bloody_sunday
Μέλος
Kι εγώ ψήφισα 20%...
AΠΟΧΟΡΙΣ ή ΟΧΙ;evris είπε:0% - 5 (3%)
10% - 10 (6%)
20% - 24 (14.3%)
30% - 38 (22.6%)
40% - 14 (8.3%)
50% - 14 (8.3%)
60% - 7 (4.2%)
70% - 11 (6.5%)
80% - 4 (2.4%)
90% - 2 (1.2%)
100% - 8 (4.8%)
Δεν ξέρω/δεν απαντώ - 19 (11.3%)
Η ερώτηση είναι άκυρη - 12 (7.1%)
Σε μια πρωτη αναλυση των exit poll, εχουμε:
Η συνεισφορα των ξυλων ειναι η πολυ μεγαλη εως απολυτη. Σε αυτην την κατηγορια ΔΕΝ ανηκουν οι ΔΞΔΑ και οι "ακυροι". Απο αυτους που μενουν (κατηγοριες που πιστευουν οτι το ξυλο συνεισφερει κατα 51% και πανω) οι ψηφοφοροι ειναι: 14+7+11+4+2+8=31. Δεν εκανα τις πραξεις γιατι κανεις δεν προκειται να τις κανει ετσι και αλλιως.
Απο αυτους αφαιρουνται 4 γιατι μιλαγανε για ακουστικα οργανα και ακουστικο ηχο ως εκτος θεματος και αλλοι 5 γιατι υπαρχουν ηλεκτρικες κιθαρες απο πλεξιγκλας, μασιφ αλουμινιο και γραφιτη οποτε η συνεισφορα των ξυλων εκει ειναι εντελως μηδενικη. 2 αφαιρω γιατι η ομαδα ψηφοφορων αυτη δειχνει ελιτιστικη ακαμψια, αδιαλλαξια, απολυτες αποψεις και μηδενικη διαθεση για συνεργασια με αλλα κομματα.
Αντιθετα, οι "μηδενιστες" (κατηγοριες απο 0% εως 50%) φαινεται να παιρνουν ανετα την εξουσια με αυτοδυναμη κυβερνηση με 14 + 5 + 24 +38 +14 = 199 ψηφοι.
Αρα αν τα πραγματα ηταν μαυρο ασπρο και επρεπε να ζησει μονο μια μεγαλη κατηγορια, το κομμα του kpeyos δεν θα γεμιζε ουτε ταξι με τους 7 (η οσους ψηφοφορους μεινανε) και δεν θα εμπαινε στην βουλη ουτε ως μασκωτ. Αντιθετα το κομμα ΜΟΥ με απολυτη κοινοβουλευτικη πλειοψηφια με 344 ψηφοφους, δαφνοστεφανωμενο, θα κυβερνουσε για χρονια και χρονια εχοντας επιτυχει την μεγιστη δυνατη συνενεση.
Ειναι καιρος να αφησετε τα μιση και την διχονοια. Ψηφιστε με και θα σας φτιαξω ποταμια. Δεσμευομαι οτι δεν θα διωχθει κανεις (πολυ) για τις ιδεες του αν αυτες συμφωνουν με τις δικες μου.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.