μακαρι να εχουν και σε αλλο χρωμα αλλα....mariopol είπε:παρε και παιξε με μια ιδια σε αλλο χρωμα ;D ;D ;D
ενταξει την ιδια κιθαρα στο ιδιο χρωμα αλλο κομματι! ;Dburliufo είπε:μακαρι να εχουν και σε αλλο χρωμα αλλα....
![]()
![]()
![]()
![]()
εννοω μακαρι να εχουν και αλλο κομματιmariopol είπε:ενταξει την ιδια κιθαρα στο ιδιο χρωμα αλλο κομματι! ;D
Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο,απλά θα ήθελα να ήξερα τι πρέπει να κάνω για να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα πριν την αγοράσω.τι εχεις εσυ στο μυαλο σου?
ΘΕΟΣ, classic trigga. Χρονια πολλα τζατζι..trigga είπε:δεν ειναι κουτουκι του γεροκουραμά του ξουραφιάρη δε θα χεις προβλημα.
παρε καποιον μαζι σου που να ειναι εμπειροςGioutsos είπε:Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο,απλά θα ήθελα να ήξερα τι πρέπει να κάνω για να δω αν έχει κάποιο πρόβλημα πριν την αγοράσω.
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον έμπειρο κιθαρίστα :'(παρε καποιον μαζι σου που να ειναι εμπειροςκαι δοκιμαστε την
Να είσαι καλά φίλε μου,τελικά βρήκα τον παλιό μου δάσκαλο στην κιθάρα και θα πάω μαζί του.Και πάλι σε ευχαριστώ όμως.ωραια, εισαι απο αθηνα?αν θελεις μπορω να ερθω μαζι σου σε ενα δυο μαγαζια και να δουμε καποια πραγαμτα μαζι!