εγω παντως την εχω τη λυση που θα ΣΩΣΕΙ την ΕλλαδαΝόμιζα οτι εδώ θα γράφαμε τι σκοπεύουμε να κάνουμε οι ίδιοι για να βελτιώσουμε την κατάσταση, καθώς για μια συλλογική βελτίωση επιβάλλεται πρώτα η ατομική.
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ;D ;D
εγω παντως την εχω τη λυση που θα ΣΩΣΕΙ την ΕλλαδαΝόμιζα οτι εδώ θα γράφαμε τι σκοπεύουμε να κάνουμε οι ίδιοι για να βελτιώσουμε την κατάσταση, καθώς για μια συλλογική βελτίωση επιβάλλεται πρώτα η ατομική.
αυτό ήλπιζα κι εγώ, προφανώς, αλλά ο ίδιος εξέθεσα κάποιες απόψεις (που προσπαθώ να περάσω και στη γυναίκα μου) ως προτροπή για άλλους!blue είπε:είχα την εντύπωση οτι αυτό το thread θα διαφέρει ουσιαστικά από τα άλλα δύο τρέχοντα, αλλά δεν επαληθεύτηκα. Νόμιζα οτι εδώ θα γράφαμε τι σκοπεύουμε να κάνουμε οι ίδιοι για να βελτιώσουμε την κατάσταση, καθώς για μια συλλογική βελτίωση επιβάλλεται πρώτα η ατομική.
Νικόλα, όλα αυτά που γράφεις τα κάνω (εκτός από το ποδήλατο γιατί θέλω να μείνω αρτιμελής). Δεν ξέρω αν αποτελώ μειοψηφία ή πλειοψηφία, πάντως δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι εκεί και λύνεται τόσο απλά. Το να έχεις συλλογική συνείδηση απαιτεί πολύ περισσότερες υπερβάσεις.Nikolas είπε:αυτό ήλπιζα κι εγώ, προφανώς, αλλά ο ίδιος εξέθεσα κάποιες απόψεις (που προσπαθώ να περάσω και στη γυναίκα μου) ως προτροπή για άλλους!
τα χεις βαλει με την κατάληψη λίγο άδικα, η οποία γενικώς κατά τη γνώμη μου είναι καλήSuperfunk είπε:εγω παντως την εχω τη λυση που θα ΣΩΣΕΙ την Ελλαδα
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ;D ;D
skantzos είπε:Ο μόνος τρόπος βέβαια να αυξήσουμε την παραγωγικότητα είναι να δουλεύουν πιο αποδοτικά οι δημόσιοι υπάλληλοι ;D