81/60 ήθελα να γράψω για τον hetfield (και όχι 86, που δε νομίζω να υπάρχει τέτοιος ;D)Πάντως ο hetfield που δίνει το κρέας στον ήχο των Metallica, νομίζω πως παίζει κυρίως με emg 60
81/60 ήθελα να γράψω για τον hetfield (και όχι 86, που δε νομίζω να υπάρχει τέτοιος ;D)Πάντως ο hetfield που δίνει το κρέας στον ήχο των Metallica, νομίζω πως παίζει κυρίως με emg 60
και καρφί στον marshall, αντε και ένα wah! Τέλος..playloud είπε:Ρε ανωμαλε, ΚΑΙ EMG, KAI booster, KAI 2 μπαταριες?
το gain ειναι στο 3-4, με τελικό στο 7, τα 18 volt απλα στρογγυλεύουν τον ήχο και το booster μπαίνει μόνο σε special περιπτώσεις αλλά είναι ωραίο να είναι εκεί. Δίνει μέχρι 20dB και το έχω στην μέση, πολιτισμένα... Διπλό turbo και nitro!!boukas είπε:Έλεγξε τη σύνδεση του booster, αν κι άποψή μου είναι ότι είναι τραγικά πολλά όσα της πέταξες. Το gain ούτε στο 2 δε θα το έχεις....
Είχα χρόνο το πρωί και έγινε η εγχείρηση.....studio54GR είπε:Μην με βάζετε σε πειρασμό και κάνω την SG 81/81 και την LP 85/85... μ@μωτο και έχει κάτι VH1 vintage πάνω μούρλια.....
συμφωνω, μην σου πω και χαμηλότερα. συνήθως είμαι στο 6,5-7 και ανεβάζω για lead. τρομερό response και τα ποτενσιόμετρα επίσηςACHIEVEIT είπε:Μια συμβουλη, το volume στο 8,5/10. Πιο ψηλα αρχιζει ελαφρα ελαφρα το κομπρεσαρισμα.
Στα 9v δουλεύουν, απλά λένε εκεί στην seymour ότι δεν είναι τόσο active σαν τους emg και άρα τόσο κομπρεσσαριμένοι. Βγάλε άκρη.janick είπε:Ψήθηκα και εγώ πολύ άσχημα για τα 18V.Μήπως τελικά για αυτό ακούγονται οι Blackouts πιο "αληθινοι" δήθεν;;18v ξέρω ότι δουλεύουν
θεωρητικά ναι, αλλά νομίζω πως συνηθίζοντας τον ήχο με 18volt, ίσως ενοχληθείς όταν πέσουν στα ηχητικά επίπεδα της μίας μπαταρίας. Πάντως, νομίζω πως αυτό που λέει η EMG για 3000 ώρες είναι μεγάλος μύθος. 300 μπορεί. Υπάρχει άραγε κάποιος εύκολος τρόπος να ελέγχεις την κατάσταση των μπαταριών χωρίς βγάλε-βάλε? Ήδη, η μία βίδα απο το καπάκι έχει χάσει βόλτες.boukas είπε:Να φανταστώ ότι με τις 2 μπαταρίες καίει και λιγότερο ρεύμα; Δηλαδή άμα κάνω τη μόντα δε θα αλλάζω 2 μπαταρίες στον ίδιο χρόνο που άλλαζα τη μία έτσι;