Digital Vocals-Lyrics VST

nooevo

Της παρέας
Καλησπέρα!!  ;D

Δεν ξέρω αν ήταν πολυ πετυχημένος ο τίτλος του θέματος οπότε θα εξηγήσω αναλυτικά τι ακριβώς θέλω :)

Ψάχνω ένα VST για MAC που να κάνει την εξής δουλειά:

1) Να μπορώ να γράψω στίχους

2) Να ορίσω τονικότητα και νότες

3) Να ορίσω που να κάνει τι

4) Και να αρχίσει να τραγουδάει

5) Αν έχει και την επιλογή Male-Female θα μου ήταν επίσης χρήσιμο

Σίγουρα δεν περιμένω τίποτα τρομερά αποτελέσματα απλά το θέλω για συγκεκριμένο λόγο για κάποια demo :)

Υπάρχει κάτι τέτοιο καταρχήν;;

Ευχαριστώ :)

Υπήρχε ένα παλιό γερμανικό...Cantor(?) νομίζω το λέγανε...είχα προσπαθήσει να το καταλάβω...αλλά δεν! Παλιόγερμανοί φίλε μου :D

Νομιζω πως η τρεχουσα εκδοση του voices of passion της east west δινει τετοια δυνατοτητα.

marathon είπε:
Υπήρχε ένα παλιό γερμανικό...Cantor(?) νομίζω το λέγανε...είχα προσπαθήσει να το καταλάβω...αλλά δεν! Παλιόγερμανοί φίλε μου :D
+100000000 χαχααχαχαχχαχαχαχαχαχ  ;D ;D ;D ;D

gregg είπε:
Νομιζω πως η τρεχουσα εκδοση του voices of passion της east west δινει τετοια δυνατοτητα.
Αλήθεια;;; Σα να νομίζω ότι κάπου το έχω θαμμένο μέσα στο δίσκο! Θα κάνω τσεκ! :) Μακάρι  ;D

akisgr είπε:
+100000000 χαχααχαχαχχαχαχαχαχαχ  ;D ;D ;D ;D
Επίσης υπάρχει και ένα Αργεντινέζικο plug-in με την ίδια λειτουργικότητα. Λέγεται Ton-pintor. Δες μήπως το έχεις και αυτό μέσα στο δίσκο.

Έχω ακούσει για το "VOCALOID" και "VOCALOID NEO" (για Mac) της Yamaha.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει άρα δεν έχω άποψη αν είναι καλό ή όχι, αλλά ρίξε μια ματιά:

http://www.vocaloid.com/en/

trolley είπε:
Επίσης υπάρχει και ένα Αργεντινέζικο plug-in με την ίδια λειτουργικότητα. Λέγεται Ton-pintor. Δες μήπως το έχεις και αυτό μέσα στο δίσκο.
Μπαα δεν το έχω....το άλλο το είχα απλά σαν library

Το vocaloid miriam ειχα παλια, εχω χασει και τα cd, κατι εκανε, αλλα απο οτι θυμαμαι μου την εσπαγε λιγο στον προγραμματισμο, ειναι της υπομονής.

cos_dr είπε:
Το vocaloid miriam ειχα παλια, εχω χασει και τα cd, κατι εκανε, αλλα απο οτι θυμαμαι μου την εσπαγε λιγο στον προγραμματισμο, ειναι της υπομονής.
Κατάλαβα τι εννοείς....χμμ ίσως προσπαθήσω να το κάνω ένα τσεκ  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back