο καιρος τους μαλλον...

Τα ακόρντα δεν είναι όλα σωστά.

Επίσης, η φωνή θέλει πολύ δουλειά...

Καλα δν ηταν κ καμια επαγγελματικη δουλεια, το κοιταξα λιγο επειδη μ αρεσε κ μετα το εκανα...Περισσοτερο επειδη ηθελα να δω πως θα βγει ετσι στην ψυχρα!Αλλα θα το δουλεψω, κ αν γινει καλυτερο θα το ξαναωεβασω :P

thnx για τα σχολια

Μπράβο σου (που το τόλμησες! ;D)

Λοιπόοοοον.... οι κιθάρες όντως ακούγονταν ξεκούρδιστες αλλά εμένα μου άρεσε η φωνή ( και οι διπλές σου). Καθόλου δε με χάλασε, άλλωστε τί στο καλό, δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες εδώ μέσα ;) Η προσπάθεια και το μεράκι μετράει για μένα πάρα πολύ!

Βρηκα λιγο χρονο σημερα κ το πειραξα λιγο, ξαναεγραψα τις φωνες να πατανε πιο πολυ στο κανονικο κ εσβησα τη 2η κιθαρα κ αφησα μονο τη μια....Τωρα σχετικα με τα ακορντα, κοιταξα δε βρηκα κατι διαφορετικο...Τεσπα, μπορει να το ξανακανω κ απο την αρχη, παντως τωρα ειναι σιγουρα πιο καθαρο :P...Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας κ τα σχολια... :)

P.S:Special thanks to gkou for the support :P

pink_floyd_-_breathe_2.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
η κιθαριστική απόδοση μου άρεσε από αρκετά ως πολύ (με αυτί ή παρτιτούρα;), με το περί ξεκουρδίσματος συμφωνώ, σε ορισμένα σημεία χάνεις τον ρυθμό, το άρπισμα δεν έχει διαύγεια, μου φαίνεται παίζεις με την ψύχα των δακτύλων και όχι με νύχια

ωστόσο η φωνή είναι σε μεγάλο ποσοστό οφφ, ειδικά όταν πρωτομπαίνει τρυπάει αυτιά

πιστεύω πως το κιθαριστικό παίρνει αρκετή βελτίωση από σένα, για το φωνητικό δεν είμαι σίγουρος, ίσως δεν το έχεις

πάντως πράγματι θέλει @@ να το ακουμήσεις το κομμάτι  ;D

όλα τα παραπάνω για το πρώτο ΜΡ3

Ω, θενξ! Ενταξει ηταν λιγο μια κ εξω η δοκιμη...Αλλα το εφτιαξα λιγο στο 2ο, βεβαια, επειδη δν ειμαι κουφος κ εγω, ακουω κ τη φωνη οτι δν ειναι ενταξει, νομιζω εφτιαξε λιγο στο 2ο...Παρατηρω παντως πως οταν παιζω κ τραγουδαω ταυτοχρονα ειμαι πιο in tune στη φωνη κ το ρυθμο...οταν βρω κ αλλο χρονο κ αλλαξω κ χορδες μπορει να ξαναγραψω κ τις κι8αρες απο την αρχη...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back