Δημοψήφισμα 2009: ξύλα

vit_hot είπε:
Εγω παντως πιστευω οτι αν βγει κατω απο 10% ο jase κ ο marathon θα συναιτεριστουν κ θα μας πουλανε νοβοπαν για 100 ευρω το κιλο ;D
Γιατί, η Fender τι καλύτερο κάνει?

Ο Jase έχει ήδη βάλει μια παλέτα παραγγελία...

 
Εγώ ψήφισα πως η ερώτηση είναι άκυρη παντως επειδή αγαπάμε το flaming να σχολιάσω πως πιστεύω πως αν κάποιος που παίζει κάποια χρόνια και έχει ακούσει και παίξει αρκετά όργανα στη ζωή του αν πιστεύει πως τα ξύλα δεν παίζουν ρόλο στον ήχο είναι κλινικά ΚΟΥΦΟΣ(νομιζω πως μιλάω σοβαρά σε ένα ποσοστό περίπου 62,5%)

 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
marathon είπε:
Γιατί, η Fender τι καλύτερο κάνει?

Ο Jase έχει ήδη βάλει μια παλέτα παραγγελία...
επειδη εχει τυχει να πιασω μια tele σου δε μου φανηκε για νοβοπαν..

αυτο το κανες επειδη δεν ηθελες ηχο tele?

 
vit_hot είπε:
επειδη εχει τυχει να πιασω μια tele σου δε μου φανηκε για νοβοπαν..

αυτο το κανες επειδη δεν ηθελες ηχο tele?
Ποιά λές?

 
χα τωρα το ειδα!

  "Σώμα από Mexican Alder Vintage Specs, Fender Noiseless Pickups, 1 Piece -U Shape, 21 Vintage Frets, 7,25 Radius Maple Neck, με βερνίκι 2 συστατικών Πολυουρεθάνης"

γιατι οχι νοβοπαν λοιπον??

 
Αυτή ήταν η πρώτη μου προσπάθεια εκτύπωσης και δεν ήθελα να μου κοστίσει, σε περίπτωση αποτυχίας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας αποκαλύψω ότι είναι ένα σώμα των 30$, κάτι τέτοιο

http://cgi.ebay.com/SSS-Guitar-Body-S-Model-Blonde-Finish-Hard-Wood_W0QQitemZ320402507881QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item4a997a4869&_trksid=p3911.c0.m14#ht_2469wt_1167

αγορασμένη απο αντίστοιχο Ηonk Kong κατάστημα.

Επειδή είμαι άσχετος από (ήχο) Fender, της έβαλα Noiselles Fender επάνω και έτσι έχω μια πολύ clean κιθάρα αλλά χωρίς προσωπικότητα Fender. Όλα τα άλλα δε υλικά και parts είναι Fender (βλέπετε κάποια εποχή το $ ήταν 1,60).

Η κιθαρίτσα παίζει αξιοπρεπώς, πάνω από τον μέσο όρο και βεβαίως όποιος θέλει, όποτε θέλει, μπορεί να τη δοκιμάσει (θα με ενδιέφερε η γνώμη και άλλων).

Η μόνη αισθητή διαφορά από το αμερικάνικο σώμα της άλλης, είναι το βάρος. Το αμερικάνικο είναι πούπουλο. Η κιθάρα δεν είναι καλυμένη με μπογιά, άρα φαίνονται τα ξύλα της και ο καθένας μπορεί να κρίνει εάν τα 30$ είναι πολλά ή λίγα.

Γι αυτό με βλέπετε λίγο διστακτικό με τα ξύλα...έχω χειροποιαστά παραδείγματα. Παρ όλα αυτά δεν ψήφισα 0%

vit_hot είπε:
χα τωρα το ειδα!

"Σώμα από Mexican Alder Vintage Specs
;D Αυτό έχω ξεχάσει να το αλλάξω...Τότε που έφτιαχνα το site δεν είχα τα υλικά της κιθάρας. Πάντως Alder είναι

 
Θα κάνουμε και κλήρωση από αυτούς που ψόφησαν το νικητήριο "κόμμα", και ένας υπερτυχερός θα κερδίσει ένα ηλεκτρικό λουκούμι με περιστρεφόμενη ζάχαρη. Άντε, και εις ανώτερα βρε!  ::)

 
Periklis είπε:
30άρι δαγκωτό! ;) Πάμε για αυτοδυναμία!! :)
Έχουμε εμπιστοσύνη στο λαό, ψηφίζει με σύνεση, χωρίς να επηρεάζεται από αρκουδέηδες...

 
Πολύ ωραίο πράγμα τα (exit) polls.

Και επειδή μπορείς να τα διαβάσεις όπως θέλεις, εγώ βλέπω ότι ένα συντρηπτικό 68,05% των εγκύρων ψηφοδελτίων, ανήκουν σε ψηφοφόρους που υποστηρίζουν ότι, τα ξύλα στις ηλεκτρικές επηρεάζουν πάνω από το 1/3 στο συνολικό αποτέλεσμα.

Το υπόλοιπο 0-70& (με μέσο όρο κοντά στο 50%) είναι ΟΛΑ τα υπόλοιπα λοιπόν: μαγνήτες, ηλεκτρικά, γέφυρα, hardware,  είδος και μέγεθος τάστων, nut, κατασκευή του neck joint, σχήμα της κιθάρας, μέγεθος της κιθάρας, σχήμα του μπράτσου, μέγεθος του μπράτσου, κλίμακα, τύπος και πάχος χορδών και πένα!  ;D

Η τεράστια πλειοψηφία των νοιζάδων λοιπόν πιστεύει ότι τα ξύλα, σαν μοναδικός παράγοντας, είναι ο σημαντικότερος, με μεγάλη διαφορά, στον συμμετοχή του στον τελικό ήχο.

I rest my case (ξεκουράζω την κάσα μου, στα ελληνικά).  :)

 
The Genius Loci είπε:
Πολύ ωραίο πράγμα τα (exit) polls.

Και επειδή μπορείς να τα διαβάσεις όπως θέλεις, εγώ βλέπω ότι ένα συντρηπτικό 68,05% των εγκύρων ψηφοδελτίων, ανήκουν σε ψηφοφόρους που υποστηρίζουν ότι, τα ξύλα στις ηλεκτρικές επηρεάζουν πάνω από το 1/3 στο συνολικό αποτέλεσμα.

......
Kαι καλά, εσύ πιστεύεις...έτσι που διαβάζεις τα polls, ότι θα κυβερνήσεις?

Βάλε και Υπουργό εργασίας τον Yann...

Για τις πένες δεν θα επεκταθώ ούτε τολμώ να ανοίξω κουβέντα τώρα...είχαμε κάποιον που έφτιαχνε χειροποίητες, αλλά μάλλωσε με τον Trigga και δεν τον ξαναείδαμε.

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top