Έκθεση κιθάρας σε ένα «χωριό» της Ιταλίας...και στο Μιλάνο !

JAM

Της παρέας
Πριν από λίγες μέρες έλαβα μέρος σε μια έκθεση μουσικών οργάνων στο Fiorano, μια πολύ μικρή πόλη κοντά στην Modena της Ιταλίας, σε μια πραγματικά πανέμορφη περιοχή...

Η έκθεση ήταν διήμερη, και ταυτόχρονα με την έκθεση γινόνταν και διάφορες εκδηλώσεις, σεμινάρια, συναυλίες από διάφορους κυρίως κιθαρίστες (οι πιο γνωστοί από τους οποίους ήταν ο Dominic Miller – κιθαρίστας του Sting, o Massimo Varini – κιθαρίστας του Eros Ramazoti και ο Kiko Lureiro).

Έμεινα πραγματικά έκπληκτος από την οργάνωση της έκθεσης αλλά και από την ποικιλία των οργάνων που έβρισκε κανείς...

Ο λόγος κυρίως για τον οποίο ανοίγω το ποστ αυτό, είναι να για να τονίσω το γεγονός πως σε μια τόσο μικρή πολή της Ιταλίας γίνεται μια από τις πιο ωραίες εκθέσεις που έχω δει...και εδώ εμείς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να στήσουμε κάτι ανάλογο ούτε στην Αθήνα !

Ακολουθούν περίπου 50 φωτογραφίες που όμως δεν απεικονίζουν ούτε τα μισά από το σύνολο !

36.jpg

37.jpg

38.jpg

39.jpg

40.jpg

41.jpg

42.jpg

43.jpg

44.jpg

45.jpg

47.jpg

48.jpg

49.jpg

O Massimo Varini :

50.jpg

O Kiko :

15.jpg

01.jpg

02.jpg

03.jpg

04.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

20.jpg

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

29.jpg

30.jpg

31.jpg

32.jpg

33.jpg

34.jpg

35.jpg

δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τον Dominic Miller μιας και έπρεπε να φύγω λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία του...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
φοβερα πραγματα.ενταξει.. ελλαδα.να σαι καλα για το ποστ. αυτο ειναι το καλυτερο πορνο- section.

Ευχαριστούμε για το υπερθέαμα. :wink:

JAM, να εκφράσω το θαυμασμό μου και να συμπληρώσω ότι η παρουσία ενός έλληνα κατασκευαστή σε διεθνή έκθεση με ηλεκτρονικά προϊόντα,

με κάνει "εθνικά υπερήφανο" περισσότερο από έναν έλληνα που παίρνει Ολυμπιακό μετάλιο. :wink:

Παρεπιπτόντως, αυτά τι είναι?

42.jpg

Ευχαριστούμε για το υπερθέαμα. :wink:
JAM' date=' να εκφράσω το θαυμασμό μου και να συμπληρώσω ότι η παρουσία ενός έλληνα κατασκευαστή σε διεθνή έκθεση με ηλεκτρονικά προϊόντα,

με κάνει "εθνικά υπερήφανο" περισσότερο από έναν έλληνα που παίρνει Ολυμπιακό μετάλιο. :wink:

Παρεπιπτόντως, αυτά τι είναι?

[img']http://users.ntua.gr/el02088/fiorano/42.jpg[/img]
Ευχαριστώ ! :wink:

πληροφορίες για τα μπάσα αυτά : http://www.jacoland.it/ :wink:

μπραβο ρε παιδια(Γιαννη-Χρηστο) πρεπει να ηταν τρομερη εμπειρια

γαμω..! Αχ...τι εχασα..
Ναι έχασες... :twisted: Ειδικά όταν όλοι ρωτούσαν ποιος τα ζωγραφίζει γιατί τους άρεσαν πάρα πολύ

μπραβο ρε παιδια(Γιαννη-Χρηστο) πρεπει να ηταν τρομερη εμπειρια
Ευχαριστούμε Κώστα. Η εμπειρία ήταν απλά απίστευτη. Μας άρεσε τόσο πολύ που ήδη κανονίζουμε τις επόμενες εξορμήσεις

Μπράβο κύριοι! Ζηλεύουμε-ζηλεύουμε-ζηλεύουμε...

Τί εντυπώσεις άφησε η εθνική μας...πραμάτεια αλήθεια; :lol: :lol: 8)

Εγώ που κρίνω κιθάρες μόνο από εμφάνιση, έμεινα με το στόμα ανοιχτό από το πόσο όμορφο μπορεί να είναι αυτό το ρημαδοόργανο που όλο ξεκουρδίζεται. :)

Jam, Electritabs και deadendmind, όπως στο τέλος του "Casablanca" γυρνάει ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και λέει στον αστυνομικό "I think this is the beginning of a beautiful friendship", έτσι και εδώ θα έλεγα "this is the beginning of a beautiful business partnership"!! Aκόμη και απλά για την πλάκα σας, μην το αφήσετε να πάει χαμένο! :wink: Και μπράβο και από εμένα!

Τρομερή έκθεση!

Η σιταροκιθάρα στην τελευταία φωτό, παρέα με το μαύρο αριστερό jazzoειδές τι μάρκα είναι;

Η σιταροκιθάρα ευτυχώς υπήρχε εκεί για να την δοκιμάσω και να μου αποκλείσει εντελώς το ενδεχόμενο να αγόρασω μία, σκέψη που είχα τον τελευταίο καιρό.

Ήταν τελείως μάπα από ήχο και πολύ κακή κατασκευή. Και εννοείται πως η αξία της δεν είναι 800¤ αλλά 300¤ όπως την έχω δει στο amazon.

Μακριά !

Αυτές οι κιθάρες τί μαρκα είναι? Λενε τιποτα? Είχα δει μια τέτοια πριν από κατι χρονια που την είχε ένας γνωστός στα Γιαννενα. Ηταν γερμανική απ'ότι θυμάμαι, αρκετά παλιά (και αρκετά relic...) αλλά μου είχε κάνει εντύπωση το μπράτσο της. Ηταν πολύ στενό, σχεδόν σαν μπράτσο μπουζουκιού. Οι 6 χορδές με το ζόρι χωράγαν και δεν μπορώ να καταλάβω πως και γιατί τη σχεδιασαν έτσι. Η κιθάρα βέβαια όταν την είδα ήταν σε άσχημη κατάσταση και δεν είχα την ευκαιρία να παίξω και να την ακούσω για να έχω άποψη. Θα την έστελνε για φτιάξιμο, αλλά έκτοτε δεν έτυχε να ξανασυναντηθούμε (με την κιθάρα)...

01.jpg

Δυστυχώς ένα από τα μειονεκτήματα του να έχεις δικό σου πάγκο στην έκθεση ήταν το να μην έχω το χρόνο να δοκιμάσω όσα όργανα θα 'θελα...όπως και ότι έχασα πολλά ενδιαφέροντα σεμινάρια και gigs...

πρόλαβα μόνο να παίξω το ηλεκτρικό sitar, τους Brunetti, και κάτι παλιοκιθαράκια (fender, gibson) του 60'-70'... :roll:

Γαμώτο και φαινόταν ενδιαφέρουσα. Τεσπα, θενκς μιστερ τζαμ! ;)

JAM την εκθεση που πηγες την ελεγαν μηπως SHG?? (ιταλιστι second hand guitars)?

JAM την εκθεση που πηγες την ελεγαν μηπως SHG?? (ιταλιστι second hand guitars)?
Λέγεται Musica a Fiorano : http://www.musicaafiorano.it/

Στην second hand guitars θα πάω τον Νοέμβριο που γίνεται στο Μιλάνο. Θεωρείται πολύ μεγαλύτερη από του Fiorano...

Trending...

Νέα θέματα

Back