Δωρεάν Οδηγός Αγγλικών για τα μέλη του Noiz.gr

Yameth

Jack of all trades
Moderator
Staff member
Ελαβα από τον φιλο epikouris, (ο οποίος πέρα από φανατικός των blues και άνθρωπος που γράφει σχετικά βιβλία, υποκινεί και ξεσηκώνει καταστάσεις για τη διάδοση τους) ένα email με μια πρόταση / προσφορά στα μέλη μας.

Είναι δάσκαλος αγγλικών και ιδιοκτήτης του Κέντρου ξένων γλωσσών στο Αιγάλεω και απ' όσο ξέρω βοηθάει τα παιδιά της γειτονιάς πολλές φορές αφιλοκερδώς γιατί έχει μεγάλη καρδιά.

Στο ίδιο μοτίβο μας προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο μπούσουλα / οδηγό αγγλικών εντελώς δωρεάν. Παραθέτω το μήνυμα του, ενώ επισυνάπτω το pdf για κατέβασμα.

Ευχαριστώ πολύ epikouris.

Γιάννη μου καλημέρα,Οι καιροί δύσκολοι και εμείς οι άνθρωποι οφείλουμε να βγάλουμε προς τα έξω κάθε πτυχή του ανθρωπισμού μας και της αγάπης μας όχι μονάχα στο άμεσο περιβάλλον μας αλλά και στον κάθε μας συνάνθρωπο. Είναι η εποχή του "προσφέρω" και του "συντρέχω". Έτσι λοιπόν και εγώ μιας και μουσικός δεν είμαι, είπα να προσφέρω  στο ΝΟΙΖ, το διαδικτυακό μου σπίτι, ένα μικρό δώρο για τα μέλη της πολυμελούς μας οικογένειας. Ένα book to be -βιβλίο γραμματικής της Αγγλικής γλώσσας. Αυτό το βιβλίο, έχει μεγάλη ιστορία και θα το καταλάβεις, διαβάζοντας τον πρόλογο. Θα μου πεις, τι δουλειά έχει ένα τέτοιο βιβλίο με μία μουσική σελίδα. Νομίζω πως έχει μιας και οι περισσότεροι μουσικοί χρησιμοποιούν την Αγγλική γλώσσα. Αλλά, ακόμα και αυτό εάν δεν ισχύει, σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν κάποιο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας, που έχουν παιδιά που προετοιμάζονται για κάποιο τέτοιο πιστοποιητικό κλπ.
Σημείωση 8/4/2015 - Η δεύτερη ανανεωμένη έκδοση είναι εδώ:  Οδηγός Αγγλικών ΙΙ

Σημειώσεις_Αγγλικής_Γραμματικής.pdf

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο και πάλι μπράβο. Η ανιδιοτέλεια και το αληθινό ενδιαφέρον για τον πλησίον είναι σπάνιες αξίες στις μέρες μας.

Από το λίγο που ξεφύλλισα πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός οδηγός για αρχάριους και όχι μόνο. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε.

Κουνελόκαρδε, σε βαθμολογούμε ή απλώς σε ευχαριστούμε;  ;D

Ελπίζω να περιορίζεσαι στα βιβλία, σημειώσεις, φαγητά, καφέ και φιλοξενία.

Γιατί αλλιώς σε βλέπω να χαρίζεις και τα παιδιά σου... ;D

Hasta lluego.  ;)

Thanks a lot Mr epikouris

of course, I like to thank our chief , Mr Yameth  for the posting

best regards

το είπα σωστά ; ??? ;D

Δεν θέλω ευχαριστίες αδερφέ. Υγεία να έχουμε και να πορευόμαστε. Πότε θα έρθεις για καφέ; Κανόνισε με το Γιώργη και το Βασίλη να τα πούμε τώρα τις γιορτές.

epikouris είπε:
Δεν θέλω ευχαριστίες αδερφέ. Υγεία να έχουμε και να πορευόμαστε. Πότε θα έρθεις για καφέ; Κανόνισε με το Γιώργη και το Βασίλη να τα πούμε τώρα τις γιορτές.
Χρωστάω κάτι γαλακτομπούρεκα και μπριζόλες στον Γιώργη. Αυτός θα βάλει το σαλέπι.

Κι ο Βασίλης τα "ενζυμάκια".... ;)

Θα κάνω κουμάντο να τα φάμε μαζί.

audiokostas είπε:
Θα κάνω κουμάντο να τα φάμε μαζί.
διαβάζοντας  ''Σημειώσεις Αγγλικής Γραμματικής''

σας έχω ικανούς....  ;D ;D ;D

lgbesios είπε:
διαβάζοντας  ''Σημειώσεις Αγγλικής Γραμματικής''

σας έχω ικανούς....   ;D ;D ;D
Βλέπε παράδειγμα...

-What is this ?

-This is a lamb steak

-Oh no, it's not...

-What is it then ?

-That was a lamb steak.

(Κεφάλαιο: Εισαγωγή στον Αόριστο)

audiokostas είπε:
Βλέπε παράδειγμα...

epikouris-What is this ?  ::)

audiokostas-This is a lamb steak :)

epikouris..slap, slup, miam miam...

audiokostas-Oh no, it's not...  :o

epikouris-What is it then ? ???

audiokostas--That was a lamb steak. >:(

(Κεφάλαιο: Εισαγωγή στον Αόριστο)
;D ;D ;D ;D ;D

Attachments

τι να πεις τωρα?

ευχαριστω?συγχαρητηρια?μπραβο?αξιος?

πολυ φτωχα ολα...

μακαρι ολοι να σκεφτονταν ετσι στις μερες μας "οποιος εχει και μπορει προσφερει"

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

Φοβερό!

Είναι πάρα πολύ καλό για όλους!!!

Σαν καθηγητής αγγλικών βγάζω το καπέλο!

Μόλις το κατέβασα κι εγώ, θα με βοηθήσει στο φρεσκάρισμα που θέλω να κάνω στα Αγγλικά μου αυτές τις μέρες. Ευχαριστώ!

Trending...

Νέα θέματα

Back