Το ήξερα πως θα μου την έλεγες!! Απλά επειδή έχω παρακολουθήσει τον σεβαστό κύριο απο την αρχή, μου αρέσει σαφώς πιό πολύ στα μπλουζάδικα του 8)...matawan είπε:Ελα ρε Ηλια, γιατι? Ειναι ωραιο το χαλαρο του στυλ...
But he can do the T-Bone like nobody else!
Μα οχι, δεν σου την ειπα...Τουναντιον! Απλα επειδη εγω τον γνωρισα αναποδα, απο μπροστα προς τα πισω δηλαδη , ερχομαι απο την αλλη κατευθυνση...αναποφευκτα ομως συναντιομαστε!ez είπε:Το ήξερα πως θα μου την έλεγες!! Απλά επειδή έχω παρακολουθήσει τον σεβαστό κύριο απο την αρχή, μου αρέσει σαφώς πιό πολύ στα μπλουζάδικα του 8)...
Βέβαια, η θητεία του σε τζαζ μονοπάτια και ενδιαφέρουσα και πολυποίκιλη τυγχάνει, οπότε πες πως έκανα ένα αστειάκι ;D!
Για μένα πάντως, η ικανότητά να εναλλάσσεται τόσο εύκολα και επιτυχημένα -κατά τη γνώμη μου- μεταξύ τόσων διαφορετικών στυλ, είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει. (Παράδειγμα ο δίσκος του "Guitar Groove-o-rama")ez είπε:αν και για να πω την αλήθεια τον προτιμώ όταν η αρρώστεια που τον τυρρανάει (όπως πολλούς του είδους) - jazzitis λέγεται ;D - δεν βρίσκεται σε έξαρση...![]()
Βεβαίως (στην Orphans tour), όπως επίσης και με τον dylan στο time out of mind.Thank u very much mr raindog! ( εχει παιξει και με τον Waits αν δεν κανω λαθος )
Το άκουσα τώρα και αν μου επιτρέπετε, να το σχολιάσω. Εκτός από το αίσθημα που βγάζει ότι και να παίξει, τον προτιμώ σε blues ήχους και νομίζω ότι στο βιντεάκι αυτό είναι εκτός κλίματος. Δεν νομίζω, όπως και ‘συ, ότι είναι ένα καλό δείγμα τζαζ, χωρίς να ξεχνάμε πόσο μεγάλος μουσικός είναι.ez είπε:μου αρέσει σαφώς πιό πολύ στα μπλουζάδικα του 8)...
Δεν θα μπορούσα να μιλήσω για το κλίμα μιας συναυλίας στην οποία δεν ήμουν παρών! Η αναφορά στο κλίμα αφορούσε τον χώρο που συνήθως κινήται ο καλλιτέχνης (μπλουζ) και δεν ήταν κριτική για το βίντεο της συγκεκριμένης βραδιάς.bluesscholar είπε:Όσο για το σχόλιο περί κλίματος του συν-φορουμίτη ήθελα να σχολιάσω πως κάθε άλλο παρά εκτός κλίματος βρίσκονταν. Ως αυτήκοος μάρτυρας του συγκεκριμένου Live (όντας στο ίδιο τραπέζι με τον raindog) μπορώ να πω πως ήταν απόλυτα στο κλίμα της βραδιάς.
Τί ποιο λογικό λοιπόν, από το να είναι μέρος της εμφάνισής του!
parkerfly1955 είπε:Φίλε -αν μου επιτρέπεις- ez
Βεβαίως κι επιτρέπω! Άλλωστε, για μπλουζ μιλάμε, ΟΛΟΙ είμαστε φίλοι!
Και ‘γω προσωπική γνώμη εκφράζω και αλλοίμονο κάθε φορά που μου αρέσει ή όχι κάτι, να πρέπει να καταθέτω τις γνώσεις μου, τους τίτλους των πτυχίων -που δεν έχω- και όλα τα σχετικά συγγράμματα και αναλύσεις.
;D ;D ;D