Dr.Boogie Pedals

ΤΟΝΕΧΜΑΝ

Παλιά καραβάνα
Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να προμηθευτώ από Ελλάδα ή κάποιος που να μπορεί να μου φτιάξει ένα τέτοιο πετάλι??

Για να το φτιάξω εγώ ξεχάστε το... :-\

Ευχαριστώ...

Dr Boogie Sample

Satanas είπε:
Ευχαριστώ αλλά θέλω κάτι πιο σίγουρο..το τι πιστεύεις εσυ κι εγώ είναι λίγο αόριστο..
ρε συ ο κουρμπης φτιαχνει καστομ ενυσχητες καλλωδιο-καλλωδιο και πυκνωτη-πυκνωτη... με κολλητηρι μονος του... τιποτε ετοιμο...ολα στο χερι.. χωρις πλακετες κτλ

οπως και πεταλια φτιαχνει.

Αν δεν μπορει αυτος τοτε ποιος μπορει ? αν εχεις το σχεδιο σιγουρα το κανει... το πιστευω πηγαινε στο αν θα δεχθει να αναλαβει... αν το αναλαβει θα το κανει καλο... πηγαινε να ακουσεις τους καστομ ενυσχητες του και μετα μου λες...

Έχω φτιάξει εγώ ένα και απλά μαμάει. Τι metal ζώον και μαλακίες  ;D.

Είναι δυστυχώς αρκετά δύσκολο project για να καταπιαστεί κανείς ειδικά αν δεν έχει μια κάποια εμπειρία. Έχει πολλές λεπτομέρειες που θέλουν προσοχή και χρειάζεται μελέτη πρίν πιάσεις κολλητήρι. Δεν νομίζω να μπορείς να βρείς κάποιον να στο φτιάξει και χωρίς να σου κοστίσει μια περιουσία.

Θα ανεβάσω καμιά φωτό αύριο έτσι για σπάσιμο  :P  ;D. Τώρα πάω για μπύρες.  :-*

aris 17561 είπε:
ρε συ ο κουρμπης φτιαχνει καστομ ενυσχητες καλλωδιο-καλλωδιο και πυκνωτη-πυκνωτη... με κολλητηρι μονος του... τιποτε ετοιμο...ολα στο χερι.. χωρις πλακετες κτλ

οπως και πεταλια φτιαχνει.

Αν δεν μπορει αυτος τοτε ποιος μπορει ? αν εχεις το σχεδιο σιγουρα το κανει... το πιστευω πηγαινε στο αν θα δεχθει να αναλαβει... αν το αναλαβει θα το κανει καλο... πηγαινε να ακουσεις τους καστομ ενυσχητες του και μετα μου λες...
Εσύ λες να μν έχω πάει?? ;)

Μάλλον δεν κατάλαβες το <<πνεύμα μου>>όμως... :-\

Θέλω αν κάποιος γνωρίζει ΣΙΓΟΥΡΑ να μου πει...

Ναι φίλε το έχει αυτος, μπορεις να το ακουσεις εκει ή μπορω να στο φτιάξω εγώ...

Μετά θα αρχίσουμε και το ψαχτήρι για μάστορες και μαγαζιά..

theoctapus είπε:
Έχω φτιάξει εγώ ένα και απλά μαμάει. Τι metal ζώον και μαλακίες  ;D.

Είναι δυστυχώς αρκετά δύσκολο project για να καταπιαστεί κανείς ειδικά αν δεν έχει μια κάποια εμπειρία. Έχει πολλές λεπτομέρειες που θέλουν προσοχή και χρειάζεται μελέτη πρίν πιάσεις κολλητήρι. Δεν νομίζω να μπορείς να βρείς κάποιον να στο φτιάξει και χωρίς να σου κοστίσει μια περιουσία.

Θα ανεβάσω καμιά φωτό αύριο έτσι για σπάσιμο  :P  ;D. Τώρα πάω για μπύρες.  :-*
Θα σου.....  :-X :-X :-X :-X :P

Παλιόπαιδο παίζεις με τον πόνο μου... :P

Black Magic by Crazy Tube Circuits

Μπορείς να προμηθευτείς την έκδοση που κυκλοφορεί στο εμπόριο

από αυτόν που το σχεδίασε

zappa είπε:
Black Magic by Crazy Tube Circuits

Μπορείς να προμηθευτείς την έκδοση που κυκλοφορεί στο εμπόριο

από αυτόν που το σχεδίασε
Ωραία..μήπως έχεις και το τηλέφωνο ή τη διεύθυνση του μαγαζιού??

http://www.crazytubecircuits.com

Στέλνεις mail στο Χρήστο και στο εξηγεί το όνειρο. 8)

Επίσης, προς όλους: Δε χρειάζονται ούτε νεύρα, ούτε αοριστίες και αβάντες όταν δε γνωρίζουμε το προϊόν. Chill out ye all.

Με πρόλαβε ο zappa. ;) :)

Για το ίδιο πράγμα μιλάμε, το τι ακούνε αυτοί οι άγγλοι είναι άλλο πράγμα.

Ακριβώς, μην ασχολείσαι πολύ με ανθρώπους που βάλανε στο Ziggy 3.5/5.

Earendil είπε:
Ακριβώς, μην ασχολείσαι πολύ με ανθρώπους που βάλανε στο Ziggy 3.5/5.
Aν μου κάνει στ αυτιά μου καρφί δεν μου καίγεται τι λένε....

και απ ότι βλέπω έχει δίκιο o φίλος zappa ίδιο ακούγεται ΕΝΤΕΛΩΣ IΔΙΟ με το Dr.Boogie

Οπότε μένει να μάθουμε τιμή και διαθεσιμότητα...

Συγγνώμη, κανείς δεν είδε την τρελή σύμπτωση? Να γυαλίσει στον συνφορουμίτη ένα συγκεκριμένο πετάλι εκ των εκατομμυρίων που κυκλοφορούν (ή όχι πια) σε όλο τον κόσμο... και αυτό το συγκεκριμένο να είναι Ελληνικό?  :) (Kαι αν ο συνφ. είναι Αθηναίος, να φτιάχνεται και στην ίδια πόλη?)

Το πετάλι και εμένα μου είχε ακουστεί περισσότερο προς high gain Marshall και λιγότερο προς Boogie. Παλιότερα αν δεν απατώμαι λεγόταν Dr. Boogey (ίσως έχει τροποποιηθεί από αυτό, δεν το γνωρίζω). Αν θυμάμαι καλά είχε χρησιμοποιηθεί το σχέδιό του από τον Χρήστο σε κάποιες συζητήσεις σε ένα από τα μεγάλα DIY fora για πετάλια, και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και άρχισαν να το κατασκευάζουν και να το πουλάνε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bloody_sunday είπε:
Συγγνώμη, κανείς δεν είδε την τρελή σύμπτωση? Να γυαλίσει στον συνφορουμίτη ένα συγκεκριμένο πετάλι εκ των εκατομμυρίων που κυκλοφορούν (ή όχι πια) σε όλο τον κόσμο... και αυτό το συγκεκριμένο να είναι Ελληνικό?  :) (Kαι αν ο συνφ. είναι Αθηναίος, να φτιάχνεται και στην ίδια πόλη?)

Το πετάλι και εμένα μου είχε ακουστεί περισσότερο προς high gain Marshall και λιγότερο προς Boogie. Παλιότερα αν δεν απατώμαι λεγόταν Dr. Boogey (ίσως έχει τροποποιηθεί από αυτό, δεν το γνωρίζω). Αν θυμάμαι καλά είχε χρησιμοποιηθεί το σχέδιό του από τον Χρήστο σε κάποιες συζητήσεις σε ένα από τα μεγάλα DIY fora για πετάλια, και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και άρχισαν να το κατασκευάζουν και να το πουλάνε...
Αθηναίος είμαι αλλά εσύ δεν παρατήρησες ότι από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα αν το παρατήρησες(εγώ το Dr.Boogie ψάχνω ΒΑΣΙΚΑ σε νορμάλ τιμή) αλλά ο φίλος zappa μου πρότεινε το Black Magic που στα αυτιά μου ακούστηκε ίδιο κατά 95%...

Αλλά μπράβο σου ΜΟΝΟ εσύ είδες την τρελή σύμπτωση...

Satanas είπε:
Αθηναίος είμαι αλλά εσύ δεν παρατήρησες ότι από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα αν το παρατήρησες(εγώ το Dr.Boogie ψάχνω ΒΑΣΙΚΑ σε νορμάλ τιμή) αλλά ο φίλος zappa μου πρότεινε το Black Magic που στα αυτιά μου ακούστηκε ίδιο κατά 95%...

Αλλά μπράβο σου ΜΟΝΟ εσύ είδες την τρελή σύμπτωση...
Από πίσω κρύβεται μια ακόμα μεγαλύτερη σύμπτωση....

Η πρώτη έκδοση του Black Magic είχε βγει με την ονομασια "DOCTOR BOOGEY"!!

Ίσως ο zappa να είχε αυτό στο μυαλό του και σου πρότεινε το συγκεκριμένο.

Πάντως η άποψή μου (κ σαν κάτοχος του συγκεκριμένου) ο ήχος του δεν έχει και πολύ σχέση με το πρώτο video που έχεις postαρει... Όπως και να έχει το πεταλάκι είναι SUPER και τρομερά παραμετροποιήσιμο.

EDIT τώρα είδα την τροποποίηση του bloody_sunday ;)

bloody_sunday είπε:
Αν θυμάμαι καλά είχε χρησιμοποιηθεί το σχέδιό του από τον Χρήστο σε κάποιες συζητήσεις σε ένα από τα μεγάλα DIY fora για πετάλια, και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν και άρχισαν να το κατασκευάζουν και να το πουλάνε...
Σωστός ο Σπύρος. Έχει γίνει μια νύξη απ'τον ίδιο το Χρήστο παλιότερα:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=155636.msg196036#msg196036

http://www.noiz.gr/index.php?topic=155636.msg196065#msg196065

Trending...

Νέα θέματα

Back