Κι εγώ αυτό ήθελα να κάνω... αλλά μέχρι να μαζέψω χρήματα έβγαλαν το καινούριο!nklshp είπε:Δεν με παίζουν και εμένα οι φίλοι μου ;D ;D ;D
Μπερδεύτηκα πάλι...
Να βάλω αγγελία το παλιό trio, το jamman xt solo και το footswitch fs3x για να παραγγείλω το νέο trio plus ???
Δουλευω αρχικά με το trio,αντιγράφω το αποτέλεσμα σε μια μνήμη του looper (για να μην έχω θέματα συγχρονισμού), συνεχίζω με τις κιθάρες και τα χειρίζομαι με τον ποδοδιακοπτη...
Δεν μπιστάει, Τερυ... όμως ειναι γκρι ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Δεν μπιστάει που σε λέω ;D
ΘΑ ΒΑΛΩ αγγελία για το παλιό τρίοΔεν με παίζουν και εμένα οι φίλοι μου ;D ;D ;D
Μπερδεύτηκα πάλι...
Να βάλω αγγελία το παλιό trio, το jamman xt solo και το footswitch fs3x για να παραγγείλω το νέο trio plus ???
Δουλευω αρχικά με το trio,αντιγράφω το αποτέλεσμα σε μια μνήμη του looper (για να μην έχω θέματα συγχρονισμού), συνεχίζω με τις κιθάρες και τα χειρίζομαι με τον ποδοδιακοπτη...
Έτσι οπως πάνε αυτοί, Μιχάλη, μεχρι να μαζέψεις για το +, θα εχουν βγάλει το Quatro (και με πλήκτρα)Κι εγώ αυτό ήθελα να κάνω... αλλά μέχρι να μαζέψω χρήματα έβγαλαν το καινούριο!
Τι πρεπει να κανω γιατρέ μου;Dinosp είπε:Το footswitch fs3x δεν τόχω (δεν ειμαι ΤΟΣΟ άρρωστος)
Πάρε γάτο - βοηθάειnklshp είπε:Τι πρεπει να κανω γιατρέ μου;ειναι σοβαρό; Θα μου αφήσει κανα κουσούρι ??? ;D