Eχουν ηχώ τα κουάκ της πάπιας?

blue

Παροιμυώδης
Noiz Addict
Μου εστειλαν ενα απο αυτα τα χαριτωμενα mail με αχρηστες γνωσεις και αναμεσα σε αυτες ανεφερε οτι το κουάκ της πάπιας δεν εχει αντιλαλο!Μου φανηκε ιδιαιτερα παραλογο,γιατι κατι τετοιο (συμφωνα με οσα εχω καταλαβει) θα σημαινε οτι ενας ηχος μπορει να εχει φυσικό echo KAI αναλογικά με την ποιότητα του.Ευτυχώς το εψαξα παραπανω και βρηκα την απαντηση εδώ

Εμενα μου φανηκε ενδιαφερον :?

Mε τις κότες τι γίνεται???????????? :P

Μου εστειλαν ενα απο αυτα τα χαριτωμενα mail με αχρηστες γνωσεις και αναμεσα σε αυτες ανεφερε οτι το κουάκ της πάπιας δεν εχει αντιλαλο!Μου φανηκε ιδιαιτερα παραλογο' date='γιατι κατι τετοιο (συμφωνα με οσα έχω καταλάβει) θα σημαινε οτι ενας ηχος μπορει να εχει φυσικό echo KAI αναλογικά με την ποιότητα του.Ευτυχώς το εψαξα παραπανω και βρηκα την απάντηση εδώ
εμένα μου φάνηκε ενδιαφέρων :?

το ότι κάθισες και έψαξες αυτό το θέμα δεν σε προβληματίζει?

εντάξει ρε φιλαράκι χικ ήπιαμε κάτι παραπάνω μη βαράς

νοαούμ

Blue εγώ στα ΄χω πει πολλές φορές, να μην γίνομαι κουραστικός.

Έτσι μου 'ρχεται να μεταφέρω αυτό το thread στην κατηγορία "Recording".

Έτσι μου 'ρχεται να μεταφέρω αυτό το thread στην κατηγορία "Recording".
Χαχαχαχαχα θεός!

Είσαι να κρατάς το μικρόφωνο και εγώ την ... πάπια;;; :D :D :D

Το θέμα ξεκίνησε σαν παράδοξο της φύσης από ραδιο-αρβύλα κάποιων.

Το γεγονός ότι ασχολήθηκε πανεπιστήμιο με ανηχοϊκο θάλαμο για να εξηγήσει ότι αυτά είναι "μαλ...", λέει πολλά.

Τουλάχιστον κάποιοι σ' αυτό τον κόσμο προσπαθούν να αναιρέσουν έστω και λίγες από τις χιλιάδες που δημιουργούνται καθημερινά.

..μπα...

εγώ τελικά πιστεύω ότι δεν έχουν αντίλαλο και τα υπόλοιπα είναι συνομοσιωλογία των Αμερικανοεβραίωνε...

Νομίζετε ότι κάθε θέμα είναι για να το κάνουμε ρόμπα φίλοι μου;

Επειδή βρίσκεται στο Περι ανέμων δηλαδη;

Ολοι ξέρουμε ότι είναι ευκολότερο να κατεδαφίζεις από το να χτίζεις.

Σας παρακαλώ όλους.

Αν θέλετε να χαβαλεδιάζετε πηγαίντε στο chat.

Σιγά σιγά δεν νομίζω να τολμά να γράφει κάποιος αφού πέφτει τέτοιο δούλεμα.

Trending...

Νέα θέματα

Back