Ενα κλιπακι

lakis1975

Μόνιμος θαμώνας
Αν και το επιπεδο εχει ανεβει παρα πολυ εδω μεσα, ειπα να στειλω και γω ενα.

Ειναι ενα backing track που το ειχε στειλει καποιος εδω, δεν θυμαμαι τωρα ποιος.

Δεν το εχω γραψει ομως ολο γιατι στερεψα απο ιδεες, οπως φαινεται και απο το παιξιμο

Δεχομαι κριτικες, ΚΡΑΞΙΜΟ, και αφθονα ζαρζαβατικα γιατι κανω διαιτα (ερχεται και καλοκαιρι)

http://www.box.net/shared/0p4xr2oows

Εβαλα chicken salad -> Vox Bulldog -> Ibanez DE7 -> Boss RV3 με Fender strat στο Harley Benton GA5

Εγω σε βρίσκω μια χαρά.Ποσο καιρό παίζεις κτλ. στοιχεια την καριερας σου :P μπορείς να μου πείς?Ωραίο μπάκινγκ

Εισαι ευγενεστατος :))))

Το backing track μαμει και θελει κανονικα πολλα χωσιματα. Τι ακκορντα παιζει τωρα δεν εχω καταλαβει, δεν το εψαξα και πολυ.

Παιζω πολλα χρονια με διαφορα διαλειματα κατα καιρους, αλλα δεν μελεταω γιατι βαριεμαι. Εκτος και αν παιζω σε κανενα γκρουπ, που εκει εχω κινητρο για μελετη ενω τωρα απλως πιανω την κιθαρα για το ξεκαβλωμα.

gpolic είπε:
Εισαι ευγενεστατος :))))

Το backing track μαμει και θελει κανονικα πολλα χωσιματα. Τι ακκορντα παιζει τωρα δεν εχω καταλαβει, δεν το εψαξα και πολυ.

Παιζω πολλα χρονια με διαφορα διαλειματα κατα καιρους, αλλα δεν μελεταω γιατι βαριεμαι. Εκτος και αν παιζω σε κανενα γκρουπ, που εκει εχω κινητρο για μελετη ενω τωρα απλως πιανω την κιθαρα για το ξεκαβλωμα.
τσ τσ τσ ... τι γλώσσα...

φιλαρακο ασε τις βαρεμαρες. επειδη παιζεις μια χαρα, κατσε ψαξε λιγο παραπανω τις συγχορδιες και τις αλλαγες (ξερεις εσυ που παιζεις σωστα και που φευγεις) και ανέβασε και 2η 'βερσιόν' με τη κιθαρα λιγο πιο εξω και χωρις τις 'πρασινιλες'. ειναι λαικη απαιτηση.

και ετσι οπως ειναι παντως εχει στα περισσοτερα σημεια ωραιες φρασεις το παιξιμο σου και γουσταρω.

Έι! Φέρτε από δώ τον κιθαρίστα! Γιατί τον βάλατε στο μέσα δωμάτιο να παίζει; ;D

Είσαι και ντροπαλούλης, πανάθεμα σε! ;D Φέρε την κιθάρα πιο μπροστά...

Και μάλλον στον ήχο σου έχει χαθεί τελείως το σκάσιμο της στρατ... Κάνε κάτι! ;D

Λοιπόν, έχεις κάτι πρασινάδες, αλλά το 'χεις. Αν γουστάρεις, ανέβασέ το πάλι...

ειναι αρκετα καλη η προσπαθεια σου αλλα θελεις αρκετη δουλεια ακομα!

πρωτα απο ολα πρεπει να καθαρισεις το παιξιμο σου κ να μαθεις να χωριζεις το σολο σου σε φρασεις(να ειναι σαν ερωτηση απαντηση) ωστε να εχει συνεχεια ενδιαφερον κ τα Bends περα που φευγουν μερικα χρειαζονται κ λιγο βιμπρατο!

το backing track ειναι λιγο περιεργο.

το ειχα σηκωσει μαζι με το τρaκ που επαιζα εγω πριν καιρο

ηταν ενα school soloing σε style Gilmour k Knopfler

καλη συνεχεια μαν εισαι σε καλο δρομο!

Ευχαριστω για τις κριτικες.

Το κλιπ δεν ειναι one take αλλα ΠΟΛΛΑ take μεχρι να βρω 4-5 φρασεις και να τις κολλησω. Φυσικα εχει πολλα σημεια οτι-μου-κατεβει

Η κιθαρα ειναι χαμηλα για να κρυβεται το παιξιμο!

Οι πενιες μου δεν ακουγονται καθολου καλα, ακομα και αυτες οι λιγες που τις ειχα σιγουρες.... μαλλον το γνωστο practice-practice-practice που αποφευγω

bluezlick αυτο με το να καθαρισει το παιξιμο τι ακριβως εννοεις ; αυτο ακουγεται να ειναι το πιο σοβαρο προβλημα μου  (περα απο τις πρασιναδες που ειναι και λογω του πατα record-γρηγορα-να-τελειωνουμε)

ακουσα παλι και το δικο σου version και damn right you got the blues!

gpolic είπε:
bluezlick αυτο με το να καθαρισει το παιξιμο τι ακριβως εννοεις ; αυτο ακουγεται να ειναι το πιο σοβαρο προβλημα μου  (περα απο τις πρασιναδες που ειναι και λογω του πατα record-γρηγορα-να-τελειωνουμε)
να καθαρισεις τις πρασιναδες σου εννοω κ να πατας με πιο σιγουρια κ τσαμπουκα κ ας ειναι λαθος ;D

λαθοι ολοι κανουμε η μαγκια ειναι να μαθουμε να τα κριβουμε ;)

Ο ακροατής, για παράδειγμα ακούει ένα bend και αναρρωτιέται:"τώρα αυτό ήθελε να παίξει, ή του βγήκε κατά λάθος;"

Δώσε σιγουριά στο παίξιμό σου, για να είναι σίγουρος και ο ακροατής, και εσύ...

Πρώτα θα πατήσεις ΔΥΝΑΤΑ στη λάθος νότα, και μετά θα τη διορθώσεις. Αν διστάζεις να παίξεις, δεν διορθώνεσαι!

Με τσαμπουκά! ;)

Μάθε τις κλίμακες σου ΚΑΛΑ.

Και αν κάνεις λάθος, στην επόμενη στροφή ξαναπαίξτο λάθος και προσποιήσου ότι το παίζεις έτσι επίτηδες (Play it again and keep a straight face...) (Sting).

Λοιπον ξεκιναω ασκησεις θαρους και τσαμπουκα. Φωναξα το γειτονα να μου παιξει μερικα μπουνιδια να τσαμπουκαλευτω. Κοβω τις βραστες πρασιναδες και γυρναω παλι στα προβατα (χοντρο) και στα κοντοσουβλια και επανερχομαι.

Δεν τη παλευω αλλο, το εχω παιξει 100 φορες μιλαμε. Οποτε οτι βγηκε βγηκε, αυτο ειναι. 

Καρφι στον Peavey Classic 30 και μετα εβαλα VST reverb και delay. Ελπιζω να εφυγε η πρασινιλα αλλα ρε γμτ παιρνει πολυ βελτιωση ακομα.

http://www.box.net/shared/nq46dri0wk

πω μιλάμε για τρελή βελτίωση.Το λιωσες τελείως.Το μόνο που δεν μου κάθισε ήταν στη μέση κάπου κάποια bends αλλιώς είναι τέλειο take.

OUAOU!

μπαβο ρε σ!

φοβερη βελτιωση! παρα πολυ ομορφο σολο!

λιγο στην μεση σου φευγει το Bend αλλα ειναι πτεσμα μπροστα στο υπολιπο!

συγχαριτιρια κ παλι συνεχισε ετσι!  ;D

Ευχαριστω πολυ ρε παιδια.

Με τα bends θελω δουλεια ακομα, και με το timing επισης.

Γιώργο τα 2 clips είναι η "νύχτα με τη μέρα" μεταξύ τους!!!

Φαίνεται ότι το έψαξες και ότι προσπάθησες παραπάνω αυτή τη φορά και το αποτέλεσμα σε αποζημίωσε!!! ;)

Μπράβο!!!

Η μόνη μου "ένσταση" είναι tο bend στο 0:46, αλλά και αυτό είναι όντως πταίσμα μπροστά στην τόσο όμορφη προσπάθειά σου ;)

Ευχαριστω Ηλια!

Στο 1ο ψαχνομουνα ακομα ενω στο 2ο ειχα στανταρει απο πριν σχεδον ολες τις νοτες που θα παιξω. Οποτε ειχα και λιγο παραπανω σιγουρια.

Απλως θελω να προσπαθησω να μην ακουγομαι σαν amateur και σε αυτο θελω να δουλεψω. Δλδ η καθε πενια να ειναι καλη και εκει που πρεπει. Οσο γινεται αυτο. Θα δειξει στο επομενο κλιπ :-)

Trending...

Νέα θέματα

Back