Ελαβα από τον φιλο epikouris, (ο οποίος πέρα από φανατικός των blues και άνθρωπος που γράφει σχετικά βιβλία, υποκινεί και ξεσηκώνει καταστάσεις για τη διάδοση τους) ένα email με μια πρόταση / προσφορά στα μέλη μας.
Είναι δάσκαλος αγγλικών και ιδιοκτήτης του Κέντρου ξένων γλωσσών στο Αιγάλεω και απ' όσο ξέρω βοηθάει τα παιδιά της γειτονιάς πολλές φορές αφιλοκερδώς γιατί έχει μεγάλη καρδιά.
Στο ίδιο μοτίβο μας προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο μπούσουλα / οδηγό αγγλικών εντελώς δωρεάν. Παραθέτω το μήνυμα του, ενώ επισυνάπτω το pdf για κατέβασμα.
Ευχαριστώ πολύ epikouris.
Σημειώσεις_Αγγλικής_Γραμματικής.pdf
Είναι δάσκαλος αγγλικών και ιδιοκτήτης του Κέντρου ξένων γλωσσών στο Αιγάλεω και απ' όσο ξέρω βοηθάει τα παιδιά της γειτονιάς πολλές φορές αφιλοκερδώς γιατί έχει μεγάλη καρδιά.
Στο ίδιο μοτίβο μας προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο μπούσουλα / οδηγό αγγλικών εντελώς δωρεάν. Παραθέτω το μήνυμα του, ενώ επισυνάπτω το pdf για κατέβασμα.
Ευχαριστώ πολύ epikouris.
Σημείωση 8/4/2015 - Η δεύτερη ανανεωμένη έκδοση είναι εδώ: Οδηγός Αγγλικών ΙΙΓιάννη μου καλημέρα,Οι καιροί δύσκολοι και εμείς οι άνθρωποι οφείλουμε να βγάλουμε προς τα έξω κάθε πτυχή του ανθρωπισμού μας και της αγάπης μας όχι μονάχα στο άμεσο περιβάλλον μας αλλά και στον κάθε μας συνάνθρωπο. Είναι η εποχή του "προσφέρω" και του "συντρέχω". Έτσι λοιπόν και εγώ μιας και μουσικός δεν είμαι, είπα να προσφέρω στο ΝΟΙΖ, το διαδικτυακό μου σπίτι, ένα μικρό δώρο για τα μέλη της πολυμελούς μας οικογένειας. Ένα book to be -βιβλίο γραμματικής της Αγγλικής γλώσσας. Αυτό το βιβλίο, έχει μεγάλη ιστορία και θα το καταλάβεις, διαβάζοντας τον πρόλογο. Θα μου πεις, τι δουλειά έχει ένα τέτοιο βιβλίο με μία μουσική σελίδα. Νομίζω πως έχει μιας και οι περισσότεροι μουσικοί χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα. Αλλά, ακόμα και αυτό εάν δεν ισχύει, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, που έχουν παιδιά που προετοιμάζονται για κάποιο τέτοιο πιστοποιητικό κλπ.
Σημειώσεις_Αγγλικής_Γραμματικής.pdf
Attachments
Τελευταία επεξεργασία από moderator: